20 Oktober

Hej Hej!

Jaha, nu har man blivit 25 år också. Jag gillar egentligen inte att fylla år, men den här gången var det helt underbart. Jag och min pappa (som fyllde 60) hade en gemensam fest på Asken. Och jag känner att ord som jätte, super, mega, extremt lyckat inte riktigt räcker till. Det var helt sjukt underbart, vilken fest jag kan inte med ord beskriva hur roligt jag hade. Vill även passa på att tacka alla som var där och tacka för alla fina presenter! Jag är helt överväldigad.

Men det här med att bli äldre då? Hur är de?

När man är mellan 20 och 25 kan man skylla på sin oerfarenhet och att man fortfarande är vuxen, men när man är mellan 25 och 30 då kommer man inte undan med någonting. Helt plötsligt har det blivit allvar, man har fem år kvar till 30 och nu ska man ha ett bra jobb, ett fint ställe att bo på, en vacker fru och helst två barn och det tredje på väg. Jag känner att det kan bli lite körigt att hinna med det innan 30, en gång i tiden sa jag att jag skulle vara gift och ha barn när jag är 25 men jag skjuter upp det lite, men jag sätter ingen tid på det, det får helt enkelt komma som det kommer.

Lite bilder från festen kommer senare!

Mvh Macke   


5 Oktober

Hej hej!

Nu sitter jag och laddar inför träningen, ska kolla på lite youtubeklipp för att få rätta känslan i kroppen!

Helgen bara flög förbi, vi (Jag o Maggan) var nere i småland, i fredags åt vi taco och så på film och på lördagsmorgonen jagade jag lite rådjur men det gav inget tyvärr och på kvällen va vi och hälsade på hemma hos Bodil, Malek, Ludvig och Lukas det var hur trevligt som helst, vi åt flygande Jakob och spelade plump.

På Söndagen kom Mor och Far till Fagerhult, dom har ju varit ute och åkt bil i Europa i två veckor så det passade bra med en natt på lyckedal innan dom fortsatte hem till Norrköping!

I helgen väntar stor kalas 25+60 jag och Farsan ser fram emot det sjukt mycket! Kommer bli en kanon kväll det är jag helt säker på!

Mvh Macke


RSS 2.0