27 December

Hej

Idag slutade jag jobbet klockan 1800 efter det duschade jag sen drog jag till Stor Böck och käkade tacos fan va gott de var, riktigt väl lagat.

Sen spelade vi Buzz där regerade jag fullständigt eller vad säger ni pojkar?


Nu är det dags för Zlatan och Sova ska upp om ca: 7 timmar!


Mvh Macke


  


26 December

Hej

Julen är tyvärr överskattad, måste tyvärr meddela detta. Jag är ledsen men så är det. I år friade jag tillsammans med min Mor och Far ute i Svärtinge, det var trevligt fast jag sov ganska så mycket kan man säga. Somnade lagom efter Kalles sen väckte morsan mig och sa att vi skulle äta, så då gick jag upp och käkade julmat. Efter det så blev jag trött igen och la mig på soffan, somnade igen och vakande vid halv 9 då skulle vi dricka kaffe efter det gick jag och la mig i sängen! Inte så konstigt att jag var trött har jobbat ca: 70 timmar julveckan så dem hade överseende!


Juldagen var det dags att åka till Maxi som vanligt, men där blev jag inte så långvarig kom hem igen ungefär klockan 16.00

När jag kom hem duschade jag och tog några öl, efter en stund kom Jeppsson, vi satt och små snackade och lyssnade på musik.

Vi drog till Pelle där det var skiva! Meningen va att vi skulle gå ut tidigt, men vi klockan 11 så ringde jag runt till några polare och alla va eniga det är jävligt mycket folk och sjuka köer. Så vi stannade kvar hos Pelle.

Ungefär vid klockan 01.00 ville Jeppsson gå till Stopet, men jag pallade inte så jag drog hem och sov istället.


Dagen efter... Jag ringde Davve och då skulle han och Krokarm till stan och fixa lite grejor så jag bestämde mig för att häng med.

Vi käkade Thai mat och sen åkte vi hem till mig och så på film, en film som Ibbe är gillar.. Hostel fy fan! Äcklig va den! Efter den såg vi vänner för livet med Adam Sandler den var riktigt bra!


I morgon ska jag jobba, börjar halv 7, gud va trevligt!



Ibbes citat: En del har det, andra har det inte, vi har det inte!



Mvh Macke  


22 December

Hej!


Har inte skrivet på ett tag har knegat jävligt mycket, det är ju jul och skit på gång. Så det finns att göra på Maxi, kan man säga.

I Onsdags när jag skulle åka hem från Maxi så tävlade jag med en annan Audi A4 fast den hade bara 1,8 liters motor. Vi körde från rondellen vid Willy´s på Maxirakan mot Åby, låg i ungefär 140 - 150 Km/h båda två, sen lackar jag och dra på fullt, drar om i 200 blås och få se att det är en tjej som kör! Haha! Vem gav henne körkort?


I Fredags jobbade jag till 20.00 och hade styrt upp en förskiva hemma hos mig även om jag inte vad så sugen, vet inte riktigt hur det gick till.

Innan jag drog från Maxi skulle jag ta ut pengar för jag har bättre koll på kontanter, om man ska dra ut på krogen. Så jag står vid automaten och sätter i kortet slår koden och tar ut 1000 kr samtidigt som jag gör det så ringer Farsan, jag svarar och tar mitt kort igen och stoppar ner det i plånboken och går därifrån, det var ju bara det att pengarna... dom var ju kvar i automaten men det kom ju inte jag på förens jag kom hem.. Fan va tungt! en lök borta, så jävla klantigt! Typiskt en Macke grej!


Men men man lever bara en gång inget att hänga läpp för!


Jag och Jeppsson kom hem till mig ungefär vid klockan halv nio. jag duschade och fixade till mig och tog två snabba öl. Efter en stund kom Benny, Lill Böck, Stor Böck, Hurra, och Hassel. Vi tog några pilsner och efter ett tag kom det lite mer skit.. (som Jeppsson hade sagt)


Ungefär vid 12 tiden styrde vi upp 2 taxibilar som körde oss till Otten, där var det världens jävla kö, men alla testade vipkön och alla kom in. Helt otroligt!

Vi röjde lite inne på dans golvet och tog några stänkare till, sen söp Jeppsson bort sitt bankomat kort och var tvungen att dra hem och spärra kort och skit. Så Pappa Macke fixade Taxi till Farfar så han kunde komma hem!


Men jag och Lill Böck stannade en stund till, sen drog vi till max och käkade, alltid lika värt!

Sen drog vi hem till mig, som vanligt kan man säga och somnade på en gång.


Klockan ringde 09.00 då skulle jag upp för jag började jobba vid 10.00 det var riktigt tungt, hade gärna legat kvar i sängen, Men som tur var skulle Böck också upp och jobba så vi kom upp efter en stund.

Det gick rätt bra att jobba ändå, var ju inte så bakfull som jag kan bli om man säger så.

Kom hem från maxi för ungefär två timmar sen är jävligt trött ska sova nu för jag börjar jobba i morgon igen 0600


PS.

Här är Jeppsson rakningssystem för hur full man är:

Rank 1 - Helt vanligt

Rank 2 - Fortfarande lugnt

Rank 3 - Känner ytters lite

Rank 4 - Börjar bli fest sugen

Rank 5 - Några öl till så är vi riktigt på G

Rank 6 - Nu är det riktigt bra

Rank 7 - Bästa, Inte en öl till för då trillar man dit

Rank 8 - Man tappar kontrollen

Rank 9 - Är helt bort, kan inte kontrollera sig

Rank 10 - Vaknar upp på sjukhus med slangar överallt

Rank 11 - Död, man är slut som artist helt enkelt  


Mvh Macke!

  


18 December

Hej!

Idag har jag torkat golven, bäddat rent och tvättat! Helt duktig! Men sen har vi det här med maten? Ska det bli mackor ikväll? Hade tänkt göra taco, men hur kul är det att äta själv på en skala mellan 0 och 2000? Jo svaret är 0! Snart sätter jag upp en bild på nån mitt i mot mig när jag äter! Haha!
Annars så flyter allting på! Är lite osocial denna veckan men det är för att på Maxi där finns det och göra ojojoj Leveransen som kom idag hade ett världe på över en miljon svenska kronor, haha!
Bananer och äpplen för 1 000 000 kr? Helt sjukt!
Och i morgon kommer det ett lass till, jaha det är ett evighets arbete?
Börjar sex i morgon som vanligt, alltid lika härligt.
Ska träna lite nu hade jag tänkt mig vill ju inte bli en säck!
ikväll möter Hv - Brynäs också värt! Måste fixa Canalplus!
Hur gör man det? Nån som vet? Jag bor i ett comhem hus? Måste man ha boxer? Frågerna tar aldrig slut! Snälla hjälp mig!

Mvh Macke

Ps. För mycket månad kvar, i slutet av pengarna Ds.

16 December

Hej


Igår blev det inte helt som jag hade tänkt mig kan man säga, jag hade bestämt mig för att dra till Jeppsson vid klockan 19.00, men så loggade Yohanna in på msn och jag frågade vad hon skulle göra. Hon skulle plugga sa hon, men hon var inte svår övertalad att komma till mig och ta några kalla! Haha!

Efter en timme hos mig gick vi på Tequila och 3 olika sorters juice, kom ganska snart på att apelsin juice funkar bäst!  


Sen skulle vi ta oss till Jeppsson, det var ju en resa i säg, vi tog 3:an till resecentrum och 117 till biblioteket och 2:an till Centralbadet, väl där började vi gå åt fel håll!

Men vi kom fram till slut haha!


Jeppsson bjud på glögg och Ouzo det är ju en jävligt härlig bladning! Haha!

Sen fick vi skjuts ner till Stopet av alla ställen, men det var trevligt.

Runt klockan 12 beställde pappa Macke in 5 Tequila! Jeppsson körde självmordet som han kallar det, krama ur Citronen i ögat, ta saltet i näsan och sen hela tequilan!

Efter det sa han - Macke Macke pappa är en riktig krökare! Haha så skön!

Kvällen slutade vid 3 tiden, somnade som en död gris i min säng


Meeeeeeen!

Klockan ringde vid 10:00 och jag hade typ glömt bort att jag skulle upp och jobba, jag gick upp ur sängen kändes som någon slog med en spade i bakhuvudet.

Jag hoppade in i duschen och ringde Tommy och frågade om han hade lust att hämta mig, inget bra att sätta sig bakom ratten kände jag

Men det gick bra att jobba som tur var.


Senare på kvällen var jag hemma hos Frank´s och tittade på Arsenal - Chelsea


Sammanfattning

Ett bakfullt Chelsea föll mot Arsenal

Chelsea var alldeles för svaga offensivt för att kunna hota Arsenal idag. Som jag ser det är det två spelartyper vi sakade svårt idag, en riktig targetplayer i anfallet och en playmaker i det centrala mittfältet. Lampard var osynlig idag och Shevchenko visade samma form som han gjort sedan han kom till Chelsea. Mitt tålamod med honom är definitivt över.

Chelsea tappar mot toppduon Manchester United och Arsenal och har så som laget ser ut just nu inget i toppstriden att hämta. Med afrikanska mästerskapet i antågande är den offensiva bristen akut. Med nu även Terry på skadelistan ska vi vara glada om vi kommer att klara en tredjeplats i vår. Arsenal vinner på ett misstag, så som det ofta ser ut i sådana här täta matcher. Deras bäste spelare idag var enligt mig Almunia som var helt felfri idag till skillnad mot kollegan i Chelsea.



Veckans värsting måste ändå vara:

Jeppsson vaknade med kläderna på i sin säng och på fel håll


15 December

Hej!

Efter ett 11 timmars arbetspass i går, så gick man på kröken! Det är inte helt lätt att hålla igång hela kvällen när man gått upp vid halv 6. Men det gick ganska bra, Jag Lill böck drog hem till Sebbe och spelade tv spel och tog några öl och ett par jäger! Och runt 12 drog vi ner på palace, där Jensa spelade med sitt reggeband! Det var kul attt se dem, annars var det ganska lite folk ute igår tyvärr så ungefär vi 3 drog jag och lill böck hem till mig. Tog en kebabrulle och ett par glas vatten och somnade!

Han skulle upp och jobba vid 11 så han drog runt halv 11 i morse, nu är klockan snart 17.00 och jag ska ta mig en öl snart, men jag jobbar i morgon så det blir nog inte lika hårt som förra helgen får vi hoppas!

Ikväll så är det Jeppson som står för skivan! Det blir nog jävlgt trevligt och mycke skit

Mvh Macke

12 December

Hej!

Kom precis hem från Maxi, har en jävla massa saker att styra med, ska damsuga och moppa golven.. men det går någ ganska fort om man skiter i att säda hörnorna.. för där är man ju aldrig ändå så det är ingen som lider för det. Men jag är i en liten tidspress också, för jag ska vara på gymmet om 35 minuter och jag måste byta om och så.. som vanligt ute i sista sekunden.. och det sjukaste av allt är att jag sitter här och skriver haha! Vilket CP!

Efter gymmet blir det Pizza, glögg och fotboll hemma hos mig tillsammans med Lill Böck, Benny, Licari och Krokarm det blir sjukt trevligt!

Men inte för mycket glögg för min del börjar 6 i morgon!

- I allt som rör sig, lyser eller låter finns ett batteri.... Som ska lämnas åter! -

Mvh Zlatan!

10 December

Hej!


Har precis avnjutit en otroligt väl lagad och väl smakande måltid med köttfärssås och spagetti

à Markus Odin Johansson haha!

Ska snart dra mig ner till gymmet med Sebbe och efter det kommer jag nog inte göra många knop, vi ska köra bröst idag! Brukar bli väldigt hårt, kan sitta i 3-4 dagar efteråt.

I morgon blir det Maxi igen i ungefär 10 timmar!

Så är livet!


Ha det bra alla!


Mvh Macke


Jag frågade vilken dag
vilken dag det är idag
och hon svarade Jag vet inte
Jag vet inte vilken dag det är idag

så Jag frågade vilken månad
vilken månad vi har nu
men hon svarde Jag vet inte
Jag vet inte vilken månad vi har nu

i Marias ögon finns en värld
inget är förbjudet där
Jag lämnar allting om hon säger
när hon kommer


så Jag frågade vilken årstid
vilken årstid vi har nu
och hon svarade det är sommar
det är sommar vi har nu

i Marias ögon finns en värld
inget är förbjudet där
Jag lämnar allting om hon säger när
när hon kommer (x4)

när Jag visade henne snön
när Jag visade henne snön
då sa hon att sommaren är svår
sommaren är svår i år

i Marias ögon finns en värld
inget är förbjudet där
Jag lämnar allting om hon säger när
om hon kommer (x5)


9 December

Hej!


Söndagar är alltid söndagar man vet vad man får liksom. Idag har det inte hänt så mycket, mer än att jag var på Vita hästen, dem vann sin 18:e raka seger nytt klubbrekord och grejer!


Chelsea vann mot Sunderland


En trist tillställning i trist engelskt vinderväder, pissregn och snålblåst. Chelseas spelare ser inte ut att vara speciellt intresserade av att bjuda sin hemmapublik på något läckert spel. Frank Lampard gör en usel insats där han sprider och tappar bollar om vartannat, det är typiskt för matchen. Laget gör det man ska, inte mer och vi väntar spänt på att få höra vad tränare Avram Grant säger på presskonferensen. I mina ögon var detta en Mourinho-match all over, taktiskt, sterilt, stabilt.

Annars kan jag konstatera att vår offensiv som vanligt blir lidande utan Drogba, Shevchenko gör så gott han kan, vilket trots målet inte är tillräckligt. Det blir minst sagt spännande att ser hur laget lyckas mot Arsenal borta nästa söndag.


Arsenal inkasserade sin första ligaförlust för säsongen (hahaha)

  

Ett mycket blekt Arsenal förlorade helt rättvist mot ett för dagen mycket bättre Middlesbrough. Hemmalaget var starkare, hungrigare, mer löpvilligt och t o m mer fantasifullt. Arsenals anfallsspel var obefintligt. Den ende som försökte göra någonting kreativt var Rosicky, men han var på tok för ensam. Backlinjen såg darrig ut och centrala mittfältet saknade både fart, kraft och finess.


Vi få se hur det går på söndag!

We love you Chelsea! We do!


Men veckans värsting måste ändå vara den här:

http://www.youtube.com/watch?v=yMCA9aog-xs


8 December

Hej!

Igår när jag kom hem från Maxi, satte jag mig i soffan med en öl och en halv flaska whiskey och satte på en skiva med Bruce Springsteen på ganska hög volym. När jag nästan hade tömt hela flaskan gick jag på Jägermaster och en grogg... Sen ringde jag till Lill Böck och frågade vad han skulle göra! Han skulle dra till Tobbe så jag hängde på. Som tur va kunde Sebbe Licari köra oss efter som det regnade som fan.


När vi kom till Tobbe fortsatte jag på den inslagna vägen när det gäller alkoholen!

Det var tråkigt hos Tobbe, Erica och Stor Böck bråkade och jag och lill Böck satt och snackade om våra släckningar!


Jag och lill Böck och Yohanna bestämde oss för att dra på efterfest hemma hos mig, när vi kom hem till mig fixade jag lite Jäger och glögg riktigt trevligt! Vi satte oss i soffan alla tre och såg på tv, efter lite mindre än 20 sekunder somnade Yohanna i soffan! Så jag och Böck började spela Xbox 360 NHL 08, vi körde en turnering men vi kom trea tror jag, har lite luckor där mot slutet. Vi tömde Jägermaster också sen var det dags att sova. Alla tre somnade i min stora säng, det var sjukt skönt att det var lite trångt i sängen för en gångskull. Runt klockan 7 ringde Böcks alarm på mobilen, då skulle han åka och jobba. När han vaknade till liv så for han runt lite, va på muggen i typ 20 minuter (tror han somnade) haha! Hans alarm fort satte att ringa - Åhh vita hästen... sjukt skönt att vakna till den låten!


Jag somnade om rätt så fort, sen vaknade jag typ runt klockan 10 och då satte helvetet i gång kan man säga. Jag började Spy en gång, blev två, två blev fyra och fyra blev åtta jag höll på att spy i omgångar till runt klockan 17:00 och slut siffran blev nio.

Runt klockan 18 ringde jag Skånebeck och sa att jag inte klarar av att ta mig till Katrineholm idag, sjukt synd efter som han åker till Alperna i 4 månader på tisdag. Men jag kan inte supa idag med.


Runt klockan 19.00 tog jag bilen till Mc Donalds och köpte:

1 Mellan Cola

1 Lite Kaffe

1 Big Mac

2 Cheeseburgare

1 Muffins

2 Pomme

1 Mcflurry med daim

1 Dipsås


Klart värt!   


Nu sitter jag I soffan och ser på tv, tror jag kommer somna snart!


Mvh Macke!


6 December

Hej!

Kom precis hem från Maxi Ica Stormarknad i Norrköping efter 12 härliga timmar. Skapligt med frågor om köttfärsen idag kan jag säga: - Jasså ni packar om köttet här? Svar: Nej det gör vi inte, vi har ingen köttkvarn, allt kött vi får är packat i frabrik.


Hörde rykten om att 50 Cent spelar i stan ikväll.. sjukt ovärt.

Nu är det dags att laga kvällens mål tid, undra vad det blir? Mackor med ost eller skinkaJ

I morgon blir det nog en pizza, så är det att leva ungkarl haha

Senare på kvällen blir det utgång med Jeppsson om inte han måste vara familjefar efter det som hände i tisdags haha vilken blåsning!


Måste rusa nu!


I morgon väntar 12 nya timmar på Maxi


5 December

Hej!

Har precis ätit, och kollat på TV - Uppdrag granskning på SVT1 - Hanlade om ICA och hur dom fifflar med ompack av kött osv. Det var ju helt underkänt, kommer få en del frågor om det i morgon kan man säg. Men det är nog ganska lungt eftersom vi på Maxi Norrköping har ju ingen köttkvarn så vi kan inte mala och så. Men det är sjukt att Maxi Hanninge och Maxi Nacka håller på med det som gå med 40 - 50 miljoner i vinst tillsammans borde klara sig utan den där skiten tycker man (Jävla Stockholmare) 
Dags allt gå att sova har jobbat i elva timmar. Och i morgon börjar man 6 och jobbar till 18:) Fest!
Hästen vann idag iallafall det är ju alltid något!
I morgon blir det tennis också ju, dags att börja röra på sig igen efter förkylning och skit.

Nytt:
Jag har böjat lyssna på Thåström
Äter dåligt med lagad mat
Segt att bo själv (Men man lär sig mycket på det säger dem som vet)



Det var vi som föddes nån gång på den tysta tiden
Det var vi som kom från söder om stan
Det var vi som måste skrika livet ur oss
Bara för å veta att vi fanns och va

Det var vi som skulle stå längst fram
när hela skiten bara sa pang pang pang
Det var vi som skulle skriva vår egen bibel
Det var vi som hette Haters i en dag

Vi byggde vår stil på en helig allians
av tre ackord och sur Tirnave
Det sistnämnda var Systembolagets
just då billigaste medicin
med en pikant smak av terpentin

Vi hade en blond basist som höll på Gnaget
Han var den hårdaste grabben jag mött
Vi jobbade på Scholl fotvårdslager
Det var där vi startade bandet han och jag

Vi träffade en trummis med en
Sex Pistols-platta under armen
Han ville vara med i pakten, å sen så var det klart
Det var vi tre mot resten av hela världen
Basisten räkna in och vi drog ut i krig

Vi byggde vår stil på en helig allians...

Vi gjorde vår första platta, en fördagsmiddag i mars
Vräkte ner våra liv på två och en halv minuter plast
Vi betala 1500 spänn vi fick 500 ex
500 ex sjutums singel svart vinyl
Det var vi som var The Haters i en dag
Det var vi som var The Haters i en dag

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0