31 Juli

Heeej

Igår va jag som sagt på Skara sommarland! Och de va riktigt roligt! Förutom att jag har ont lite överallt i kroppen, men så är livet! Trodde jag skulle bryta naken när jag åkte en där man satt på nån matta!

Vi stannade som vanligt på Braehus precis innan Jönköping och fikade!

Tyvärr så låste jag in min mobil i en sånt dära skåp så de finns inga bilder! Men men!

Ikväll så tror jag det blir full tank! Men jag har lite grejer att styra med först!

1.Tvätta
2. Duscha
3: Städa
4. Betala räkningar
5. Köpa Soffbord
6. Handla
7. Byta tillbaka bilarna

Så dags att hugga tag i detta!

Mvh Macke


29 Juli

Heeej

Dem två första dagarna på Semestern har varit riktigt bra! Igår (Måndag) Va vi ute i Skärblacka och solade och badade sen på kvällen blev det en tripp till Trägårn där pappa Macke beställde in en 12:a Gin och Juice de, är va man brukar kalla skills! Sen lite hastigt och lustigt fick jag för mig att jag skulle kröka ute hos Ögge i Rejmyre! Sagt o gjort! Riktigt trevligt även om suddigt efter klockan 22:00!

Härligt!

Om det är nån som ser den här tönten på stan snälla sänk honom med en halv miss!

Idag har jag varit med Farsan och köpt Sterio och lite grejer sen har jag badat och solat...
Och i morgon drar delar av ligan till Skara! Faan va skoj! Tok taggad!

Okej men vi hörs!

Tjaa Dude!

Mvh Macke

28 Juli

Heeej

Jahaja! Första "riktiga" semesterdagen då.. och vad ska man hitta på? Jooo putsa fönster här hemma med mamma.. haha fest! Får väl ta o hitta på något som är lite mer stimulerande i eftermiddag.

Men hur har helgen varit då Markus?

Joo, i Fredags så va jag, Kenta Bärs, Lill Franka, Polla och Älgen på den nya Batman filmen, och även om jag inte sett så många av dem andra filmerna så va den här riktigt bra! Den borde ni se!
Sen i Lördags så jobbade jag ju, Slutade vid 14 tiden då drog jag, Lill Böck, Stor Böck och Jeppsson ut till Morsan o Farsan och badade och solade! 

Semester med stort S?


Kan de bli bättre?

Vi låg väl där ute till halv 7 ungefär! Sen kom Sofi och hämtade oss!
Vi åkte till Jeppssons lya, där vi fortsatte o kröka. Det kom lite mer "maxi" folk Anton, Snygg Magnus, Tommy! Så vi körde lite riktigt trevligt! Sen drog vi på en fest någonstans på Kungsgatan! Jag skulle ha stannat kvar där, för sen när vi kom ut så blev det bara segt, tråkigt och bökigt!
Avslutade kvällen med att sitta på en bänk med en gråtandes Elin!
Men ungefär vid klockan 3 så drog jag, Lill Böck och Elin hem till mig och sov! På morgonen när vi hade piggnat till lite så drog vi o käkade kebab, sen drog jag, Elin, Sofi, Angelica, Sebbe och Sillen ut till Morsan och Farsan och badade hela dagen!
 
Skills!
När jag kom hem så dog jag i soffan och nu sitter jag här och väntar på min kära mor. kanske skulle ta och städa till det lite med tanke på att hon är pedant! haha

Mvh. Macke


25 Juli

Heeej

Kom precis hem från Maxi! Ska duscha lite fort sen ska jag dra ner till stan för ikväll är det bio med Kenta Bärs o CO! I morgon ska jag jobba, hoppas på att dra lite tidigare, för i morgon går jag ju som sagt på semester! 2 Veckor! härligt!

Finns en STOR Chans att Mackan tar sig några kalla i morgon!
GUDADRYCK!

Jaja men vi hörs snart igen!

Mvh Macke


24 Juli

Tjaa!

Jag kan stolt medela att Markus Odin Johansson är 20 arbetstimmar ifrån 2 veckors semester! Känns typ att mucka från lumpen haha! Men nu så är jag bara ledig i två veckor, när man muckade från lumpen så kom man ju aldrig tillbaka!
I morgon ska jag hämta Lill Franka för han o jag ska börja jobba 0600 riktigt roligt!

Idag har jag slitit som ett djur jag slutade nyss!
Men idag hände en rolig grej!

Ibland säger man att folk har tummen mitt i handen, men när det gäller mig så har jag nog ingen tumme! haha!
För idag så var det tre lysrör som va trasiga vi mjölken, då skulle jag byta dem, gick och hämtade tre nya och skruvade loss dem gamla!
När jag sätter dig det första nya händer inget... jag sätter dit dem andra två också men ingen av dem tänds... jag skruvar lite på dem men inget händer! Så jag plockar ut ett av dem och sätter dit de igen då slocknar två andra! hahaha! Vaafaan?!
Jag säger ju att jag ska hålla mig borta från allt som inte har med mjölk att göra!

Nu ska jag ducha och sova!
Vi hörs!
Mvh Macke


23 Juli

Heeej

Igår (Tisdag) Så slutade jag ungefär klockan 12=Värt! Jag o Kenta med flera åkte ut till Svärtinge och badade lite! Jag är värd lite avkoppling...

Jag lyckades även slänga i min kära syster i vattnet! haha!


Idag slutade jag 15,00, idag har jag köpt en ny soffa! Ska hämta den på Fredag, det blev en svart skinn soffa, som jag så länge velat ha! Som tur va hade jag med mig Sofi som "smakhjälp" hon tycker nämligen att min lägenhet saknar lite liv sen hon flyttade ut, och jag ska väl inte sticka under stol med att jag inte är någon super inredare direkt!

I morgon blir det kneg till 22,00 och på fredag och lördag jobbar jag 6-16 sen är det SEMESTER! Faaaan va skönt det ska bli!
Längtar!

Dagens fråga!
Har du rätt belysning på din arbetsplats?

Nu tackar jag för mig!

Mvh Macke

20 Juli

Heej


Helgen har mestadels bestått av arbete på världens bästa maxi butik! I fredags slutade jag klockan 7 så jag åkte hem och duschade gjorde mig i ordning, fixade håret... haha!

Klockan halv 9 så hade jag o Sofi bokat bord på Maneza, riktigt trevligt! Dem har riktigt bra mat där asså! Efter de blev det en promenad hem.


Sen va det bara att bita i det sura äpplet och gå upp 05,30.. hemskt!

Efter jobbet så var jag helt död åkte hem kollade på en ny film, sen somnade jag på soffan och vaknade typ 20,00 gick in i sängen och fortsatte sova... sova kan ju vara det bästa som finns?


Idag har jag också jobbat kände mig hyfsat utvilad när jag åkte till jobbet men nu är jag skit trött, har varit ute hos mina päron och käkat, som vanligt lekte dem 1000 frågor med mig! Asså undrar dem så mycket om mitt liv kan dem väl läsa min blogg? Haha!


Jaja nu är det väl dags att sova?


6 dagar kvar till semester! Faaan va skönt hoppas på sol på Lördag eftermiddag för då ska världens bästa Markus Odin Johansson ta sig några järn!


Sov gott alla!


Mvh Macke  

När får jag åka till London igen???


14 Juli

Okej!

Då har man varit på jobbet för första gången på sju dagar! Tog ungefär 2,5 Sekunder sen va man inne i de! De kan ju bara betyda en ska, att mitt jobb är ganska så meningslöst!

Haha!


När folk på jobbet såg hur jag såg ut sa alla: MEN Macke va har du gjort?! Haha

Men de är ju faktiskt inte BARA mitt fel 80% av skulden får faktiskt Kenta Bärs ta på sig!

Men visst blev vi snygga.....


Tja din jävla ÄGGSKALLE


13 Juli

Heeej

Igår va det kubbmästerskap ute i Arkösund! Jag, Kenta Bärs och Polla bildade laget Black and Green Mean Maskin spelet gick riktigt bra i början, vi vann dem tre första matcherna, sen blev jag själv och mina kära lagkamrater lite för fulla och jag vet faktiskt inte riktigt hur turneringen slutade. Efter Kubben va det dags för bastu och bad. Efter bastun var man ganska så bra i gasen efter som tog sin första öl ungefär 09,00 på morgonen!


Sen fick vi för oss att vi skulle raka av oss håret, sagt o gjort så när man vakande såg man ut såhär... lite ångest men det växer ut...


Hahaha

Skapliga dårar!


Kvällen avslutades på Trädgårn och då var jag så full tankad så jag kunde knappt gå eller snacka så jag tog en taxi hem, sluddrade fram vart jag bodde till taxichauffören..


Nu ska jag snart äta en Kebabrulle med Böcka och gossarna! Och köpa lite hår vax! ahha!


Mvh Macke "Rakad"  


11 Juli

Heeej


Igår va det "poolparty"


Vi hade huset för oss själva, så ungefär klockan 12 intog vi Svärtinge och började dricka öl med detsamma, och alla vet ju att det är riktigt lyckat att börja hårt och sen bara öka!

Vi var väl mindre nyktra när morsan och farsan kom hem!


Det här är va jag kallar semester!

Det var riktigt snällt av Kentas Anna och Sofi att köra in oss till stan igen!


Festen fortsatte hemma hos Erik sen drog vi till Cronwell men där blev jag och Böcka så jävla hungriga så vi tog en taxi till Max och sen vidare hem till mig!

Mvh Macke o Co


8 Juli

Heeej

Kom precis hem från Göteborg! Efter en lyckad  vistelse på Liseberg! Jag är lite trött och sliten nu men här kommer lite bilder!


Stannade och fikade lite på vägen ner!

Lite nervösa inför Balder kanske?

Skapligt högt! 70 grader rakt ner!

I köerna fick vi underhålla oss själva!

Som sagt!

Tack Zeb, Böcka, Hassel, Anneli och Sofi för en riktigt trevlig dag!

Mvh Macke


7 Juli

Tjenare!

Nu har jag semester, och va tror ni händer jo det regnar! Men de gör inte så mycket för i morgon ska jag åka till Liseberg, tillsammans med delar av ligan! Det ska bli riktigt trevligt, hoppas att de blir hyfsat väder bara! Tråkigt  om det regnar!


Mvh Macke


2 Juli

Heeej

Igår va jag ledig, så då han jag med massa bra saker, städa lägenheten och städa bilen! och sova ut lite på morgonen! Sen begav jag mig ut till mina Päron!

Och jag dödade några timmar ungefär så här!

Efter de så åkte jag inte till stan och cyklade ner på stan och tog en Bärs med Benny, Rakad, Benta, Hurra och några till!

Idag har jag jobbat till klockan 14,00 sen åkte jag ut till mor o far och sov lite i solstolen och badade lite!
Sen blev det grillning!
Jag, Morsan, Farsan och Sofi faktiskt! Riktigt trevligt! Helt sjukt va Sofi kan äta!

Men nu ska jag sova ha de gött!
Mvh Macke


RSS 2.0