30 Oktober

Heej

Idag hände det alltså, i morse fick jag skrapa rutan för första gången i år! Festligt värre! De är ju det som är det sköna med vintern, stå vid bilen och skrapa rutan utan vantar och det är så tidigt så att klockan inte ens fungerar!


Efter jobbet idag så styrde vi (Licari, Polla, Märin, Böcka och Macke) upp en tacokväll och lite hockey här hemma. Sen fick jag stryk av Böcka i fifa09 och då åkte dosan i golvet, att förlora mot Böcka i tvspel är som att få stryk av enbent på 100 meter.


Mvh Markus Odin Johansson


29 Oktober

Heeej


Idag är jag ledig ska tvätta lite sen ska jag ge mig ner på stan och förhoppningsvis köpa en ny mobil. Jag har varit inne på lite såkallade "modebloggar" så här på morgonkvisten och såhär ser min outfit ut idag!


Har någon mer än jag märkt att Norrköping city håller på att svämma över av alkoholister och så kallade EMO´s. Snart finns det inte en ända redig människa i hela Norrköping.

Man blir mörkrädd ska de behöva se ut så här när man går ut genom dörren?


Jaja ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi!

Mvh Macke


28 Oktober

Heeej



Vi tackar IFK Norrköping för visat ointresse i Allsvenskan, och hälsar dem välkomna till superettan! Man skulle kunna säga så här: Borta bra, men hemma bäst!

  

Idag är det ingen vanlig dag för i dag är det Christoffer Bäckmarks födelsedag!

Lill Böck och jag har varit riktigt bra polare i ungefär ett år och vi kommer förmodligen vara polare i många år till! De de de tror jag!

Grattis på födelsedagen!


Annars hade jag bara tänkt spy lite mer gala på "fotbollsklubben" IFK NORRKÖPING! Det är nämligen såhär U-16 laget vinner sin serie och U-21 laget kommer tvåa!

Men inte en ända får ens chansen i A-laget, redan där är det ju något som inte stämmer. I stället så köper man hit en Afrikan som tror att det springer isbjörnar på gatorna i Sverige, plus att han inte kan svenska och att han har sin familj femhundra mil här ifrån.

Och så ger man honom 100 000 kr i månaden och tror att han ska bry sig om ett patetiskt blå vit lag i allsvenskan eller ett mer passande namn på ligan kanske skulle vara utländskan.    


Neeeeeeeeeeeeeee nu är det bara att börja rensa, och börja uppifrån bort med alla som är inne i det gamla IFK som fortfarande tror att IFK NORRKÖPING är ett slagkraftigt fotbollslag.

Kommunen och Lundberg han skickat in miljoner efter miljoner i den där skiten rent utsagt. Tänk om tillexempel jag skulle sköta mejeriet på samma sätt då skulle folk förmodligen få köpa sin mjölk på något annat ställe.


Jag hoppas verkligen att vi slipper se IFK i allsvenska på några år, det är väl inte meningen att man ska gå omkring och skämmas för att de finns några idioter i den här stan som tror sig förstå sig på fotboll.

Bye Bye IFK Norrköping Bye Bye


Mvh Markus Odin Johansson


27 Oktober

Heej


Nu idag har jag knegat som vanligt, va faktiskt riktigt pigg på jobbet första gången på länge, Kanske har något att göra med att jag inte drack alkohol i helgen! Det är faktiskt riktigt värt!

Men denna helgen blir det nog en dubbel dess värre men så är livet.


Kom precis hem från yogan, Hassel ville inte gå idag så det var jag och Tessan men de gick lika bra de.

Jag hade att välja på att åka och kolla på LCH-Hv71 eller gå på yoga, och jag valde yoga!

Haha! Jag trodde att jag var en riktigt sportfåne men det kanske är så att unge herre Odin Johansson har vuxit ifrån det, och är redo att ta klivet ut i vuxenvärlden, med Villa, Volvo, Vovve och fru o kids mest troligt inte men de återstår att se.


Mvh Markus


26 Oktober

Hej


Har inte bloggat på ett tag nu, ber så hemskt mycket om ursäkt för detta. Jag har mest jobbat hela veckan plus hela helgen så det har varit en riktigt lugn helg måste jag säga. Men jag lovar att jag ska ändra på det till nästa helg, då ska jag och gossarna på Boppers riktigt trevligt.

Jag kom precis hem från maxi gjorde en lite paus idag kan man säga, åkte ifrån maxi vid klockan tre kollade på Chelsea som tyvärr fick stryk. Sen drog jag och kollade på Hästen sen åkte jag tillbaka till maxi o styrde upp saker o ting.


I morgon blir det mera kneg sen städning här hemma för det är lite oreda här hemma om man säger så.


Mvh Markus


21 Oktober

Heej


Då var det Tisdag, va trevligt!

Idag har jag jobbat till klockan 18,00 sen så var det dags att spela badminton, och hur gick det då?


Jo ganska så bra!

När jag och Hassel hade förnedrat Böcka & Martin med 15-1 i andra set så valde Martin att sparka av sitt badmintonrack!

Efter det så åkte jag, Böcka och Märin hem till mig och kollade på fotbollen och lagade köttfärssås och spagetti de var riktigt gott!


Sen fortsatte förnedringen jag slog dem båda unga herrarna i fifa09 också!

Som Böcka sa: - När vi tävlar mot varandra i något då hatar jag faktiskt dig Macke!

Don't hate the player hate the game!    

  

Mvh Macke


20 Oktober

Heeej


Äntligen människa igen!


Skulle ha bloggat tidigare men tyvärr så var jag mer död än levande igår så de var en fysikisk omöjlighet.

Helgen har varit förhållandevis bra, bara att jag blev lite för full för mitt eget bästa i lördagskväll.


FREDAG!

Då jobbade jag till klockan 17,00 sen åkte jag hem till min lya och städade och tvättade lite sen när Böcka slutade jobbet så kom han och Martin hit med varsin pizza sen blev det tvspel för hela slanten.


LÖRDAG!

Riktigt värt att vakna upp en Lördagsmorgon utan att vara bakis kan jag säga. Tyvärr kunde jag inte sova ut så länge jag vaknade redan vid klockan 8 men jag låg kvar och myste lite i sängen i min ensamhet.

Sen var det dags att börja "styra" Martin "hets" Gustavsson ringde och började härja om att vi skulle åka till maxi och bolaget och detta skulle helst vara gjort inom 2 minuter lät det som!


Vi började med bolaget sen köpte vi frukost på världens bästa maxibutik Bacon, Falukorv, Smör, Ost, Ägg, Juice, Mjölk och bröd.

Vilken frukost det blev!
 

När vi hade ätit och lirat lite fifa09 så åkte jag och hämtade Jeppsson på jobbet sen gled vi ner på stan och fixade present och lite andra grejer.

Sen bar det av hem till mig igen och då var det hög tid för första ölen.

Efter en stund så kom det fler vilsna själar vid namn: Hubert, Benta, Boman, Mikael Björkert, Stor Böck, Hassel vi tog några bira och kollade på fotbollen.


Festen började klockan 07,00 hemma hos Angel&Sofi de va riktigt trevligt där bara att redan vi klockan 20,00 så var typ alla lagom fulla för att gå ut, så vi fick underhålla oss med att hålla tal, brottas dansa och äta tårta.


Jag och Boman hade ett uppehåll på ölen i en timme ihop om att man inte skulle bli för full, tyvärr så blev det inte riktigt som vi hade tänkt oss i alla fall inte för Markus Odin Johansson för när jag ramlade ner från scenen på palace så kan man säga att jag kände av mina begränsningar. Så med X antal hjärnceller mindre och inte helt fungerade ben så snubblade Jag, Lill Böck, Martin och Mikael vidare till max och som vanligt är det inte helt lätt att återberätta vad som hände där..       

Men vi kom hem till sist i alla fall.


SÖNDAG!

Jag vaknade upp av att Böcka petade mig på armen och sa att han hade spytt!

Böcka - Jag har spytt!

Macke - Jaha?

Böcka - På golvet bredvid sängen...

Macke - Nää?

Böcka - Jo!

Böcka - Va gör jag?

Macke - Torka upp de kanske!

Böcka - Men hur?

Macke - Ta en hink!!!

Böcka - Jag kan väl inte torka upp de med en hink?


Haha vilken dåre de va ingen lite spya han hade valt att lägg jämte sängen kan jag säga, kan ha varit Sveriges största.

Jag, Mike och Böck låg kvar i sängen och kollade på Titanic sen drog vi och tog en pizza med Hassel, Boman och Hurra.


Jag var riktigt sliten hela söndagen kan jag säga, Hurra, Mike och jag drog hem till Boman med 1,5 kg godis och kollade på film sen avslutade jag kvällen med Taco med dem andra gossarna hemma hos Angel&Sofi


Nähe Bröder, Systrar och Buksvågrar de va nog allt!


Mvh Markus


16 Oktober

Hej Dagboken!


Igår var det hockey i Mjöööööllllbyyy! Jag var på min första bortamatch! Och Hästen vann de var riktigt trevligt. Spelet va helt okej, men Mjölby spelade ganska fult men är man dålig på att passa och skjuta och åka skridskor så får man göra andra grejer som att ha hög klubba, klaga på domaren och åka omkring och se sådär härligt utvecklingsstörd som bara en hockeyspelare i Mjölby kan göra!

  

Idag var dess värre "Patte häng" sjuk så jag fick grisa i mejeriet på egen hand, ne inte på egen hand jag hade ju Porr Björn och Jensa där också.


Det så länge ut som om att det inte skulle bli någon hockey för Markus Odin Johansson men på något kostigt sätt lyckades han komma iväg från Maxi halv 7 så då begav jag mig till Linköping och kollade på LHC-FBK men jag måste säga att det är betydligt bättre stämning när Sveriges Bästa Hockeylag spelar! Nämligen VITA HÄSTEN!


I morgon är det Fredag! En av dem bästa dagarna på hela veckan, i morgon ska jag vara på så där riktigt bra humör!


Hur kommer helgen bli?

Jo den kommer vara riktigt bra! På Lördag är det födelsedagsfest!!!!!

Då ska vi köra lite gossar, tjejer & Polla, Kenta, Martin och Lill Böck dem är inte riktigt könsbestämda plus att dem är väldigt osäkra på sin egna sexuallitet så därför skriver jag dem lite vid sidan av!


Mvh Macke "hästen" Johansson!           


14 Oktober

Hejsan!


Nu är ordningen åter ställd Markus "jägarna" Johansson är hemma från Smålands djupa skogar! Vistelsen ner i Småland har varit mycket bra, jag råkade bli ett år äldre också!

22 regniga höstar är man nu! Ser inte ut som man är en ända dag över 15! haha!

Till alla som kom ihåg min födelsedag säger jag tack så mycket!

Till alla som glömde eller som jag trodde va mina vänner säger jag bara så här, jag ska snart köpa mig en stor jävla flaggstång MEN ni ska få se att jag tänker faaaan i mig INTE flagga!


Vi kom ner till Småland på Lördags förmiddagen och började drick fruktansvärda mängder med brännvin!


Ne jag bara skoja vi packade upp tog en öl och åkte iväg och kollade efter älg och lite så.

Sen på kvällen så käkade vi och kollade på fotbollen och satt i köket och drack ända fram tills klockan va 0200.

Söndagsmorgonen gick vi upp lite halv skapligt kollade efter älg, käkade frukost sen drog vi och prov sköt på efter middagen.


Måndagsmorgonen gick vi upp klockan sex, farsan kom och väckte mig, han skrek: Upp med dig nu!!! Ligg inte där!! Vanliga föräldrar bruka sjunga när deras barn fyller år men så här går de till i våran familj.

Vi drog ut i skogen ganska tidigt men tyvärr helt förgäves det blev ingen älg på min födelsedag.
 
Men de gjorde inte så mycket för på kvällen kunde jag leka med alla min födelsedagspresenter En flytväst, en parfym, en kaktus, en kort lek och lite stålar.

Det här med att fylla år är lite överskattat, eftersom jag hatar att bli äldre också så tycker inte jag att det är något att fira. Men de är ju bara jag.


TISDAG!

Då small det äntligen, vi hade jagat den där stackars älgen i flera timmar, så de va skönt när Matthias fick inte ett väl placerat skott rakt i hjärtat.

En fin älghona blev det på ca: 200kg!

De här gillar farsan!

Här är skytten! I egen hög person!

Så ska de se ut!

Men när vi skulle få hem den så fastade givetvis traktorn! Men Farsan kom med sin bil och drog bort den!

Sen så hängde vi upp den och flådde den!

Kolla va har vi här! Ett älghjärta! Va trevligt! Farsan! hahaha!

De va allt!
Mvh Markus!


PS
På Lördag smäller det 64 års fest! Jag Böcka och Angel då jävla ska de firas riktigt taggad!    

Ds
 


11 Oktober

Jahaja gott folk nu sticker jag till Smålands djupa skogar! Kommer hem på Tisdag kväll. Jag och farsan ska ner och försöka skjuta skogens konung.

Men ni får har det så trevligt här hemma.

Nästa helg när jag kommer hem då är det födelsedagsfest, för kan det vara så att det är någon som fyller år snart? - Ne jag vet inte men?!


Take care!

Bye bye then!

So long fuckers!


8 Oktober

Hallå ja!


Nu sitter jag här i min något stökiga lägenhet, hade tänkt och ta tag i det här alldeles strax!

Jag har suttit här vid datorn ett tag nu och faktiskt hittat en låt som jag tror jag ska ha på mitt bröllop om det nu finns någon där ute som skulle kunna tänka sig att gifta sig med en lätt alkaliserad, sportfåne som jag!

Om det inte finns de så får jag väl ha den på min begravning..                  

Citat: det är ju "nästan" samma sak för i båda fallen säljer man ju sin själ till djävulen!

Den som har sagt detta föredrar att vara anonym! Men en sak är säker han/hon är ju riktigt lyckligt gift! Haha


I've heard there was a secret chord

That David played and it pleased the Lord

But you don't really care for music, do you?

  

It goes like this...the fourth, the fifth

The minor fall

The major lift,

The baffled King composing Hallelujah

  

Hallelujah, Hallelujah

Hallelujah, Hallelujah

  

Your faith was strong but you needed proof

You saw her bathing on the roof

Her beauty and the moonlight overthrew you.

  

She tied you to a kitchen chair

She broke your throne

She cut your hair

And from your lips she drew the Hallelujah

  

Hallelujah, Hallelujah

Hallelujah, Hallelujah

  

Baby I have been here before

I know this room, I've walked this floor

I used to live alone before I knew you.

  

I've seen your flag on the marble arch

Love is not a victory march

It's a cold and it's a broken Hallelujah

  

Hallelujah, Hallelujah

Hallelujah, Hallelujah

  

There was a time you let me know

What's real and going on below

But now you never show it to me, do you?

  

And remember when I moved in you

The holy dark was moving too

And every breath we drew was Hallelujah

  

Hallelujah, Hallelujah,

Hallelujah, Hallelujah

  

Maybe there's a God above

And all I ever learned from love

Was how to shoot at someone who outdrew you.

  

And it's not a cry you can hear at night

it's not somebody who's seen the light

it's a cold and it's a broken Hallelujah

  

Hallelujah, Hallelujah

Hallelujah, Hallelujah

Mvh Markus


7 Oktober

Heej


Nu sitter jag här i min ensamhet har precis kört hem min "sambo" till hans andra hem. Jag har köpt fifa09 som jag och Böcka har nött lite här hemma, och man kan väl säga att jag dominerar. Även om han vann sista matchen idag.. men även en blind höna kan hitta ett frö.


I morgon blir det match, Hästen Hockey och chansen att missa det är lika stor som om det skulle komma 20 stycken rosa grisar och flyga förbi mitt fönster.... Vänta!? Va de inte en gris där? -Nee! Eller?


I morgon ska jag på "bögutbildning" också.. eller malsäkerhetsutbildning är väl det politiskt korrekta uttrycket..

Det är faktiskt jätte tråkigt, mitt jobb går ju i första hand ut på att sälja mjölk till våra kunder men tydligen ska man även tvätta händerna ungefär 400 gånger om dagen och helst då i salpetersyra!!    

  

Jaha finns det inget mer att skriv om idag?

Tydligen inte vi hörs!


Mvh Macke


6 Oktober

Heej


Nu kan man lägga en helg till bakom sig!

I fredags var vi och spelade badminton, men tyvärr fick jag och Hassel stryk av Martin och Böcka. Men det är ju lätt och vinna när man ändrar reglerna efter typ halva matchen..

Sen drog jag hem och satte mig här hemma och spelade lite tvspel, men ungefär klockan 22,00 så blev jag med tjatad till Martin, där satt Polla, Kenta, Böcka och krökade lite. (lite) Det blev utgång vi hamnade på Palace som vanligt, men jag tog det ganska så lugnt eftersom jag ville spara mig till Lördagen!


Jag vaknade upp här hemma och mådde faktiskt riktigt bra, det kan vara skönt de också! Skönt att slippa ha gnagande huvudvärk hela dagen!

Jag hade ju min bil hos Martin så de fick bli en taxi till honom, det är ju inte kostigt att man får leva på existensminimum i slutet av varje månad.


Jag kom hem till Märin då ligger Böcka på soffan så här...


Haha lyckad kväll igår?


Vi bestämde oss för att "fixa" en frukost så vi åkte till maxi och handlade och vilken frukost det blev, bacon, ägg, falukorv och grejer riktigt värt!

Sen så åkte jag, Böck, Hurra och Hassel ner på stan och köpte varsin skjorta som vi skulle steka i senare på kvällen.


Vi började öla här hemma hos mig till fotbollen, sen ramlade det in lite fler vilsna själar.. det blev en ganska kostig förfest en del stod på balkongen och grät, andra stod nere på gatan och var sentimentala och hade ett såkallat "kul samtal"

Och Hassel var så full att han inte kunde snacka!
Men vi kom till Palace i alla fall och som vanligt dominerade vi, kvällen avslutades som vanligt på Max.


Jag, Martin, Böcka och Elin valde att sova allesammans i min säng! Men det gick hystat jag sov som en gris ända till klockan elva, sen blev det en bakis pizza och sen gjorde man inte så mycket mer den dagen!


Nu sitter jag och Böcka här hemma och lirar lite fifa vi ska snart sova, upp och jobba i morgon på Maxi Ica Stormarknad i Norrköping!


Mvh Markus Odin Johansson    


2 Oktober

I morgon smäller det i racketstadion, det är en dubbel match i badminton!

Markus "racket" Johansson och Johan "spelsinnet" Hasselgren möter Martin "hopp smashen" Gustavsson och Chris "ram träffen" Bäckmark!


Matchen börjar 18,00 kom i tid de kan va kö!


Mvh Macke


1 Oktober

Jahaja

Idag vann Hästarna! Riktigt skönt! Underbar match! Men nu är man hemma igen ska kasta mitt ansikte rakt ner i min ny bäddade säng! Det är extremt väl städat här hemma!
Hur skönt som helst, så nu vågar jag ta hem folk igen!

Har du vägarna förbi är det bara att komma, jag fixar kaffe!
 
Nähe dags att slagga, i morron blir det kneg till 22,00 guuuuud va härligt!

Mvh Macke

RSS 2.0