31 Mars

Heeej


Idag va det inventering på maxi ica stormarknad i Norrköping. Det gick ganska så fort att inventera i "mejan" tackvare att man har så hjälpsam och snälla vänner. Efter vi hade inventerat så käkade vi kebab och nu är jag hemma och ska snart sova!


I morgon är det onsdag och då ska jag faktiskt vara helt ledig, ska inte åka ner på maxi en ända gång. Däremot ska jag börja dagen med att städa sen blir det frukost hemma hos Böcka!


Mvh Macke     


29 Mars

Heeej


Idagen då "världen" stal en timme..

  

Jag fattar inte riktigt poängen med det här med det här med sommartid, på EU´s hemsida står det såhär:

EU har gemensamma regler för när sommartiden börjar och slutar på året. EU-länderna ska ställa om till sommartid klockan 01.00 Greenwichtid den sista söndagen i mars. I Sverige sker övergången till sommartid därmed klockan 02.00, då klockorna ställs fram en timme. Sommartiden slutar den sista söndagen i oktober.

Tanken med de gemensamma tidsomställningarna är de ska förenkla kommunikationer och transporter på EU:s gemensamma marknad.


Men kan man inte lika gärna slopa hela grejen? Fast det är ju i och för sig den enda dagen på hela året som man "får" komma lite för sent. Och det passar ju mig ganska så bra eftersom jag har någon förkärlek till det här med att inte hålla tider.

Men hur som helst nu har "dom" tagit en timme och vi får tillbaka den i Oktober, det ser jag fram i mot.


Igår va det lite fest, jag blev överbjuden till "mega Böck" de vill säga bördernas Bäckmarks far, där satt han och jag i köket och tog ett par whiskey, de va riktigt trevligt så ungefär vid klockan 21 så ramlade jag tillbaka till Böckas lägenhet där dom andra gossarna satt.


Vi drog till Mikaela, och festade vidare. Men jag hade ju lovat mig själv att inte gå ut eftersom jag skulle upp tidigt och skjuta med min far.

Men när jag kom hem runt 12 så hade jag i alla fall ingen tanke på att det var "sommartid" så när klockan ringde 0700 så va den ju redan 8, men som jag skrev innan så är det ju den enda dagen man får komma för sent.

Skjutningen gick sådär men det var väldigt roligt och träning ger ju färdighet säger dom ju.


Efter det var jag på maxi en sväng och styrde upp lite grejer inför i morgon. Sen åkte jag och Böcka hem till mig och tog en kebabrulle och spelade lite tvspel.

I morgon är det måndag igen, ska bli kul att åka till jobbet okristligt tidigt i morgonbitti

  

Mvh Markus


28 Mars

Jahaja


Då har man inte bloggat på ett tag... va är det som har hänt då?

Jo syrran har fyllt 30 och Böcka har flyttat, och jag har för ovanlighetens skull knegat.

Vi firade Anneli i Onsdags med en hel dag på stan, med choklad provning och bowling och sen på kvällen så va vi och käkade på Pappa grapa. De var en super lyckad kväll där jag bland annat höll tal.


Ikväll ska vi inviga Böckas lägenhet och det gör man ju bäst med en liten fylla.. men jag ska ta det lugnt eftersom jag ska upp halv 8 och skjuta med Far min.


Bilder på festligheterna kommer lite senare!


Ha det guld!


Mvh Macke


22 Mars

Heeej


Då var det Söndag igen, och dags för lite "bakis" bloggning

Helgen har varit riktigt bra, i Fredags åkte jag hem efter 13 timmar på maxi, och satt mig i soffan med en stor whiskey och en öl och somnade till Sveriges bästa teveprogram Så ska det låta! Jag vaknade upp klockan 10 på Lördagsmorgonen och då fick jag det mindre roliga beskedet att jag var tvungen att åka och knega lite eftersom Henke va förkyld så de var bara att ta på sig arbetskläderna för 13:de dagen i rad. Men jag behövde inte jobba så länge så det var lugnt. Jag, Boman och Hassel styrde upp en brunch här hemma hos mig efter det, med ägg, bacon och lite isterband.


Sen var det dags att åka till Hurra där det skulle badas bastu och konsumeras alkoholrelaterade drycker. Men Bastun blev lite av en flopp eftersom en vis Erik Hurtig hade lyckats med koststycket att inte få igång bastun. Men de gick bra ändå. Vi hade lika trevligt för de.


Festen löpte på i ett rasande tempo och vi drog ut till Palace ungefär klockan 23:33 där det som vanligt va livat värre.


Söndag blev det pizza och lite tvspel, sen var jag, Böcka, Morsan och Farsan på handbollen som Sverige vann ganska så enkelt. Nu sitter jag här och kollar på Beck och ska snart sova..

  

Varning! Känsliga läsare varnas!!!

Detta är en konversation mellan tre unga grabbar någonstans i Norrköping

  

Anonym1 och Anonym2 kommer hem till Anonym3, Var på Anonym3 säger att här lukar det som ett inrökthorhus. Det går en stund och sen frågar Anonym2 om Anonym3 har några nya porrfilmer, och då svar Anonym3, nej jag har ju datan.


Mvh Markus  


18 Mars

HJÄLP! Jag är tidsoptimist!   


Idag är det ju Onsdag och det är ju egentligen min "lediga" dag men, som vanligt så var jag på världens bästa maxibutik, idag satt jag och kollade nästan alla inpriser på mejeriet, det var extremt stimulerande speciellt eftersom jag inte hittade några fel.. såhär i efterhand kan man tycka att jag gjorde allt helt i onödan men det är ifs skönt och veta att man har rätt priser.


Men jag han i alla fall med att: Klippa mig, ta en Kaffe hos Sebbe och gå en promenad med Yohanna och nu ska jag snart iväg och träna innebandy och ikväll blir det film med Sandra. Kommer nog vara ganska trött men jag behöver ju inte jobba ihjäl mig på innebandyn men det brukar jag inte göra häller för den delen.. haha!


Just de...


Såhär ser det ut när man inte tvättar strumporna på ett tag och köper nya hela tiden...


Mvh Markus   


16 Mars

Heeej


Som jag har skrivit tidigare så va det kneg hela helgen, men det är ganska värt att jobba helg för man är mycket piggare.

Så fredagskvällen tillbringade jag ute hos mor och far och lördagskvällen blev det två knäcke mackor sen sängen. Sen fick jag nattligt besök runt tre, det var min kära syster som kom på besök och hon var väl mer eller mindre onykter, men så fort hon fick huvudet mot kudden så somnade hon ganska så fort.


Söndag.. då vaknade vi upp och ringde mamma och sjöng för henne för hon blev 45 eller va det 55.. grattis iallafall! haha!

Idag har jag jobbat, vi byggde om juice hyllan idag. Efter jobbet drog jag och Anton och spelade badminton och jag kläde av honom kan man säga. Sen var jag på jägarkurs och nu sitter jag här och kollar på LHC - Skellefteå som står 2-2 spännande...

I morgon ska jag jobba igen sen vet jag inte riktigt va jag ska göra på kvällen men jag funderar på och laga till spagetti och köttfärssås.


Hoppas hockeyn är slut snart för jag vill verkligen gå in i min extremt sköna säng...


Mvh Markus     


12 Mars

Heeej


Idag har det varit en ganska stressig på jobbet.. Torsdagarna är alltid värst! I morgon är det fredag men det känns inte som de eftersom jag jobbar hela helgen 10-22 Lördag och 12-22 på Söndag men de är ett tag sen jag jobbade helg så de är inte så farligt.


I morgon ska jag ut till mina kära föräldrar och äta middag, de står spagetti och köttfärssås på menyn riktigt gott!

Men som sagt helgen kommer bestå av knegade så om ni vill träffa mig? Kom förbi mjölk kylen i helgen!


Jag hade tänkt att ta upp det här med Melodifestivalen!

Jag har inte sett ett ända program, inte hört en ända låt och inte läst några tidningar om den där patetiska musik tävlingen som har fått namnet melodifestivalen..


Melodifestivalen eller som den även kallas Schlager SM.. Det är ju svenskarnas "chans" att få fram en låt så att vi "vanliga dödliga" ska ha något att lyssna på!

Men hur är det möjligt att varje jävla år så är det samma låt skrivare?


28 av de 32 bidrag som ska tävla om att få tävla för Sverige i Melodifestivalen i år, presenterades för några månader sen. Och det är bara låt skrivare som:

Thomas G:son

Fredrik Kempe

Ingela "Pling" Forsman

Osv.


Nytänkande?

Sverige är en enorm musikproducent med massor av duktiga musiker. Men det märks inte när vi tävlar i "Eurovision Song Contest". För ledningen som styr och ställer för den svenska uttagningen kör i gammal stil och inte har märkt att länderna ute i Europa idag inte alls är låsta vid att det ska vara glamour till varje pris. Det går att vinna med hårdrock till och med. Det gäller att våga satsa på kvalitet och inte tro att allt måste göras som förr.

  

FYFAN


Mvh Markus Odin


11 Mars

Heeej


Va gjorde Macke på sin lediga dag då?


Jo han gick upp vid 10 spelade lite tvspel sen käkade han frulle och efter det så började han städa/kasta det brukar gå hand i hand när jag "städar"

Jag fick ihop fem påsar med skit som låg här hemma, helt sjukt va man samlar på sig..

Jag började även gräva i mitt berg av tvätt, jag hittade 23 badlakan bland annat, helt otroligt att jag har så många och de är inte tal om att använda samma mer än två gånger.. Men nu är dom inne i tvättmaskinen, så jag kan inte sova och ingen annan i mitt hus häller för den delen för de låter fan som det är halvvägs ut i trapphuset.


Efter jag hade städat så gjorde jag en prisundersökning på CG, Coop och Willy´s sen blev det hockey med Far i Linköping och jag hann även med att se andra halvlek av fotbollen hemma hos Boman. Nu är jag riktigt sugen på att gå och lägg mig för i morgon ringer klockan 0700... fest!De va nog allt jag har hunnit med idag..


Mvh Macke


9 Mars

Heeej


I Fredags va det bio, män som hatar kvinnor riktigt bra måste jag säga att den va! Sen var det för ovanlighetens skull fest i Lördags. Men de kan ha varit en av årets tråkigaste förfester men de kan ju bero på att det har blivit lite grus i maskineriet här och var. Men man kan ju inte älska alla.


Söndagen va en såkallad bakis dag, jag vaknade upp runt 13,00 sen drog jag hem till Boman och såg på Yes Man! Efter det så åkte jag ut till min kära mor och far där bjöds det på mat. Sen stod det jägarkurs på programmet.

Eftersom det var full måne i går så kunde jag inte sova, kollade på klockan sista gånger runt 0400 inte så roligt när man vet att den ringer 05,17... så jag försov mig lite.. men jag ska börja lite tidigare i morgon så de inte blir några sura miner på jobbet.


Efter jobbet idag så spelade jag, Hurra, Hassel och Böcka badminton sen blev det käk hemma hos mig vi hade även ett "möte" om våran USA resa som kommer bli av September 2010.


Nu sitter jag och kollar på Timrå - Hv71 ska snart förflytta mig in i sängen för i morgon ska jag hämta Böcka 07:45 och jag lovar att jag ska komma i tid.


Mvh Macke  


5 Mars

Heeeej


Nu är jag hemma efter dagens aktiviteter som har varit jobb i lite mer än 12 timmar och badminton i en timme. Så nu sitter jag här och känner mig ganska så trött. Ska spela lite tvspel sen blir det sängen hade jag tänkt.


I morgon ska x antal vilsna själar på bio, jag tror vi är åtta för att vara exakt. Men jag ska minsann  inte ta några öl i morgon för på Lördags ska jag vara pigg och alert.


Men nu blir det snart ZzZZzZZzzZzZz


Mvh Macke  


4 Mars

Heeej


Idag var jag och min "ikeakompis" Yohanna på Ikea. Som vanligt när vi umgås så åker vi till Ikea lite av en tradition. Jag köpte Norrköpings finaste tavla, men om ni vill se den får ni bege er till min gata i stan. Så nu är två av mina nyårslöften redan kara känns bra.


Efter vi hade varit där så körde jag Yohanna till jobbet och själv åkte jag hem och satte på en kanna kaffe, för Benta Bit skulle nämligen komma och hjälpa sätta upp tavlan, sagt och gjort lite efter fyra så dök han in.


Sen åkte jag och Boman till maxi och stor handlade, de gör jag ungefär fyra gånger om året, men nu finns det mat här hemma ska bara ta mig tid och göra något vettigt av sakerna i kylen.


Jag har även hunnit med att träna innebandy och nu har jag ätit två ägg och en talrik fil så nu mår man som en gud här i soffan.

Just nu kollar jag N´castle - Man Utd som för övrigt står 1-2 men jag funderar starkt på att gå in och lägga mig i min nybäddade säng.


I morgon blir det ett 12 timmars pass på maxi sen blir det badminton med grabbarna.


Men de va nog allt.


Mvh Markus Odin Johansson


3 Mars

Heeeej

Helgen ramlade förbi i ett rasande tempo, och i morgon är det redan Onsdag riktigt värt! Som så många gånger förr så var alla gossarna på Palace även om en del hade sagt att dom skulle strunta i de, men alla saknar karaktär så är det bara.


I morgon är jag ledig så då ska jag käka frukost med Benta Bit på Café Karlsson, sen ska jag köra Hockey med Kenta sen ska jag nog åka till Ikea med Hurra. Och försöka svänga förbi maxi också och kanske bolaget.


Jag har spelat badminton både igår och idag och i morgon ska jag köra innebandy och på Torsdag blir de badminton igen och i helgen kan det eventuellt bli Stockholm men jag vet inte riktigt än.


Men nu ska jag i alla fall se sista halvlek på Portsmouth - Chelsea.


Mvh Markus


RSS 2.0