21 December

God kväll gott folk!

 

Idag är det dan före dan före dan före dopparedan!

 

På maxi är det fullt ös, men nu är det bara två dagar kvar av allt julstök så det känns bra. Två ganska tuffa dagar nu 6-18 i morgon och 6-18 på Torsdag. Men sen är jag ju ledig julafton, juldagen och annandagen så det ska bli ganska så skönt.

 

Julstämningen lyser fortfarande med sin frånvaro alla julklapparna är klara men inget julpynt och ingen julgran här hemma. Jag pyntade lägenheten förra året och då var det kanske lite mer stämning men det är ju så fruktansvärt tråkigt att plocka undan tomtarna sen..

 

Nu är det snart dags att slänga in kroppen i sängen, skulle behöva duscha men det får vi ta i morgon…

 

Mvh Macke


15 December

Hej

 

Nu är jag hemma från min innebandyträning, idag gick det riktigt bra. Nu börjar också alla julklappar falla på plats det är också positivt, men den där julstämningen lyser med sin frånvaro kanske kommer den till helgen för då är det tydligen spelkväll här hemma på min gata i stan.

 

I morgon väntar tolv timmar på Ica Maxi men det ska nog gå bra för på kvällen kommer M hem! Längtar!!!!!!!

 

Nähe nu är det dags att sova med ni kan ju roa er med denna bilden!!

 

Mvh Macke   


14 December

Hej alla hemma fixare och proffs!

 

Idag har jag jobbat 10-18 stod det på schemat, efter jobbet så var jag på spinning det var riktigt skönt, körde ur kroppen ordenligt. Jag har även bokat hotell nu i Melbourne spännande det är bara 28 dagar kvar tills jag åker, känns helt otroligt.

 

I morgon är det Onsdag, ledig och allt ska städa och fixa det sista med julklapparna tänkte jag. Har även innebandyträning på kvällen.

 

Men nu blir det lite tvspel, jag får vara upp precis hur länge jag vill ikväll för jag är ju som sagt ledig i morgon!!!

 

Mvh Macke  


11 December

Raj Raj Lördagkväll Raj Raj Lördagkväll Raj Raj Lördagkväll sitta själv i soffan….

Melodi: Lady gaga – Bad Romance

Text & Musik Markus Odin

 

Idag är det Lördag, har knegat till 1800 sen drog jag hem till Håkan och kollade på film med Håk och Bentah. Dom två var inte lite bakis om man säger så.. Bentah va helt förstörd stackars pojk.

I morgon är det kneg igen, ganska skönt med en lugn helg! Inte vakna upp bakis är ju ganska så värt!!!

I morgon är det  också en otroligt viktigt match mellan Chelsea och Tottenham!!!

 

Slänga på en film och dö i sängen kanske?

Mvh Macke


10 December

Heeej

 

Just nu sitter jag och kollar på vem som vinner idol 2010… det står mellan Minnah och Jay , jag tycker att båda är värda att vinna men det vore skönt om Jay vann eftersom han är lite annorlunda. Jag är så jävla trött på dom här jävla Idol Darin, Idol Erik och Idol Danny så jag hoppas att lilla flicksverige är redo för någon som är lite rock.. om några sekunder får vi svaret….

 

Vinnaren är……………. JAY

 

Fan va skönt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bra jobbat Sverige!

 

Mvh Macke


8 December

Heeej

 

Det var inte igår jag bloggade..

Men jag tänkte försöka ta tag i det nu igen när jag ska ut och resa i tre månader.

Julen närmar sig med stormsteg och det är jätte mycket snö utanför mitt fönster. Jag har inte fått upp ett enda julpynt här hemma, jo en julstjärna är det någon som har lyckats ställa upp i mitt fönster. Känns helt galet att jag om en månad inte är hemma längre, men nog om mig. Tänkte ta tillfället i akt och berätta om en tävling som avslutades förra veckan, nämligen världens mest osocialaste människa!

 

Motiveringen är enligt följande: Med imponerade envishet undvika att svara på sms i så lång utsträckning som möjligt. Det har varit HELT omöjligt att få tag på Dennis på Söndagarna. Han har under ett helt år inte startat en enda smskonversation och bara svarat dom inkommande smsen med högst tre ord. Det är en ära för mig att ge detta pris till DENNIS BOMAN!

 

Motiveringen för tvåan: Erik Hurtig har ibland varit så osocial som man har börjat leta i tidningen efter hans dödsannons. Han har på ett pricksäkert sätt lyckats slingra sig undan nästa hela årets fester med klockrena ursäkter som: Vi ska fira Tessan kusins man, han hade namnsdag förra veckan. Grattis Erik!

 

Motiveringen för trean: Christoffer Bäckmark har gjort allt i sin makt för att inte vara beroende av någon i sin kompiskrets han har skaffat viasat paketet så han slipper åka iväg för att se på fotboll, han har nästintill slutat dricka alkohol och delar inte längre det intresset med övriga gossar i ligan. Han är på god väg att bygga upp ett eget lite Zoo där hemma så han ska slippa åka till Kolmården på sommaren. Grattis Böcka      

 

Det var allt!

Mvh Macke


RSS 2.0