30 Juni

Heeej

Jag slutade jobbet, klockan 14,00 idag gud va skönt! Åkte raka vägen hem och somnade på soffan! Sov till klockan 19,00 riktigt värt! Efter som jag bara sov typ en timme i natt så kanske de va var jag behövde! Jag fattar inte varför jag inte sov? Vi satt här hemma och käkade taco o såg fotbollen, Jag, Tessan, Seb, Lill Böck, Kråkan, Hurra och jag var ganska trött innan matchen, men sen när Spanien hade vunnit hela skiten då kunde jag inte sova..

Kollade på klockan vid 03,36 och då är det riktigt kul att veta att den ringer 05,06!
Riktigt ovärt!

Men nu har jag torkat golven och städat gaderoben och i morgon är jag ledig förhoppningsvis då ska jag städa bilen och käka en glass och om de är väder ska jag bada ute hos mor o far!

Mvh Markus

29 Juni

Heeej


Underbara Söndagsmorgon!


Finns de något bättre att vakna upp på soffan, med alla kläderna på sig solen skiner in genom fönstret, man är helt varm och mår illa och när man till slut slår upp ögonen och kolla omkring sig och frågar sig själv va fan har de varit inbrott?   


Den känsla som man har dem första sekunderna då, är nog den värsta känslan man kan ha.. man vill bara gå raka vägen ut i garaget och skjuta skallen av sig!

Men sen så kommer tröttheten och likgiltigheten så då strutar man i det och rycker på axlarna och skrattar..

Igår när man vaknade va de ju bara att kliva på alkoholen, men idag är de ju söndag och av princip dricker jag aldrig på en Söndag! Så idag får jag lida av två bakfyllor efter som jag sköt upp den jag skulle ha igår..


Igår va vi på Palace igen! Vi va typ 10 ST till en början men sen så började folk flänga omkring, så till slut va det bara Jag, Böcka och Martin kvar! Jag skulle jätte gärna åter berätta om kvällens bravader men tyvärr så är stora delar av kvällen borta.. och Lill Böck ligger och sover så... men jag tror vi hade roligt!


Men förfesten kommer jag ihåg, vi var hemma hos Stor Böck, de är ju alltid lite träligt att gå på alkoholen andra dagen för min kropp blir typ immun mot alkohol! Men efter 864 Bärs så började man komma in i matchen.


Idag tror jag att jag ska käka en glass och sen förhoppningsvis kolla på fotbollen men grabbarna men som sagt de är Söndag och då brukar ju alla va lite flänga!


Förmodligen kommer kvällen bestå av en hel del....




Ne nu tror jag att jag ska krypa ner jämte Lill Böck finns ju inget som slår manlig kärlek så här på morgonkvisten!


Mvh Macke  


28 Juni

Heeej

Jag denna helgen har börjat riktigt bra, igår va det grillfest ute hos mor o far! Vi va typ 20 St pers! Jag o Böcka hade hand om  servering av öl, vin och dylikt och jag tror det gick riktigt bra för folk blev ganska så tankade! Så vi får med beröm godkänt!

Efter det tog jag o Böcka en taxi in till stan kostade ca: 400 pistoler, som vi sa att det är ju inte varje dag man åker taxi från Svärtinge!


Efter de blev de utgång, en riktigt lyckad kväll på Palace va de! Även om delar av ligan blev jävligt tankade värst va nog Hassel!

När jag vaknade i morse så ville jag bara somna om och aldrig mera vakna! Haha!


Men jag mådde bättre efter ett tag så vi drog ner på stan, Jag, Sebbe och Böcka!

Vi käkade en räkmacka och drack en kopp kaffe!

Vi kom även in på ämnet Astrid Lindgren och Karlsson på taket, Böcka sa att han som spelar Karlsson på tacket är dubbad och då sa jag att Ronja va polska sen skrattade jag så jag grät så alla på kaffet tittade på mig och sen började dem också skratta! Haha! De är ju det absolut bästa att skratt åt sina egna skämt!


Vi fortsatte o jubla lite när vi sa att vi skulle skaffa oss en dammsugare med inåt sug, Böcka satt o funderade en stund på va vi skulle kalla sen sådan maskin, och efter ett par minuter kom vi på att en dammsugare suger ju faktiskt redan inåt! Haha


Hjärna är ju inte på topp när man är bakis, så där sitter vi här nu o spelar Tvspel, och dricker varsin bira!


Mvh Mackan!   


Ps.

En konversation mellan Lill Böck och Markus Odin Johansson den 28 juni 2008

Böcka: Finns det något mer otacksamt jobb än sotare?

Macke: Bödel!

Macka jag va ju bödel, i mitt förr förra liv!

Böcka: Jasså? Va var du för nått i ditt förra?

Macke: En Cykelslang!

Ds.


Citat Sebbe: En fläsk vind! Istället för en frisk fläkt!


25 Juni

Heeej

idag när jag slutade jobbet drog jag hem, duschade sen åkte jag till Lill Böck tog en kopp kaffe, sen drog vi en sväng till Trädgårn o tog några öl, nu är jag hemma igen o ser på fotbollen, tänkte avsluta kvällen med lite NHL08! I morgon jobabr jag 10-22! Och på Fredag 6-17!

Fredag ska jag ut o grilla hos mina föräldrar dem har styrt upp nån fest där för typ 30 pers, jag o Lill Böck ska hjälpa till lite, om vi inte blir för fulla!

Hoppas på fint väder till helgen, för då blir det djurparken och vollyboll och en tillställning hemma hos Stor Böck! Låter som de kan bli en bra helg, bara väder gudarna vill de också!


Men vi hörs!

Mvh Mackan!

24 Juni

Jahaja!

Då var det dags för säsongens första Allsång, jag försökte styra upp en hemma kväll med lite folk och de gick sådär! Jag sitter nämligen helt själv här hemma nu! Jag fattar inte, alla kollar konstigt på mig när jag säger att jag vill se Allsång! Vafan är du Böckling?? Haha!


Jag måste också berätta om min fantastiska Midsommardag, fan va roligt da va!


Jag och Bröderna Bäckmark va ute på deras land ute i Kårtorp, de var som dem säger ganska så uppstyrt! Det första man möts av är en skottkärra med ungefär hundra öl i!


Vi åt grillat, snapsade och sjöng! Sen drog vi vidare till dansbanan, där var det drag på de! Jag dansade som bara den, till gamla go låtar! Bjud upp massa okända människor! Haha! Undra om jag ens är bra på att dansa?

Men jag tror de gick bra hade träningsverk i Söndags i alla fall.


Efter det så drog jag och Lill Böck in till stan och gick till Wasa, där Mike och Anna va!

Och ungefär halv tre på natten så va Böcka lite trött och satt o halv sov vid bordet, då kom det en 150 Kg vakt och hämtade honom och då var det bara att styra dem mindre stadiga benen mot Max! alltid lika trevligt, som vanligt köpte jag halv stället, men dra åt fan va gott de va!


Sen blev det taxi hem! Böcka valde att lägga sig i soffan med alla kläderna på, han va ganska så tankad. Jag och Anna tog den betydligt skönare platsen nämligen min säng!


Dagen efter blev det en Pizza och lite Tvspel, och jag ska ärligt säga att jag fortfarande är trött sen helgens bravader.


Så nu sitter jag här i min ensamhet och ser på Allsång!


Men till nästa Allsång ska jag faktiskt styra upp det bättre om någon är sugen på att sitta här och sjunga med till Stockholm i mitt hjärta... hör av er!


23 Juni

Heeeej

Idag har jag jobbat i ungefär 14 timmar, alltid lika härligt! Men i morgon är jag ledig! Då ska jag käka frukost hos Böcka och försöka hinna med att städa lägenheten och bilen! Men vi får se hur de går med de!

Nu ska jag sova tänkte jag men ha de så gött så hörs vi!

Mvh Macke

18 Juni

Hej

De va fem rättså besvikna pojkar som satt här hemma och såg Sverige-Ryssland... Tyvärr räckte vi inte till mot Ryssarna. Dem va bättre än oss idag helt enkelt! Jag trodde verkligen att vi skulle slå ryssarna, men så är livet!


Vi vinner tillsammans och förlorar tillsammans, nu blir det väl ett jävla liv om att Lagerbäck ska av gå! Zlatan är en överbetald diva och så vidare!


Jag tycker ändå Sverige ska vara hyfsat nöjda med EM vi är bara 9 miljoner i landet.....




Vi kom, vi sågs och besegrades! 

Älskar mitt SVERIGE!  


17 Juni

V.28 Liseberg!


Öppettider:  
V 28 11-23

Priser:          
Inträde: 70 Kr

Åkband: 300 Kr

Tvådagars: 380 Kr     
                                                                          


Boende:       
4 Bäddsstuga 1695 :-
6 Bäddarsrum 2095:-
Tält: 325:-
http://www.liseberg.se/Liseberg/Svenska/Liseberg+Island/Boende/lisebergsbyn_karralund/boendealternativ/hotell+karralund/HOTELL+KÄRRALUND2008.htm


Detta tycker jag låter riktigt värt!

Hotell Kärralund ligger mitt i naturen och bara 7 minuter med spårvagn från Centrum.

Blir vi 6 så kostar det = 350 Kr


Jag kommer lägga ut detta på min blogg också!

Där kan du lägga förslag på vilka dagar du vill åka!

Vi kommer boka senast Måndag vecka 27!


Som vanligt håller alla på att Böcka ur! Men nu kör vi! Är man med Måndag V27 så måste man betala det är nämligen bindande!


Mvh Macke!


16 Juni

Heeeej

Har blivit lite dålig på att blogga tyvärr, ska försöka bättra mig!

Vet inte riktigt vad jag ska börja men i Fredags va jag nog Norra Europas tröttaste människa somnade som en gasad jude i sängen redan klockan 9,00


Lördagen då fick man sega sig upp och dra på sig kavaj och grejer efter som jag skulle i väg på dop! Jag fick filma hela dopet, så ut som en riktig pressfotograf sa dem! Haha!


Sen va det bara att åka hem och ladda upp för våran så kallade "Farskväll" Vi var hemma hos Magnus (Bentas Farsa) såg på fotbollen och grillade och drack kanske en och annan öl för mycket!


En riktigt trevlig kväll, trots att Sverige lyckades krångla till de lite på slutet, men vi slår ryssarna så jag tror de är lugnt!

Men kvällen innehöll det mesta, massa alkohol, sång och ett besök på Trägårn, Harrys och Vasa!

Skapligt!

Skrattar lite?
 
Faaan va gott!

Dansade i köket!

Jag tror Farsan vann! Haha!

Och så skyllar han på mig, säger att det va mitt fel att han blev så full... men han är ju 57 år, han borde veta bättre! Haha!

Tack för en grymt lyckad kväll!

Idag har jag och Böcka varit på maxi och jobbat båda två faktiskt, ungefär vi klcokan 18,00 käkade jag, Lill Böck och Hurra Makaroner och köttbullar sen blev det lite fifa, nu är det dags att sova!

Mvh Mackan!


10 Juni

Heeej


Jaha ha då har det blivit dags att redogöra vad man har haft för tokigheter för sig dem senaste dagarna, jag ber om ursäkt för att uppdateringen har tagit så lång tid, hoppas ni har överseende men jag har lite mycket att göra om dagarna om man säger så!


Vet inte riktigt vart jag ska börja men nu kör vi!


Jag kom ju hem i Söndags (1 juni) och det var ju bara att spotta i nävarna och åka in till Maxi och inventera, lagom roligt men, så är livet!

Sen löpte arbetsveckan på, man tänkte tillbaka på förra veckan när man satt i mot en ladugårdsvägg och drack öl men nu stod man mitt ibland alla mjölkpaketen.. lite halv segt!


På Fredagen 6 Juni då var det Sveriges Nationaldag, jag jobbade och slet tills ungefär klockan 17,00 sen bar det iväg hem hämta lite grejer sen hämtade jag Lill Böck för på programmet stod det nämligen grillkväll ute hos Lennart och Harriet (mina päron)

Jag har snackat med Böcka i telefon till och från under dagen, och han har hela tiden låtit lite osugen på att kröka till, men det dröjer inte många minuter i bilen förrän han säger: Ikväll Macke då ska vi ut! Haha! Vilken Jubel!


Grillkväll blir extrem, otroligt super lyckad minst sagt, och jag ska säga i ärlighetens namn så var både jag och Böcka lagom hel lulliga när vi gick från bordet, vi fick både, Grapa, Whiskey, Rom och Jäger till kaffet, skaplig blandning!


Även Niklas, Kikki, Clara, Lill Macke och Anneli va med på kalaset, det finns en jättebra bild på mig och Böcka när vi står vid Claras barnvagn och myser lite, vi ser riktigt skillade ut, Pappa nästa kanske?

Sen kom Hassel och hämtade oss och Jag och Böcka och även Syrran drog in till Palace och Otten, måste be Hassel om ursäkt för vi var nog inget trevligt ressällskap jag drog bland annat i handbromsen i ungefär 90 km/h inte helt ok kanske! Hassel Förlåt!


Jag och Lill Böck var på tok för fulla för vårat eget bästa så vi drog till Max och käkade lite klockan var då ungefär halv 2, klockan halv 4 då möter vi Hurra och Rakad som är på väg dit, vi har alltså varit på Max i två timmar och ingen av oss minns något där ifrån! Haha!

Sen drog vi hem i en taxi till mig somnade och vaknade vid klockan 10 och då var det dags att dra sig ner till Maxi och jobba lite! Inte helt lätt men de gick vägen till slut!


Lördagskvällen tillbringade jag ute i Arkö, Så ungefär vid klockan 16,00 hade man fått i tre öl i en bastu som var ungefär 90 grader, och då var det ju bara att fortsätta på den inslagna väg, med några härliga groggar i solen!

Sen på kvällen spelade Roxanne på Arköhotell!

Riktigt bra! Men ungefär vid klockan 11 på kvällen så styrde jag upp så jag kom in till Stan, jag blev av släppt hos Hurra!


Hurra och Hassel skulle på någon fest på Kungsgatan så jag hängde med dem!

Och det var då det hände!


Jag, Hurra och Hassel är på väg till festen, helt plötsligt har vi ca 15 St 1,4 meterlånga nysvenskar runt oss! Vi vet inte riktigt va vi ska göra men, vi säger att vi inte vill ha något bråk, och då säger en av dem på sitt "svenska" språk Me, la svenne du är i vårT kvarter nu mannen! Och då skulle man svart så här: Men du är i mitt land! Men de gjorde vi inte utan vi fortsatte säga att vi inte vill ha något bråk, men innan någon av oss vet ordet av så puttar dem omkull Hassel över några cyklar, jag ska hjälpa honom upp då får jag en smäll rakt i ansiktet, ungefär samtidigt som detta händer kommer dem vi ska på fest hos ner och det är inga små killar om man säger så, två meter långa och 100 kg, så då fick dem små svartskallarna springa lite, de tror ja!


Efter detta så kom festandet av sig lite om man säger så, jag satt med en is påse i ansiktet resten av kvällen, men det hjälpte inte så mycket för när jag vaknade såg jag ut såhär!



Tycker det är sjukt synd att det ska behöva vara såhär, va fan här går man ut för att festa och ha roligt och så kommer dem där små sakerna och ska hålla på och förstöra, ta och väx upp lite!

Jag är absolut inte rasist för det här, känner många invandrare som är trevliga, men..... De är ju så jävla onödigt!


Söndagen så var vi och badade och solade lite, jag gick mest runt och blev retad för min stora läpp, fick smeknamn som läppen, smockan och så vidare! Haha!

Sen på kvällen så kollade jag, Anna och Böcka på fotbollen sen var det bara att gå in och dö i sängen!


Måndags så jobbade jag 0600, riktigt svårt att gå upp jag var jätte trött på jobbet, kom iväg lite halv skapligt, hämtade min cykel, som hade varit på service så nu ska jag börja hojja till jobbet!


Och idag har jag också jobbat, första gången på ett tag nu som jag inte har varit så trött på jobbet, kan det bero på hur jag vakande i morse kanske? Haha!

På kvällen så va Jag, Lill Böck, Stor Böck, Hurra, Hassel, Benta, Sebbe ute hos mor och far och kollade på fotbollen och käkade hamburgare!


Riktigt lyckat! Sverige vann med 2-0!


Nu leker livet med Markus Odin Johansson och han, leker med livet!


Tack!


2 Juni

Heej


Jag har varit i Småland några dagar nu, riktigt trevligt! Vädret har varit helt jävla underbart! Riktigt uppstyrt väder som man brukar säga!

Nere i Fagerhult så gjorde faktiskt lite nytta bland annat hög lite träd och byggde en brygga, tyvärr var det för torrt i marken så det blev ingen plantering!

Här är lite bilder!
image156
Lillen o Farsan!
image157'
Visst blev den fin? :)

Lillen och Kongo va full i ungefär 48 timmar men är det festival så är det!

Farsan va också ganska bra i gasen vissa kvällar!

image162

Även min kusin och hennes kille Gustav Krona tittade förbi!
image169
Kalle o jag va ju också ganska söta när vi satte igång!


Igår va vi på Trägårn en snabbis och tog en bärs sen drog jag hem, och jag sov sammanlagt en timme, hade sjukt svårt att sova låg och vände och vred mig hela natten.


Idag har jag jobbat, efter jobbet så drog jag Hassel och Böcka o badade hemma hos morsan o farsan sjukt värt!
image164
Åhhhhhhh!

Bada, bada, bada

Mvh Markus
 



 


RSS 2.0