28 September

Heeej

 

Personalfesten va sjukt rolig i Lördags… Någon som såg min ”knarkdans”?

Söndagen då mådde jag faktiskt ganska så bra och jag hade fått med mig alla grejer hem också till skillnad från vissa andra, vill ju inte hänga ut någon men Böcka det här med mobiltelefon kanske inte är din grej ändå.

Nu är det snart dags för badminton och ikväll ska jag hör och häpna faktiskt äta fisk!!

 

Mvh Macke   


24 September

Heeej

 

Tvspel

Revbensspjäll

Pepsi

Potatissallad

 

Och Torsdagskvällen är räddad.

Boman: Är det ingen som har snus alltså?

Macke: Jag glömde mitt på jobbet!

Böcka: Jag glömde mitt hemma

Boman: Kul….

Böcka: Jaa jag börja fan bli idiot här asss..

 

Mvh Macke


23 September

Heej

 

Jaha.. Onsdag redan?

Tiden går lite… idag har jag jobbat mellan 6-14 sen blev det badminton och det tänker jag inte ens kommentera.. Efter det styrde jag upp makaroner och korv.. inte så gott men billigt såhär i slutet av pengarna. Var även på en blixtvisit på eleganten och sen såg jag första perioden i hästen, hann inte se mer tyvärr för sen var det dags för innebandy. Och där dominerade jag precis som vanligt.

 

I morgon blir det kneg igen skulle vilja träna efter jobbet men jag får se om jag orkar jobbar ju till 20.00…


Helgen är det personalfest, hela gallerian ska kröka till det och jag tror det kommer bli fantastiskt roligt.


Och har ni tur så får ni se mig på Palace runt 0100!!

 

Mvh Macke   


21 September

Hej Stressen!

 

Måndagar är alltid lika härliga, vakan klockan 05.37 slänger på sig det första man hittar kan bli allt ifrån en handduk till en tomteluva, sen hoppar man in i bilen och försöker slå upp ögonen för dem är ju ganska bra att ha när man just kör bil.

Men av någon outgrundlig anledning så lyckas man ta sig till jobbet. Man stämplar in och visps så är helgen över. Tillbaka in i verkligheten, den här lilla drömvärlden som man hamnar i mellan Fredag-Söndag är borta.

Alltså jag klagar inte, jag bara konstaterar att det verkligen är så.

Idag har jag förutom att jag har jobbat även hunnit med att klippa mig och torka golven, nu sitter jag här och ska snart hämta Böcka för vi ska nämligen spela badminton.

 

Idag stod jag och retade upp mig lite på ordet lagom.. är det bara i Svenskan man ändvänder lagom och varför? Lagom är bäst brukar man ju säga men lagom för mig kanske är 5 kg och för dig 15 kg?

-         Hur stor va lägenheten?

-         58 Kvm…. Ganska så lagom..

-         Jaha så om den hade varit 60 kvm lite för stor?

Jag kände hur jag bara blev argare och argare, så nu har jag tagit redan på grejer om ordet lagom:

 

En vanlig uppfattning är att ordet lagom är unikt för det svenska språket och saknar motsvarigheter i alla andra språk. Att det skulle vara som så att något ord med precis samma betydelse inte finns någonstans, är bara en ren myt. I norskan, i såväl nynorsk som bokmål, finns ordet lagom (samma uttal, samma stavning, samma innebörd). Bland språk som inte har en direkt översättning, finns det dock ord med snarlik betydelse som kan användas i översättningar, förutsatt att man godtar den lätta semantiska skillnaden. I exempelvis norska finns ordet "passelig" och i danska "tilpas". Även estniska ("paras") och japanska ("choudo") har motsvarigheter. På bosniska kan man höra ordet "taman" som betyder lagom.

 

Om man sitter och funderar för mycket på sånna här saker så blir man till sist tokig.  

Men här är lite andra frågor jag söker svar på i livet!

Hur stor är en sten?

Hur lång är en pinne?

När blir en kvist en gren?

Hur djup är en grop?

 

Om man skriver till 118100 och frågar hur lång en pinne är så får man till svars att den är ungefär en meter?! Men hur fan kan dom bestämma det?! Haha!

 

Mvh Markus


19 September

Jaha då kan man lägga denna helgen till handlingarna…

Har den varit bra? Den har varit kanon för att inte säga helt fantastisk. I Fredags efter jobbet så var det en förskiva här hemma hos mig, sen begav sig ”maxigänget” ner till Palace där det skulle vara någon slags branschfest, men det är nog bara maxi som jobbar inom handels i den här stan? För det var inte så mycket folk om jag ska uttrycka mig milt och på korrekt svenska.

 

Jag kände att det var bättre och dra hem tidigt så man kan få ut något av Lördagen som det så fint heter. Sagt och gjort, vakande riktigt utvilad på Lördagsmorgonen och hade hela dagen framför mig. Det blev frukost, omelett och grejer, sen gled jag ner på maxi och gjorde färdigt mitt Blu-arbete och efter det så såg jag på fotbollen här hemma med Boman.

 

Fest lusten infann sig aldrig denna Lördagen så tro det eller ej men Markus Odin Johansson hade en lugn hemmakväll med film, NHL10, godis, chips, dipp, läsk och youtube.

Så mamma…. Jag är inte ute och ränner varje helg…

 

Söndagen sen då?

Jo det började strålande, frukost och sen lite sömn på de. Åkte till Boman med Böcka och kollade på Man United – Man City som dessvärre slutade 4-3 sen åkte jag hem och kollade på Chelsea – Tottenham som slutade hela 3-0 mycket roligt, men som ”grädde på moset” så gick jag efter många om och men på bio Kvinnan som lekte med elden. Den var bra men det första filmen var bättre men jag kan ändå rekommendera den, men har inte för höga förväntningar bara.

I morgon så blir det jobba, träna, badminton och sova.

 

Mvh Markus       


16 September

Heej

 

Idag åkte jag till jobbet 0530 det var precis lika roligt som de låter. Men jag jobbade bara till 14 så det var ganska så chill… Efter jobbet spelade jag badminton, fråga mig inte hur det gick till men jag förlorade…

Eller jag vet precis hur det gick till det berodde på att jag mötte min övermänniska i badminton, det var helt sjukt! Snacka om att bli slaktad…

 

Det är bara att hoppas på att innebandyn går bättre. Det börjar om 1 timme typ. Efter innebandyn ska jag se på fotboll hemma hos Boman med grabbarna. Jag tänkte ta upp en helt annan sak.

 

Nämligen det här med Skåne och Skåningar, jag vet inte var det är men jag gillar verkligen inte Skåne. Det måste ju vara Sveriges baksida?


Det har ju en gång i tiden tillhört danskarna, och det är broförbindelse… är det någon som inte tycker att dom kan få tillbaka det?

Jag vet att en del bra fotbollsspelare har ju kommit från just Skåne men det är det ända positiva jag kan komma på om Skåne.

Antingen så ger vi tillbaka skiten till Danskarna eller så gräver vi bort det och skickar ut det i havet precis som vi gjorde med Gotland och Öland bara de att när Skåne kommer ut i havet så tillhör det inte längre Sverige, jag menar dem har ju redan en egen flagga så vad är problemet?   


15 September


Heeej

Är helgen redan slut? - Ja det är den... I fredags jobbade jag som sagt 10-22 så det
blev inte så mycket annat än att slänga sig i sängen och sova när man kom hem. Lördag
och söndag jobbade jag också, så helgen va ganska så chill, men jag kunde inte riktigt hålla
mig borta från alkoholen så i Lördags var jag på en kräftskiva, men jag tog det ganska så
lugnt, man har ju ett jobb att sköta.. sen fanns det andra på festen som skötte drickandet
alldeles utmärkt.

Ja sen var det måndag igen då blev det kneg och sen spelade jag, Böcka, Anton och Hassel badminton
och tro det eller ej men jag och Böcka åkte på stryk men vi har en match till i veckan.. och
den lär vi vinna!!!

Idag har jag varit "ledig" bara att jag var tvungen att stiga upp klockan 0530 för att det
var brandövning på ica maxi. Men efter det styrde jag upp en kanon frukost och sov en stund. Sen blev det
gymmet, och efter det har jag pluggat BLU och i kväll blir det fotboll hemma hos Boman...

Mvh Macke

Citat: Så nu är man uppe i smöret vettu!


10 September

Heeej!

 

Hemma igen efter några dagar i Karlstad, det har varit riktigt trevligt faktiskt och extremt lärorikt skulle man kunna säga.

Men nu är det bara att börja plugga som ett  lite svin för helt plötsligt så har jag hur mycket som helst att göra. Men jag säger bara nu kör vi!

 

I morgon blir det knegande 10-22 på maxi sen jobbar jag hela helgen också, har faktiskt lovat min Far att jag ska komma ut och äta hos dom minst en dag!!

 

Ikväll hade jag tänkt att springa en runda men det orkar jag inte, så det blir nog bara att spela lite tvspel…..

When no one else can understand me

When everything I do is wrong

You give me love and consolation

You give me hope to carry on

and you're always there to lend a hand

in everything I do

That's the wonder, the wonder of you

Mvh Markus


7 September

Heeeej

 

Jaha då har man än en gång varit på idrottsparken och blivit sjukligt besviken, IFK fullständigt ägde matchen i andra halvlek men lyckas ändå på något kostigt sätt tappa matchen. De värsta av allt är att i 91 matchminuten så kommer två stycken fria med målvakten, det är vad man skulle säga ett kanon läge, men stans största ego skjuter själv och målvakten rädda busenkelt. Sen går Åtvidaberg till anfall och gör mål i 92:a. matchen slutar 2-2.

 

IFK! KÄMPA PÅ! INGA MÅL!

IFK! KÄMPA PÅ! INGA MÅL!

MEN IFK!

HEJA HEJA DIVISION 2!!!!!

 

Ja ja nog om dom.

 

Helgen var kanon lyckad, vi var här hemma och kollade på fotboll Sverige – Ungern.. alla vet hur det slutade… efter matchen tog vi några riktiga stänkare och sen drog vi till palace… tro det eller ej men vi gjorde faktiskt det.


Söndagen blev det mest sova och ligga och ha ont i skallen. Idag har jag knegat och tränat.

 

I morgon ska jag åka till Karlstad på BLU-utbildning och kommer hem igen på Torsdagskväll. Helgen kommer bestå av knegande på Ica Maxi, så det blir inget ölande (skönt)

 

Rock on! Och på återseende!

Mvh Macke ”Kulan” Johansson


5 September

Hej Underbara Lördag!

 

Jag vakande för ungefär en timme sen, och nu sitter jag och äter frukost, ska snart städa och vika lite tvätt.. Sen ska jag ner en sväng på maxi.

Känner redan nu att det kommer bli en kanon lördag!!!

Igår var jag på gymmet efter jobbet, trodde att jag skulle ”träna bort” träningsvärken men det gick sådär.

Ikväll är det fotboll och öl drickning här hemma hos mig, alla är varmt välkomna!

 

Just det, fullmåne och sömnlöshet går hand i hand om nu någon skulle tvivla!!! Jag hinner inte förklara varför det är så, men jag lovar det kommer!

 

Nu är det dags att ta tag i hemmet!!

 

 

Just a small town girl

Livin' in a lonely world

She took the midnight train going anywhere

Just a city boy

Born and raised in South Detroit

He took the midnight train going anywhere

 

A singer in a smokey room

The smell of wine and cheap perfume

For a smile they can share the night

It goes on and on and on and on…..

 

 Mvh Markus


2 September

Heeej

 

September redan?

What?

 

Är sommaren slut?

Är det dags att ta tag i allt som man inte har gjort på hela sommaren… ja det är väl så.. Idag har det varit en sådär lagom Onsdag. Började med att åka till Maxi och fixa lite grejer sen begav jag mig till gymmet och körde ben i två timmar. Så det kommer kännas i morgon kan jag säga. Nu ikväll har jag varit och kollat på en träningsmatch med vita hästen. Sitter här och funderar på hur jag ska göra i morgon.. träna efter jobbet och sen kanske åka ut till Mor och Far och äta lite.. hur låter de? Jag får helt enkelt höra med dem i morgon!

 

I morgon har jag turen att börja klockan sex efter som det ska komma någon från Ica och ”kolla” på butiken. Så i morgon gäller det att jobba på.

 

Neeheeeeeee om man skulle ta sin träningsvärk med sig in i sängen och försöka sova.

 

Mvh Markus


RSS 2.0