7 September

Heeeej

 

Jaha då har man än en gång varit på idrottsparken och blivit sjukligt besviken, IFK fullständigt ägde matchen i andra halvlek men lyckas ändå på något kostigt sätt tappa matchen. De värsta av allt är att i 91 matchminuten så kommer två stycken fria med målvakten, det är vad man skulle säga ett kanon läge, men stans största ego skjuter själv och målvakten rädda busenkelt. Sen går Åtvidaberg till anfall och gör mål i 92:a. matchen slutar 2-2.

 

IFK! KÄMPA PÅ! INGA MÅL!

IFK! KÄMPA PÅ! INGA MÅL!

MEN IFK!

HEJA HEJA DIVISION 2!!!!!

 

Ja ja nog om dom.

 

Helgen var kanon lyckad, vi var här hemma och kollade på fotboll Sverige – Ungern.. alla vet hur det slutade… efter matchen tog vi några riktiga stänkare och sen drog vi till palace… tro det eller ej men vi gjorde faktiskt det.


Söndagen blev det mest sova och ligga och ha ont i skallen. Idag har jag knegat och tränat.

 

I morgon ska jag åka till Karlstad på BLU-utbildning och kommer hem igen på Torsdagskväll. Helgen kommer bestå av knegande på Ica Maxi, så det blir inget ölande (skönt)

 

Rock on! Och på återseende!

Mvh Macke ”Kulan” Johansson


Kommentarer
Postat av: Mejeristen

Mm, skitdåligare lag och mer innefektivt än ifk får man för tillfället leta efter. Förresten hur ser herr bloggare på Chelseas fifa straff? Inga nyförvärv på 2 år borde väl skaka om den ryska kistan lite...

2009-09-08 @ 10:26:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0