31 Mars

Heej
Jaha… vad har hänt i Macke´s liv dom senaste dagarna då?

Mitt mjölkpaket i kylen har fyllt ett år!!

Kom gärna förbi och ta en slurk?

 

Druckit TE  

Och jobbat.....
Mvh Macke


27 Mars

Heeeej

 

Snart är det dags för PL lördag hemma hos mig, en extremt viktigt match idag mot Aston Villa! Ligan kan avgöras idag!!!

Vad som händer ikväll det står i stjärnorna.. men jag borde ta det ganska chill eftersom jag har varit sjuk.

I går var det Hockey och Taco hemma hos Bentah Bit, mycket trevligt. Det är ju hockey i morgon också! Då kanske man ska försöka att styra upp något om man orkar, vill, vågar och kan!

Nu är det dags att bänka sig framför tv´n för veckans absoluta höjdpunkt är här….

 

JAG ÄLSKAR LÖRDAGAR!

Mvh Macke


21 Mars

Va fan i helvete är det som händer? Kan inte Chelsea spela fotboll längre?? Nu ser jag inte någon som helst anledning till varför jag inte ska gå raka vägen ner i källaren och skjuta huvudet av mig!!!!  JÄVLA!!! Nu är det hörna…. Kom igen!!! RÄDDNING! NY HÖRNA! FAN! Två minuter kvar… In med boll nu!! Nej det vill sig inte… jag fattar ingenting! Inkast…. Men va hjälper de? FRISPARK till Blackburn??? Nu tar han ut ANELKA som har varit bäst på plan? Övertiden är 4 minuter, 4 ganska viktigt minuter, detta kan av göra allt…STRAFF???? Nee… domaren är blind kul…. Får vi någon hörna eller?? 2 minuter kvar.. 1-1 står det! Kom igen nu! Ett mål skulle betyda så sjukt mycket…. Terry nickar 13 meter över…  Nee det här kommer inte att gå, det är bra att gratulera United till liga guldet… fan också! Satans helvete jävlar!


16 Mars

Heeej

 

Hemma igen efter lite kneg och träning med min kära syster. Ikväll är det Chelsea – Inter på tv!

Det finns inget i hela världen som skulle få mig att inte se den matchen.

Igår va det måndag den 15 Mars och det innebär att det är min kära Mors födelsedag!!! Grattis Grattis!

Igår var det lite födelsedagsmiddag ute i Svärtinge, spagetti och köttfärssås riktigt gott! Jag fick även träffa det senaste tillskottet i Familjen Johansson (Ludde) Han har börjat snacka lite nu, jätte söt och rar är han. Så i morgon på min lediga dag så ska vi äta lunch ihop.

Ska även försöka hinna med att träna och på kvällen är det åter igen innebandyträning!!! Sjukt taggad!

Mvh Macke


14 Mars

Hej

 

Helgen är över, hur har den varit? Kanon skulle jag vilja säga. Igår var det Lördag, jag började dagen med en stadig frukost sen var jag ute och sprang en runda och var även en sväng på gymmet. När jag hade tränat klart åkte jag och kollade på första perioden mellan Hästen – Tingsryd men Chelsea började spela vid 16 så jag var tvungen att åka hem till det.

 

Inget går upp emot PL Lördag!

 

När jag hade kollat färdigt på Fotbollen så kom Marie över, vi käkade sen var det dags för lite fest. Det var ju melodifestivalen på tv något som jag hatar högt och ärligt men vi kollade på det ändå men alla bidragen var dåliga och jag tycker hela upplägget är en stor parodi.

Vi var ett gäng här hemma i alla fall och det var jätte roligt men det blev ingen utgång vi försökte men det var sjukt lång kö. Så det fick bli sängen för min del i stället.

 

Idag (söndag) så har det varit jätte fint väder, så Jag, Marie, Sebbe, Sillen och Elvis var ute och gick en sväng på Glan, Det var kanon trevligt.


Nu sitter jag i soffan och har precis kollat på Bröllops fotografen jag tyckte den var ganska rolig.

 

I Morgon väntar Maxi!

Mvh Macke  


12 Mars

Hej hej!

 

Nu är jag hemma ifrån Göteborg! Har varit där på lite utbildning… Idag är det fredag och helgen står för dörren, ikväll väntas det trerätters middag här hemma på Bergslagsgatan, det ska bli trevligt.

I morgon Lördag då ska jag äta en riktig lördagsfrukost sen hade jag tänkt att springa förbi gymmet också. Har inte bestämt om jag ska kolla på fotboll eller om jag ska kolla på Hästen i morgon, hästen spelade ju så dåligt senast att jag gick därifrån i ren ilska innan tredje var slut. Så vi får helt enkelt se vilket humör jag är på i morgon när jag vaknar.

 

Här en bild på mig från Göteborg

Mvh Macke


7 Mars

God morgon!

 

Det är en befriande känsla man har när man vaknar upp utan att ha ont i halsen och utan feber och man kan andas utan problem. Jag tror att det va whiskeyn hos Olle igår som gjorde susen. Just nu sitter jag och kollar på Vasa loppet!

Ikväll ska det bli bio med Marie, Böcka och Sara!

I morgon väntar kneg för första gången på väldigt länge känns det som.

 

Frukost och månar är min grej…..

Nu blir det en macka till sen lite NHL och sen ska jag ner till Maxi!

 

Mvh Macke   


3 Mars

Hej!

 

Nu har jag varit i väg på ”utbildning” i två dagar. Riktigt värt! Kändes som jag lärde mig en massa bra saker. Tyvärr så har jag dragit på mig en envis förkylning men jag hoppas verkligen att den är borta tills i morgon, jag hatar att vara sjuk det är fan det värsta som finns!

Men med lite skönhetssömn i min nybäddade säng så tror jag att den är borta.

Men är jag lite halv krasslig i morgon så ska jag ha en fixa dag.

Jag har en massa saker att fixa här hemma det är ju lite ”förfall”

 

Mvh Macke  


RSS 2.0