30 Januari

Hej


Idag har jag jobbat som vanligt, började klockan 0600 det är ju alltid lika trevligt men jag slutade vid 12 och det är ju en ganska skillad tid måste jag säga.

Lunchade på stan med min mor och far på någon ny fiskrestaurang, och det är ju inte varje dag man äter fisk nu för tiden så jag tog tillfället i akt, så att säga.

Efter det blev det gym, axlar och mage körde jag men jag var ganska slö så jag var bara där i nån timme. Sen var det dags att åka och hämta Lill och Stor Böck, för att åka och se

Vita Hästen.


Matchen var bra MEN hur kan man få stryk en match med 3-2 när man vinner skotten med 1379-12? Nu tror ni säkert att deras målvakt va jättebra men det kan jag säga att det var han INTE eftersom 1377 av skotten gick över, fan va dåligt!

MAN MÅSTE SÄTTA CHANSERNA FÖR ATT KUNNA VINNA

VINKLA NER KLUBBORNA TILL NÄSTA MATCH


Men nog om detta, i morgon väntar ett arbetspass på 14 timmar på Ica Maxi Stormarknad plus att det är om inventering på frukt & grönt.


PS. Chelsea vann idag med 1-0 mot Reading, men roligast av allt var att Ljungber fixade straff för West Ham mot Liverpool i 93:e minuten, och Mike Noble är dyng säker från straffpunkten!!!! Yessss Ds.

Så på återseende!

Mvh Markus "Mackan" Johansson


28 Januari

Hej


Idag har jag varit på maxi som vanligt, sen när jag slutade så drog jag hem och sov, sjukt värt! Sen har jag bäddat rent och städat lite.

Ungefär vid klockan 18,00 drog jag ner till gymmet med Sebbe, vi körde armar och bröst.

Nu ska jag lösa hungersnöden hade jag tänkt. I morgon blir det kneg och hockey i Linköping.


Ps. Jag har tre tröjor här hemma som inte är mina, ni som vet med er att ni har varit här och saknar en tröja kan få tillbaka den mot beskrivning Ds.


Mvh Järnkoll


27 Januari

Hej


Helgen har varit sjukligt bra, den bästa på länge kanske den bästa någonsin vet inte riktigt vart jag ska börja! Haha!


Fredag

Jag jobbade först mellan 10-19 på maxi, och ända fram tills typ klockan 13,00 trodde jag att jag skulle jobba på Lördag också, men då sa min chef att jag skulle vara ledig, och då blev jag sjukt övertänd på att festa. Så jag ringde runt lite och frågade om någon mer va det, och som vanligt är det ingen som tackar nej till lite bärs.

Så på lunchen drog jag och köpte två plattor öl, en till mig och en till Lill Böck.


När jag kom hem satt Stor Böck i min trapp och väntade på mig så vi började bärsa med en gång! Haha! Jag duschade och fixade håret, efter sen stund kom även Lill Böck och Hurra. Efter en stund drog vi till Empan, en tjej som bor i Åby. Där var Zeb, Hassel, Benny, Sarah och några som jag inte kommer ihåg namnen på.

Där var det riktigt trevligt men vi var tvungna att dra ganska så tidigt efter som sista bussen från Åby gick vid typ 23 tiden...

På Bussen sjöng vi och levde rövare, det var även en som ramla omkring lite inne i bussen finns blåmärken som visar detta, jag nämner inga namn men det var inte jag i alla fall! Haha!

Efter bussresan drog vi in på Otten där det var någon Vincet eller va han hete som sjöng eller vad han gjorde...

Jag var som vanligt på lilla och dansade till: Främling, Det var en gång en lite fågel, Boten Anna och dem där sköna låtarna!

Kvällen tro det eller ej men den avslutades på Max, men det var sjukt lång kö så vi bestämde oss för att ta med maten hem till mig, och jag vet inte riktigt hur det gick till men vid ungefär 05,00 så åkte vi tre taxibilar hem till mig på efterfest.

Jag var så sjukt trött så jag somnade nästan på en gång, och vad dem andra gjorde det vet jag inte men när jag vaknade vid typ nio på morgon så gick jag upp och då såg det ut som ett mindre helvete i min lägenhet och jag hittar en halv död Erik Hurtig på soffan, jag väcker honom och frågar honom varför han ligger på soffan? Han svarar att han inte vet, sen går vi in i sängen båda två och somnar om.

Ungefär vid klockan ett kommer Benny hit och då drar vi ner på stan och handlar lite kläder och efter det drar vi hem till mig och käkar tårta och dricker kaffe och spelar lite NHL 08
image20
Hassel, Hurra, Benta, Zeb


Lördagskväll

Ungefär vid 18,00 var det dags att börja bärsa igen det var ju trots allt flera timmar sen...

Vi skulle dra på inflyttningsfest vid typ 19 tiden men så blev det inte riktigt.

Vi hade förfest hemma hos mig, Jag, Lill Böck, Sarah, Empan, Hurra, Hassel, Benny det var sjukt kul, jag tror våra liv förlängdes några år den kvällen för jävlar va vi skrattade.

Ungefär vid elva på kvällen kom vi här ifrån, bara 4 timmar försenade men ni vet vad dem säger fint folk kommer sent.

Hos Pontus och Angelica var det sjukt trevligt till en början i alla fall. Men en del är ju lite störiga när dem är fulla och då kan det gå fel, väldigt fel.

Vid 2 tiden drog vi till Otten och så roligt som det var i går det tror jag aldrig att det har varit där, jävlar vad vi körde gossar!

Men även denna kvällen slutade med hamburgare på Max och efterfest hemma hos mig det var bara det att vi kom hem till mig vid ungefär halv sju på morgonen och jag kollade på klockan sista gången ungefär vid 8!

image21

Jag själv vilken stekare......


Söndag

Vaknade vid klockan 12 och då låg Lill Böck, Hurra och Empan och sov jämte mig i sängen och lägenheten var hyfsat städad faktiskt undra vem som styrde upp det?

Vi var sjukt hungriga så vi drog och käkade Stenungsbakad pizza! Riktigt gott!

Resten utan av dagen tillbringade jag Lill Böck och Hurra hemma hos mig, i min soffa vi körde NHL 08! Riktigt kul!

På kvällen styrde vi upp taco hemma hos Benny och nu sitter jag här och vet inte riktigt hur jag ska kunna sova? Har ju vänt lite på dygnet kan man säga...
image22

SÖNDAGMORGON!!! HÄRLIGT!!! Empan, Hurra, Lill Böck
image23

Tack alla för den bästa helgen på bra länge!

Fan va glad jag är att jag har träffat alla dessa sköna människor!

Utan er skulle inte livet vara alls lika kul!

Men nu är det kul! RIKTIGT KUL!


23 Januari

Hej!


Jaha, jag är sjuk? Det händer bara en eller två gånger om året! Men varför blir man sjuk? Finns det något som är så onödigt som att vara förkyld?

Och jag är inte SÅ sjuk så jag bara ligger i sängen utan neee jag är så där lite halv sjuk så jag är vaken men har sjukt ont i halsen, skallen och näsan rinner och lite feber!

Om man nu ska vara sjuk då kan man väl för helvete få vara det på riktigt?

Annars är ju min specialitet att vara sjuk när jag är utomlands, det är min grej kan man säga!

När vi va i Italien hela familjen och åkte skidor för några år sedan, då fick jag halsfluss och jävlar va sjuk jag va!

Det är nog det värsta jag varit med om, jag åkte skidor första och sista dagen helt värdelöst.


Men vafan är allt man ska äta när man är sjuk? Godis, Glass, Chips, Läsk och Negerbollar!!!

Allt jag har ätit är två kiwi och en apelsin dem som vet säger att det är bra med C-vitamin men jag vet inte om det blev något bättre!

Men jag ska i alla fall INTE vara sjuk i helgen för då är det inflyttningsfest och grejer, riktigt trevligt! Och sen har Lill Böck lovat att bjuda hela kvällen! Det låter ju inte fel!


Just nu ligger jag och halv sover i soffan och tittar på Chelsea - Everton i ligacupen.

Ska snart ta mig in i sängen och sova


Igår såg jag handbollen här hemma med Lill Böck och Stor Böck!

Dem här två grabbarna är ju bara för sköna!

image19


PS. Vita hästen vann idag med 4-1 mot Hanninge DS.

     


22 Januari

Hej!

Just nu är jag hemma hos min kära mor och far, vi ska äta älgfilé som farsan håller på att lagatill. Lagad mat är ju aldrig fel.. undra när jag åt det senast? haha!

Helgen har varit riktigt bra!
Lördag var det persoanlfest för hela maxihuset, blev riktigt lyckat och det var otroligt skoj! Lite synd att en vis person inte kunde komma bara.
Kvällen började hemma hos Johan med fotboll och öl, vi var ungefär 10 st hemma hso honom. Vi tog två taxi bilar till festen kom typ sisst av alla men fint folk kommer sent...

Själv festen har jag stora luckor i från allt är en gröt från 22.10 - 08:30 haha!
Men det finns bilder osv. så jag får skriva om den när jag har fått bildena av Örjan och dem får jag för hoppningsvis i morgon.

Idag har jag varit ledig, gud va skönt. Har varit lite på gymmet och biffat till mig, sen drog jag hem till lill Böck och tog en kopp kaffe, vi drog ner på stan efter ett tag och jag köpte ett par jeans som jag tror är lite för tajta haha! Men jag vet inte, det är svårt att handla kläder när man inte har nån tjej med sig som vet hur man ska se ut tycker jag... Men som tur hade jag lill Böck och han har ju rättså snygga kläder så det gick ganska bra iallafall.
Sen åkte vi hem till mig och körde NHL 08 och slängde i oss ett par mackor!

Och ikväll tror jag det blir handboll hemma hos nån av grabbarna.

Mvh Markus Odin

18 Januari

Här kommer lite nostalgi!

Bilder från när jag och grabbarna var i fjällen 2005!

image15

Här har vi hela ligan på gruppfoto!
Övreraden från vänster: IBBE; KEKKE, MACKAN, KROKARM, SEBBE
Mitten: DAVVE
Längst ner: DEGGY, VIDDRAN

image16

Efter för många öl ensamma i en stuga långt, långt borta...
Så här håller vi inte på längre, vi har mognat. Hälfen av oss har familj, villa, volvo, vovve...
Eller nej just det! Inget har hänt sen dess? hahahahaha!

image17

Pappa Macke var tvugen att kolla läget i skogen!


image18


Inget går upp mot ariska killar!!
 

Mvh Mackan


 


17 Januari

Hej


Ni kanske undrar vad jag har haft för mig dem senaste dagarna?

Om ni inte gör det kan ni sluta läsa nu!


I tisdags var jag på maxi hela dagen och byggde om frukt och grönt! Sen när jag kom hem sov jag som ett stock.

Onsdag klockan ringde 05:25 alltid lika härligt, ligger kvar till ungefär 05:48 sen är det dags att gå upp och dra på sig kläderna för att sedan rusa ut till min otroligt otvättade Audi! Någon som vill tvätta den för den för en tjuga?

Efter jobbet blev det en fika med Davve och Krokarm köpte även lite nya trasor till garderoben. När jag ska åka från stan till gymmet så ser jag att jag har fått parkeringsböter, fy fan! Jag har säkert fått 10 - 12 ST sammanlagt sen jag fick körkort. Men nu var det ett tag sen så jag blev inte så arg.   

Vid ungefär vid 18,03 var jag på gymmet och körde ben med Sebbe Licari det var sjukt jobbigt, han berättade för mig att han hade fått böter på 2000 Kr för att han hade kört 60 km/h på 50 väg! Då kändes allt mycket bättre!


Och idag (Torsdag) har jag jobbat, slutade vid 14,00 skönt! Käkade lunch med Seb, Lill Böck och Stor Böck.

Sen kom dagens höjdpunkt! LHC mot Sveriges bästa hockeylag HV71 i Cloetta Center!

Matchen var riktigt bra! Men den slutade 1 - 1!
 
image11

Mackan innan match!

image12

Det brukar vara 5500 - 6800 På LHC´s matcher, men nu var det ett riktigt hockeylag som var där och hälsade på så publiksiffran var 8300!

image13

I pausen spelade björnligan! Haha! Sjukt små va dom! 

image14

Det där vore nått att glida omkring! 

PS.

Erica kommer hem glad och nöjd efter gymmet, hon berättar för sin pojkvän (Stor Böck) att hon har sprungit
1,5 Km.

Jaha säger Stor Böck, då har du tränat bort ungefär ett chips! Haha!

Stor Böck sa även att man måste springa 10 mil för att träna bort en öl, och om man ska träna bort en ute kväll då får man springa ungefär till Ryssland! Haha!  


14 Januari

Hej

Efter lite mer än 13 timmar på Maxi Ica Stormaknad i Norrköping, blev det tacokväll hemma hos Benny och Sara! Sjukt uppstyrt!

Vi kollade på Idrottsgalan där Zlatan fick Järringpriset! Helt Rätt!
image10 

Men jag kan hålla med om det Benny sa!

- Han har satsat hela livet på den där skiten....
- Han har liksom aldrig varit på Otten...

Dags för sängen!

Mvh Mackan!

13 Januari

Hej


Igår vaknade jag runt 8 på morgon, klev upp runt klockan 10 och då satte jag igång att styra upp grejer. Först åkte jag till Maxi med Yohanna och hennes lillebror som för övrigt också heter Markus. Vi handlade frukt som vi skulle ha i bålen på festen senare på kvällen, efter det åkte jag till Systembolaget och köpte 2 Platter öl till pappa.

Efter det fikade jag med min Mor och Far på lindhals då ringde Hurra och frågade om jag kunde köpa en platta öl till honom och Benny, och snäll som man är så klart man fixar det. Så jag åkte dit igen men då kunde jag inte hålla mig så jag köpte en platta till Benny och Hurra en till mig själv plus en flaska Tequila som för övrigt är det godaste man kan dricka, jag bara älskar det!


Sen var det dags att hämta Lill Böck som slutade jobbet vid 16,00 tiden, vi drog hem till mig körde tv-spel och tog några bira. Efter en stund kom även Hurra och Hassel. Efter ett tag tog vi taxi till Sofi.


När vi kom dit sjöng vi "Jag må hon leva" för hela samhället tror jag. Festen var riktigt rolig!

Här kommer några bilder


image5

image6

Benny leker lite! Koncentrationen är på topp måste jag säga!

image7

Zeb och Hurra

image9

Här har vi födelsedagsbarnet!     


Vet inte riktigt hur mycket klockan va, men när någon smart jävel hade sönder duschkabinen så var det dags att dra, och om jag inte minns helt fel så är duschkabiner till för att duscha i, INTE dansa i dem, men jag vet inte....


Under tiden vi väntade på Taxin så sjöng vi:

12 Guld har Peking! Hur många guld har ni? Så jävla bra som Peking det kan ni aldrig bli!!!    

Bajen bärs och rakade brudar!!!

Och den här gången sjöng vi nog för hela Norrköping


Sen röjde vi inne på lilla dansgolvet på Otten, och kvällen avslutades med Max i vanlig ordning!


Veckans värsting:

Samtalet mellan Benny och Lill Böck i morse

- I morse när jag vaknade så hörde jag någon som andades (Benny)

- Okej (Lill Böck)

- Så jag gick upp kollade, då ligger Hurra där och sover!


Till saken hör att Benny minns inget från kvällen innan...


10 Januari

Hej


Idag har jag städat köttdisken på Maxi, tråkigare sysslor får man fan leta efter! Men efter Maxi var jag faktiskt lite nyttig och drog till gymmet med Sebbe. Vi körde ben, och jag kan väl säga så här mycket det kommer verkligen känns i morgon!


I morgon blir det tv-spel och folkbärs hemma hos mig sjukt värt! Tänkte ta det lugnt på fredag i alla fall efter som man ska vara riktigt festsugen på lördag har jag hört.


Dags att duscha nu, ska upp innan tuppen i morgon!


Har ni sett filmen Hundtricket?


?-         Ska jag köra över dig eller? (Taxichauffören)

?-         Vafan! Ser du inte att det är ett övergångsställe här? (tjejen)

?-         Hans bästa tjej sitter i busen som vi skuggar! (Taxichauffören)

?-         Tack för att du förstör hans liv (Taxichauffören)

?-         Tack (Taxichauffören)


9 Januari

Hej


Igår var jag på maxi som vanligt, efter det var jag på gymmet och körde rygg och mage, hade tänkt åka dit idag också men det får bli i morgon efter jobbet i stället. Igår var det även Yohannas födelsedag. Det firade Jag, Benny, Hurra, Zeb, Sofi, Elin och givetvis Yohanna med att käka på Mc Donalds. Där kom vi på att vi kanske skulle ta och festa till det eftersom en födelsedag är en anledning så som någon att dricka sig redlös.Det var när att vi inte fick tag på någon dricka, efter som vi bor i ett jävla socialdemokratland så systemet stänger vid 19.00 på Tisdagar! Hur kan det vara så? Åk till Danmark, Spanien, USA, Thailand eller något annat land? Där kan man köpa alkohol när som helst. Men som tur var hade pappa Macke lite vin, öl och cider hemma så det löste sig väldigt bra.

Ungefär vid 11 tiden så skulle alla torra människor hem till sina familjer osv. Men det är ju för helvete Yohannas födelsedag? Så vi bestämde oss för att gå ut, men vart går man på en Tisdag liksom? Haha!


Vi tog en taxi till Vasa för det hade Jeppsson sagt var öppet och efter som han är en riktig krökare så vet han vilka ställen som är öppna i vardagarna. (Men Jeppsson har inte supit med någon reda än på hela 2008)

På Vasa var det en del kostiga människor kan man säga så jag och Yohanna kände oss som hemma! Haha!

Vi tog varsin redbullvodka och X antal öl, det var även ett fyllo som bjöd oss på varsin Budweiser. (Vet ni likheten mellan Budweiser och vara ute och ro båt? = Du är riktigt nära vatten)

Yohanna kände Dj´n så hon gick fram och hälsa efter en stund så ropade han upp i mikrofonen Yohanan Grattis på 21 årsdagen!!!

Sen kom det fram en annan snubbe som sa 21?? Det är ju 23 årsgräns här idag... Haha

Ungefär vid 0300 stängde Vasa så då drog vi hem.


Nu ska jag snart ner på stan och fika med Lill Böck


PS. HÄR MED BER JAG JOHAN ALEXANDERSSON OM URSÄKT FÖR ATT JAG RÅKADE MISSA HANS FÖDELSEDAG MED 4 DAGAR! FÖRLÅT! JAG ÄR EN DÅLIG MÄNNISKA! SÅNA SOM MIG BORDE BRINNA I HELVETET DS.


Här kommer en rolig historia som plåster på såren (bara för dig Alexandersson)


Det sitter en kille i en bar, och beesttttälller en öl.

Bartendern häller upp och killen säger ttttaacccck

Efter en stund går bartendern förbi och då säger killen

Jjjääävvllla Telia.

Efter tredje gången killen säger Jjjääävvllla Telia

Så kan inte bartendern låta bli att fråga varför?!


Killen svarar - Jo jjjjaaaagg riinggdeee tilllll tellllliiia

Occchhh ttttännnkkte fffrrrågggga vvvaaad dddetttt kosstar aaaattttt

Ringggaaaa tillll UUSSA... Veeeetttt dduuu vaaad haaaan ssssvvvara?


Nej sa barntendern.


?-         Fööörr diiig ääärrr detttt noooog bbbbilliiiiggggare atttt åkkka ditttt!


7 Januari

Hej!

Idag lyckades jag komma i väg från maxi redan vi klockan 13.00.. det kallar jag skills! Sjukt skönt! Ska bara vara hemma och spela xbox, sen vid ungefär ska jag 17,00 ska jag hämta Lill Böck för då ska vi dra till Linköping och kolla på LCH - Timrå.
 
Idag jobbade jag som vanligt, jag och Jeppsson styrde upp bananbordet!
image3 
image4

Farfar är med på kort! (Han kallar sig själv för farfar, Och mig för Farsan) Haha!


6 Januari

Hej!


Igår Lördag jobbade jag mellan 6 - 16 på maxi det var helt okej, fast jag har börjat 6 varje dag denna veckan.. När jag slutade så åkte jag hem och duschade fixade till mig för fest hemma hos Zebastian Berg. Vi var typ 10 ST i hans etta! Haha! Vi kollade på JVM´s finalen mellan Sverige-Canada som slutade 2-3.

Efter X antal var det dags för utgång, Jag, Lill Böck, Zeb, Hassel och en mindre nykter Erik. Det var inte så mycket folk ute, men helt okej ändå men både jag och lill Böck tyckte det var ont om bra skit på dansgolvet. Kanske berodde på att lill Böck skrämde iväg all skit med sin dans, när han tittar med ett öga och inte har en enda fungerade muskel i hela ansiktet! Haha (kommer fram ungefär vid 02:45)      


När krogen stängde drog vi till Max och käkade i vanlig ordning riktigt värt! (man mår inte lika dåligt dagen efter om man äter innan man somnar)


Dagen efter....(Söndag)

Ungefär vid 12 var jag människa igen, då hade jag en massa grejer att styra med, fixa min Ipod, kolla på soffa, handla och titta på vita hästen stressigt stressigt.


Började med min ipod, den har varit dö i två dagar helt svart, kan inte trycka på några knappar inget hjälper så jag och Yohanna åkte till Media Market för att fixa detta, det var en tjej där bakom disken som tryckte på två knappar samtidigt sen funkade den igen! Sjukt bra!

Sen gick vi till Mio för att kolla på soffa, men dem hade bara tvåsittsoffor och en massa matsalsbord, så vi bestämde oss för att åka till Nordik istället.    

När vi kommer ut i bilen igen och jag ska köra igång torkbladen på bilen, då fastnar dem på halva framrutan, orkar inte bry mig om det just då utan bara skrattar åt det.

När vi kommer in på Nordik så tar det ca 15 sekunder sen hittar jag den soffan jag vill ha, en svart skinnsoffa med divan. Det kommer en tjej och frågar om vi vill ha hjälp, det visar sig att dem bara har en kvar, så här finns det inget att tveka på. Vi åker hem till mig och kollar om den får plats, och det visar sig att det får den, så det är bara att ringa i morgon och be dem komma hem med den.


Kvart i fyra var det dags hämta Lill Böck för då var det dags för Vita Hästen mot Valbo tyvärr fick Hästen stryk med
3 - 4. Domare var bedrövlig som vanligt, va är det för stolpskott dem tar in kan man fan fråga sig?!

När jag och Böck kom ut i bilen efter matchen funkade inte torkbladen överhuvudtaget! Tungt! Så är det alltid, det är en omöjlighet att allt är helt på en och samma gång först går Iopden sönder då lagar man den då går torkbladen sönder, lagar jag det pajar säkert något annat här hem. Så jag funderar på att fixa nått form av snöre som jag kan binda i torkbladen och dra i ifall det skulle börja regna.  


När jag kom hem så lagade jag faktiskt mat, fläskfilé med potatisgratäng riktigt gott.

Nu är det dags att sova


Mvh Macke


Veckansvärsting:

Mitt namn är Bond, Jonas Bond!


3 Januari

Hej!



Igår den andre januari så jobbade jag mellan 6-16 sen åkte jag hem och satte gång med att laga mat, min favorit rätt spagetti och köttfärssås. Det blev lite av ett storkok för jag hade matlåda idag och även i morgon, det kan man kalla uppstyrt.

Efter maten blev det lite glass sjukt värt, såg även filmen hundtricket.

Sen var det hög tid att slänga sig ensam i min stora säng. Somnade på dirren.


När jag vaknade blev jag sjukt glad och överraskad det var ett vittäcke av snö utanför mitt fönster, ÄNTLIGEN!!!

Jag ville bara rusa ut och ha snöbollskrig och åka pulka, men istället var jag tvungen att åka till Maxi, men det är ju inte fy skam det häller. På vägen till jobbet kunde jag inte låta bli att leka lite med bilen i Stockholmsrondellen men det höll på sluta illa, jag var på väg mot refugen, men sjukt skillad som jag är så styrde jag upp det genom att växla ner och styra åt andra hållet... borde ha blivit rallyförare.

Senare på jobbet var jag fortfarande sjukt sugen på att leka i snön och jag längtade bara hem.

När jag slutade vid 18.00 så åkte jag hem och tror det eller ej men jag tog faktiskt en promenad, var ute och gick i nästan en timme. Jag tänkte väldigt mycket och kom faktiskt fram till två grejer men det kan jag inte berätta nu. Det är underskattat att vara ute och gå kan jag säga. Det är faktiskt helt okej, om man funderar på något eller inte vet hur man ska göra, så är det bara att ta på sig varma kläder och ge sig ut. Jag säger bara fler promenader åt folket.

Det var ca - 3 när jag va ute och gick så ni kan ju gissa om det smakade med mackor och varm choklad när jag kom hem.

           

Men det var nog allt, i morgon väntar en ny dag på maxi, kvällen blir det käk ute hos mor och far efter som jag ska upp och jobba på klockan 6 på Lördagsmorgon, blir det väldigt lugnt. Men sen på Lördagskväll är det inte omöjligt att det blir en liten utgång.


Mvh Markus


image2
Sjukt fint med lite snö!!! 

Ps. Den här måste ni se!
http://www.youtube.com/watch?v=5re9Pdp0tPs  


1 Januari

Hej


I går var det 2007 och idag är det 2008 helt konstigt! Men om man ska summera året så var det ganska bra ändå, fast det slutade lite konstig, eftersom min flickvän gjorde slut med mig. Men förutom det så var året helt okej. Men förhoppningsvis blir det nya året bättre, målet är att spara så mycket pengar som möjligt och dra någonstans nästa nyår! Någon som vill hänga med? Mitt  och lill Böcks nyårslöfte är att lägga undan 40 kr om dagen, eller 1200 kr i månaden, pengar som man hade lagt på snus och annan onödig skit.

Förutom det ska jag börja ta tag i min matlagningskunskap och så.


Igår

Var jag och bröderna Böck hemma hos en kille som heter Alma, det var ungefär 20 pers där i hans lägenhet. Det var bra tryck framåt små timmarna. Och som omväxling upplevde jag detta 12 slaget, riktigt bra start på 2008 tycker jag. Efter 12 slaget började vi käka potatisgratäng, sjukt fyllehungrig va jag haha!

Efter det så blev pappa Macke lite trött och va tvungen att sova lite, hittade en säng och somnade som en stock, efter en stund kom även Stor Böck och la sig jämte mig. Lill Böck han styrde upp lite andra saker i ett annat rum.

Jag vaknade till ungefär 02.00 och ville bara ta mig hem, Stor Böck låg fortfarande jämte mig och någon hade skrivit Böck över hela ryggen på honom! Haha!

Jag va inte riktigt säker på vart jag va var när jag kom ut på gatan och jag har lite svårt att återberätta ur jag tog mig hem exakt, men hem kom jag och somnade som ett skjutet vildsvin.


När jag vaknade upp var det 2008 och jag hade en fruktansvärd huvudvärk. Runt klockan 11 tog jag mig ut ur sängen och spelade lite Xbox sen började jag städa undan lite burkar och så, och märkte att golvet i hallen, köket, sovrummet och inne på toan var full med silvrigt glitter spray, jag vet vilka som ska få ta bort det. Hoppas ni är rädda torpederna är på väg.


En tradition för Maxi Ica Stormarknad är att ha inventering den första Januari så när klockan va 14.00 stod man på maxi och räknade äpplen, bananer och tomater... Förstår om ni tycker mitt liv saknar mening! Haha

Men det gick bra kom hem runt 20.00 så det var lugnt. Men det värsta är att jag börjar sex hela veckan utom söndag för då börjar jag 8, men så är livet funderar på att kanske ta en eller två dagar ledigt i nästa vecka.


Hoppas ni hade ett trevligt nyår, det hade i alla fall jag!


Mvh Macke    


RSS 2.0