30 December

 

Oj oj oj va tiden går!

 

Hinner inte med att blogga det är ju så otroligt tråkigt att jag inte gör de!

Men jag ska försöka bättra mig.

Jul är nu över så otroligt skönt och det nya året så för dörren, fullt med nya möjligheter, bra fotbollsmatcher, härliga lördagskvällar, kalla öl i kylen osv.

 

Mina nyår löften är!

  1. Köpa nya blommor till lägenheten
  2. Vara i England minst en gång
  3. Göra om mitt badrum
  4. Ha flickvän nästa jul
  5. Ta 85 kg i bänk  

 

Så det va det hela!

 

Mvh Markus


14 December

SKÖNT!

 

Nu är helgen över och måndagen är här!

Jag jobbade 10-22 i lördags men hindrade det Macke från att stå på Palace dansgolv runt klockan 02.00? Nej såklart!

Det började hemma hos syster, jag va lite sen så jag fick ”dricka ikapp” och det brukar ju aldrig sluta bra men rutinerad så klarade man av det. Man är ju så att säga gammal i gemet!

På lördagskvällen så utsågs Norrköpings fullaste människa också, det priset gick till, utan några som helst tvivel en vis Anneli Odin Johansson! Grattis!

 

Jag träffade Erik på maxi i söndags också och jag frågade om han hade haft roligt han svarade… Jag blir ju socialt inkompetent när jag dricker alkohol… haha

 

Idag står det badminton och lill jul på schemat det ska bli roligt.

 

Mvh Markus ”diskbänken” Johansson  

   


9 December

Heeeej

 

Hinner knappt blogga nu för tiden, har sjukt mycket och göra. Idag har jag varit ledig unnade mig lite välbehövlig sovmorgon, sov ända tills 11 faktiskt. Ikväll ska jag hjälpa min kära syster och flytta möbler. Och efter det så är det som vanligt innebandyträning. Helgen kommer att bestå av mestadels knegande 10-22 lördag och 12-22 Söndag gud va härligt det ska bli. Hur går det med julstämningen då? ganska så bra, ska försöka att hinna med och julpynta idag.. men vart är snön? Blir det ingen vit jul i år?

 

Mvh Markus


2 December

Heeej

 

Nu är jul månaden här, gud snart är det ju julafton. Hoppas att julen blir lite roligare nu när vi har Ludde i familjen.Idag var jag i Jönköping och köpte julklappar, gud jag gick lös kan man säga, så nu är alla julklapparna klara faktiskt.

Jag kom nästan precis hem från träningen, har ätit och duschat, alldeles snart dags för sängen. I morgon blir det kneg och på söndag också. Helgen är inte riktigt bokad än men det är ju ingen omöjlighet att det blir en eller kanske två pilsner.

 

Mvh Markus


RSS 2.0