29 Juni

Städningen är snart klar ska bara torka golven en gång till, kanske inte är så roligt att lägga en halv dag inomhus när det är såhär fint väder men jag kollade nyss på vädret på nätet och det ser ut som det ska hålla i sig så i morgon får man ge sig ut tidigt!


Men det är ändå värt att ha det städat hemma, för man mår så mycket bättre.. och behöver inte skämmas om någon kommer förbi på lite kaffe och så...


Men nu ska jag ge mig ut till Svärtinge och slänga ett kylskåp på returpunken ikväll vet jag inte riktigt vad som händer!! Men vi hörs!


Mvh Macke


28 Juni

Heeej


Jaha då har semestern börjat! I Fredags 16,00 så gick Macke på semester! Och är ledig i tre veckor! Så himla skönt det ska bli.

I fredags så tog de inte så lång tid innan jag drog ner till trädgårn och tog den första semester ölen...


Men det var ju även Sverige match i U21 så vi drog hem till Sebbe och kollade på den, och det blev några stänkare till, tyvärr fick vi stryk mot England men vi får vara hyfsat nöjda ändå.

Vi drog tillbaka till Trädgårn runt 22 och då var det riktigt mycket folk, Rakad satt där när vi var där första och han satt kvar när vi kom tillbaka.. det första jag tänkte de va Billigt... Neeee

När jag kom till baren framåt små timmarna stod han där och beställd in 9 öl samtidigt! Fy fan vilken ångest dagen efter...


Men kvällen avslutade jag, Boman, Sebbe och Hurra på Palace men det var ganska lite folk så vi spelade Black Jack sen drog vi hem typ. Jag bestämde mig för att sova hos Boman eftersom min lägenhet eller va jag ska kalla det ser inte allt för roligt ut. Vi käkade en pizza och somnade som två lemlästade sälar...


När jag vakande upp runt 7 så var det 89 grader i Bomans lägenhet och då går det ju inte att sova.. runt 9 vakande även Boman och gick raka vägen ut i köket och hämtade två öl..

Delar va ligan tillbringade resten av dagen ute vid en sjö..



Så här ska de va!!

Sen kom kvällen och då började vi festa igen.. som Boman sa vi har ju semester..

Även Lördagen drog vi till Palace och det var riktigt roligt! Jag var precis lagom laddad och dansade som bara den!

När Palace stängde så drog jag och Boman åter igen hem till honom, vi tog en pizza och såg en film och jag snackade även i telefon i ungefär en timme..


Men när vi vakande upp idag så överdriver jag väl inte om jag skriver att vi mådde sådär.. jag råkade säga något i stil med Åhhh fyfan, och Boman svarar från sägen: Käften!!! Haha

Idag har vi solat, badat och grillat det är ju så de ska vara när man har semester och solen värmer!


Nu ska jag bara ligga i soffan och halv sova i morgon är det städa som gäller!

Mvh Macke


25 Juni

Heej


Kom precis hem från Trädgårn!

Ska jobba snart! Semester som väntar!!! Bara ett par timmar kvar!

Men nu blir de sängen!


Mvh Macke


22 Juni

Heeej


Nu ska jag berätta vad jag har gjort dom senaste dagarna!

Det har ju som bekant varit midsommar, det firade jag ute i Eksund! Det var extremt trevligt, vi åt sill, drack snaps, spelade kubb, kastade pill, och kanske ett eller annat glas gin och juice för mycket!


För engångsskull så firade jag midsommar som man ska med äkta jordgubbstårta och grejer.


Vi åkte taxi hem från Eksund, och hamnade hos Böcka det var ganska så segt att åka och jobba dagen efter... men jag slutade ju i alla fall klockan 19

Åkte ut till mina kära föräldrar, där den här sötingen håller till...


Jag menar Ludde och inte Anneli!!!!

Men inte ens dagen efter midsommar blev alkoholfri för Macke utan han och hans "kompisgäng" hamnade på Palace och var där tills de stängde...


Jag och Böcka kom hem till honom runt klockan halv 4, där låg Kråkan och sov.. efter en stund kom även Totte och Benta så när jag vaknade upp runt 9 så var hela lägenheten full av folk och jag mådde precis som jag förtjänade..

Var sådär sugen på att gå upp och jobba mellan 12-22 men det gick vägen ändå.

Fick dock ta en taxi till jobbet...

När jag kom kunde jag inte sova så det var hur kul som helst när klockan ringde 05:05..

Men jag klarade även av Måndagen och det var ju riktigt hyggligt väder så jag cyklade ut till Svärtinge och solade efter jobbet..


Kvällen avslutades med fotbollsderby på parken..


Nu ska jag sova!

Mvh Macke  


17 Juni

Heeej


Ytligare en dag i cirkus mejeri!


Idag så slog man ihjäl 14 timmar inne i 5-8 gradig kyl och i morgon väntar 14 till... Men sen är de midsommar och då är jag ledig!! Men sen jobbar jag i för och sig Lördag och Söndag! Men lite ledigt blir det i alla fall!

Och kan det vara så att solen visar sig lite denna midsommar helgen? - De vore ju fantastiskt trevligt.


Nu ska jag dra min kropp in i duschen sen blir det huvudet mot kudden....


Mvh Markus  


16 Juni

Yessss jag är inne i ett stim, denna fantastiska Tisdag började med att jag kom ut till min cykel och då såg den ut såhär..


Skönt start på dagen!

När jag kom till jobbet så fortsatte dagen på samma sätt ungefär eftersom vi inte fick någon leverans idag.. bra tänkte jag efter det inte är någon vecka att tala om... när det gäller just kränga varor...

Men efter många om och men så fick vi en leverans bara 3 timmar försenat..


Men det var inte nog med det, för lite senare på eftermiddagen så fick jag ett samtal från min kära mor, hon ringde och berättade att jag har körförbud på min bil pga att jag inte har besiktat den... så nu har jag ingen cykel, ingen bil, min lägenhet är ett dåligt skämt och mitt jobb skulle kunna förklaras med den här bilden:    


15 Juni

Då var det midsommarveckan och det är +10 och regnar... Helgen är över, skönt att man överlevde kan man säga rent spontant.


Fredagen var väldigt lugn spelade tvspel med Hasse, Böcka och Benny.. vi tog även en pizza och levde ungkarlsliv. Lördagsmorgonen var också väldigt lugn och fin gick här hemma och plockade lite, hade ställt klockan på 0600 bara för att vakna och kunna stänga av den och fortsätta sova, gud va skönt de va!


Senare på kvällen så begav sig nästan hela familjen Odin Johansson hem till familjen Bäckmark vi skulle nämligen gå på Jerry Williams i Varg grottan eller Lejongropen eller va de nu heter...

Det var en kanon trevlig kväll, men en vis Markus Odin Johansson blev otroligt laddad men jag hade bestämt mig för det redan när jag vaknade, ibland behöver man en riktigt urladdning.


Efter Jerry så drog vi hem till mig och fortsatte festen, även Anton på maxi kom förbi och jag tror han var något fullare än mig eftersom han inte ens kom ut och blev väckt av sin mindre glada flickvän när han låg och sov inne på sin nerspydda toalett.. Så kan de gå..


Idag har jag jobbat, va riktigt trött i morse.. men nu sitter jag här och håller på att tvättar.. kul!

Som sagt det är ju midsommar veckan nu, så vill ni se mig kom till maxi!!!!


Mvh Macke


10 Juni

Heeej


Igår jobbade jag, sen lirade jag lite badminton med gossarna och var även en sväng på Trädgårn! Tycker faktiskt lite synd om dom som tar studenten denna veckan.. för ärligt talat vart är sommaren?!

Svenska sommaren +12 grader och regn, två veckor sommar och två veckor vinter där i mellan är det höst!

  

Citat:

Varför måste man bo i detta jävla landet mörk och kallt 340 dar om åter.. mörk som i en säck!

Först går man upp i ottan och går till ett under betalt jobb med korkade kollegor, denna enda glädjen man har är helgen och då ska man sitta med sin indolenta familj och kolla på, på spåret och Hej jävla baberiba!  

  

Idag har jag varit ledig och haft en ganska så lugn dag började med frukost hos Böcka sen har dagen bara rullat på har tränat och ätit middag med min kära kusin och hennes kille och mina föräldrar.

Nu sitter jag här ska sova snart, men jag har lite ont i magen förmodligen för att jag är helt mätt!


Mvh Macke


8 Juni

Jahaja...

Då var vi hemma igen efter våran vistelse i den kungliga huvudstaden Stockholm. Vi kom upp till Stockholm runt klockan 13.. och efter lite mer än en timmes letande efter hotellet så kom vi rätt.

Vi checkade in och tog några stänkare på rummet, sen var det dags att ge sig i väg på uppladdning inför matchen. Vi laddade upp i Svenskaspels tält. Där vi bland annat snackade lite med tennis legenden Jonas Björkman.

Uppladdningen va riktigt trevlig och det var bra stämning!!!


Runt klockan 19 så började vi in ta Råsunda, det var helt fantastiskt att så där och sjunga nationalsången och se spelarna på rad där nere.


Du gamla du fria....

Alla vet ju hur matchen slutade, så jag tänker inte skriva så mycket om de. Man kan säga att festen kom av sig ganska så rejält och jag vill inte hänga ut någon men Kim "träben" Källström står inte högt i kurs just för tillfället, och jag vill inte tänka tanken på att de är VM nästa år och med högsta sannolikhet så är inte Sverige med.. Neee FYFAN!


Efter matchen gick vi ut och käkade och tog en bärs, men som sagt det var ingen som var så överdrivet sugen på att festa, så det blev en lugn kväll.


Vi lämnade hotellet runt 11 och styrde mot Norrköping.

Vi hade jätte kul ända till matchen var slut, och en grej har vi i alla fall gemensamt igen av oss fyra är speciellt förtjusta i att förlora.. Men tack ändå gossar för en riktigt trevlig helg!


Idag har det varit en klassisk tråkmåndag, har varit trött hela dagen. En av dom få ljusglimtarna denna måndag var när jag handlade och ikväll när jag som vanligt dominerade på badmintonbanan..


Mvh Macke


6 Juni

Heeej


Nu sitter vi hemma hos Sebbe och väntar på att våran "mattant" Boman ska laga frukosten färdig! Vi ska åka om typ en timme, har skrivit ut karta och grejer. Hoppas bara att vädergudarna ger oss lite värme och sen hoppas vi ju givetvis att
Sverige vinner med en sju, åtta mål sådär.


Det pirrar ju faktiskt lite i magen det är ju inte varje dag man åker till Stockholm med tre grabbar som inte har kolla på någonting för fem öre... men jag tror de kommer bli riktigt lyckat och har ni tur så kanske ni ser oss någonstans i publik havet på Råsunda!!!


Glad nationaldag!


Mvh Mac


2 Juni

Heeeej


Tisdag!

Idag så jobbade jag mellan 9-18 det har varit en ganska så bra dag på jobbet, tiden gick riktigt fort!

Efter jobbet åkte Jag, Sebbe, Böcka och Anton och spelade badminton.. Jag och Böcka va på samma lag, vi började minst sagt inte så bra, låg under men 0-7 men vi tog oss samman och spelade upp oss till 7-7 men sen tappade vi lite igen 7-11

Men vi kom tillbaka in i matchen igen och helt plötsligt stod det 13-13 vi hade serven och jag dyngade in bollen stenhårt till 14-13 sen var det riktigt skönt att se Sebbe slå ut bollen till 15-13... En helt underbar seger, kommer garanterat stå i sportbladet i morgon!


Idag är det ju bara....


Årets match!

Sverige-Danmark!

På Råsunda!

På nationaldagen!

Och Jag, Boman, Böck och Sebbe kommer vara på plats!!!


Mvh Macke


1 Juni

Tänk va tiden går nu är det redan 1 juni helt otroligt!


Idag har jag:

Jobbat!

Klipp mig!

Får tacka mikrofonfrillan för den här gången!  

Tvättat fönster!

Vi hade ju badat ganska så hårt... eller Kenta Bärs hade haft Bomb OS....

Varit på parken!


Tycker lite synd om IFK idag faktiskt.. men dom får ju inte in bollen..

Och tagit en öl på Trädgårn!

Dags att sova Mvh Macke


RSS 2.0