26 Maj

Heeej

Idag lyckades jag faktiskt komma ifrån jobbet någorlunda i tid, skönt! Efter som det var ett tag sen, jag gjorde det på en Måndag! Jag ringde Böcka och Hassel o frågade om vi skulle glida ner på stan eftersom jag var tvungen att handla lite trasor till garderoben som ni kanske minns?

Elin och Yohanna hängde också med!


Jag gick lös kan man säga!


4 T-shirts

4 Boxe-s

2 Skjortor

2 Kepsar

2 Sverige tröjor

1 Sverige munktröja

1 Par halv långa jeans shorts       

1 Par ekologiska Jeans

1 Sverigestol

1 Flagga

1 Par Badbyxor


Hassel köpte också ett par Ekologiska Jeans så nu ska vi börja kalla oss: Grabbarna med Ekologiska Jeans!

Även Böcka valde att härmas eftersom han köpt likadana badbyxor som jag!

Vi hann även med en fika också!

Ja det va nog allt och de gick på i runda slängar ungefär 5000 kr, så nu behöver man inte köpa kläder på ett tag, sjukt värt!


Som Böcka sa: Du handlar LITE! Haha!  


Efter handlingsfrenesin så kom Hurra och han skulle köpa ett X-box så vi drog till Media Market.

Sen kom vi på att det var Sverige match, så vi drog och köpte varsin kebabrulle sen åkte vi hem till mig och såg matchen som Sverige vann med 1-0!


Nu har alla underbara människor gått hem, eller en del fick jag köra hem men.. kommer faktiskt sakna er, eftersom jag drar till Småland några dagar..

Men jag kommer tillbaka, De, de tror ja!


I morgon ska jag jobba till klockan 8, ska försöka hinna med att klippa mig också det böjar bli dags nu!

Och kvällen hade jag tänkt tillbringa med Anna!


Nu är det dags att slafa, vi hörs! Sov gott!


Mvh Mackan!

  


25 Maj

Heeej

Först o främst vill jag påminna alla om att det fortfarande är sorg i Markus fotbollshjärta! Även om det känns lite bättre nu så är det här något jag aldrig kommer att glömma!

image154
We Love You Chelsea We DO!


När man jobbar helg så går tiden sjukt snabbt, säger bara "poff"sen är det Söndag! Ganska värt att jobba faktiskt, man gör inte av med några pengar plus att man inte super bort nåfra hjärnceller.

Men Lill Böck o grabbarna va ute i Lördags och på dem lät det som man hade missat något tyvärr, och nästa helg så är jag i Småland, så nu tar det ett tag innan man får gå ut på krogen och dominera!


I fredags så slutade jag klockan åtta, sen åkte jag hem och såg på film med Anna riktigt värt! Bara det att jag skulle upp klockan 6 dagen efter, och de va inte helt lätt kan jag lova för fan va trött jag va, och tröttheten satt i hela dagen jag blev aldrig riktigt pigg, så idag har jag fått jobba som ett litet svin efter som jag va lite slö Lördags.


Lördagskvällen tillbringade jag ute hos mina kära föräldrar, de blev lite grill och några stänkare med Farsan. Somnade runt 12 och höll på att försova mig i morse för jag hade tydligen lyckas trycka bort alarmet i sömnen, men jag är ju van att gå upp tidigt så jag kom upp i alla fall.


Efter jobbet, så va Jag, Elin, Lill Böck o Hassel ute och gick en sväng!
image155
Efter det köpte jag en pizza och åkte hem! Käkade upp den på typ 10 minuter och nu sitter jag är och ska snart sova i min extremt väl bäddade säng!


I morgon blir det kneg sen ska jag försöka hinna klippa mig, och köpa några nya trasor till garderoben.


Nu måste jag hänga tvätt!


Med vänliga hälsningar från:

Världens bästa Markus Odin Johansson  


22 Maj

En av dem värsta kvällarna i mitt liv, va det igår faktiskt! Jag begriper inte varför jag ska vara fotbolls intresserad? Va får man ut av det? Flyga omkring så ett cp och vara så nervös så man inte vet vart man ska ta vägen!

Det är nämligen såhär, när jag kollar på fotboll så tar någon över min kropp, jag vill men jag kan inte styra den själv, detta kanske låter roligt men det är skit jobbigt.


Och igår...


CL Final JOHN TERRY egen produkt kliver upp på straffpunkten, MR. Chelsea har chansen att ge sin moderklubb, Buklan som dem så länge har drömt om.. Nu står han där.. över 100 miljoner följer va ända rörelse han gör! Han rättar till kaptensbindeln kliver fram till bollen, halkar och skjuter i stolpen...... Jag lägger mig ner på golvet i mitt vardagsrum, och bara tänker, Detta händer inte? Det är inte sant? Just i det ögonblicket förstod jag och säkert många med mig att det här går åt helvete...

Jag låg kvar på golvet i ungefär en timme, Böck och alla som va där gick, och sa hejdå men jag fick inte fram ett enda ord.. jag kände tårarna komma i ögonen, den känsla vill jag aldrig mera ha inom mig..

För er som inte gillar fotboll, eller bara gillar sporten lite säger bara grattis!

Till oss andra som är lite fel skapta säger jag bara Vi kom, Vi sågs, VI KOMMER TILLBAKA!


Jag kan inte känna något som helst agg mot Terry. Han är Chelsea through and through och ingen hade velat plocka hem Champions League-pokalen mer än han. Hade det inte varit för Terrys superba räddning på Ryan Giggs skott hade det aldrig blivit straffläggning och hade det inte varit för Terry hade nog Chelsea inte varit i final överhuvudtaget. JT är hjärtat och själen i Chelsea och vågade till skillnad från sin motsvarighet i United kliva fram och ta ansvar när det behövdes. Det ska inte råda något tvivel om vem som ska ha kaptensbindeln i det engelska landslaget.


Jag hoppas verkligen att John Terry inte kommer att kommas ihåg för straffmissen i Moskva. Jag hoppas att John Terry kommer att kommas ihåg som den mest framgångsrika lagkaptenen i Chelseas historia och som mannen som ledde laget till den första ligatiteln på 50 år.

Trots att det inte blev några titlar har Chelsea gjort en säsong bortom mina förväntningar och jag är enormt stolt över mitt lag. Nästa år får vi nya chanser och då ska vi gå hela vägen. Vi ska göra det för Terry, vi ska göra det för fansen, vi ska göra det för Chelsea.


Nu är det bara att bryta ihop och komma igen!


Mvh En utav världens ledsnaste Chelseafan


21 Maj

Heeeeeeeeej


Idag mina damer o herrar händer det största i engelskfotbollshistoria (lagom långt ord) det är nämligen CL - final mellan Chelsea - Man United! Tok taggad!


Igår kväll såg jag på The Heartbreak Kid med Anna, sjukt rolig film kan verkligen rekommendera den! Vi skulle ha styrt upp lite mat också men så blev det inte, kan det vara så att bådas matlagnings kunskaper är begränsade.. Inte bra i så fall! Haha!

Men jag tror jag ska börja gå matlagningskurs hos min Far han gör ju inte mycket annat än lagar mat när han är ledig!


Idag har jag varit ledig, så jag och Böcka har glidigt omkring som två värdelösa studenter, nu sitter vi o dricker kaffe och spelar GTA, men som vanligt får jag bara titta på, han säger hela tiden nee jag ska bara göra detta!


Ikväll blir det tacokväll o fotboll här hemma, men man har ju bara svikare till kompisar både Stor Böck o Hurra skiter i det, och Benta är sjuk! Så jag o Böck och Hassel får underhålla oss själva!


Men som Lill Böck sa det är bara att njuta av ledigheten nu för i morgon börjar helvete vi ska jobba Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag!   


Men förhoppningsvis så får jag äta pizza på Söndag, men som sagt det får vi väl se....


Mvh Macke  


19 Maj

Heej


Kom nyss hem från jobbet, har städat lite och nu ska jag duscha, sen ska jag ner på stan och ta en fika med några utvecklingsstörda efter det blir de nog sova, efter som jag börjar 7 i morgon. Jaha men är inne i ett kretslopp? Allt går runt varje dag är den andra lik? Haha Fan va kul de lät då!


Jaja så är livet!


Jim Carrey ställde upp i en Look a like Jim Carrey tävling och kom TREA? Haha va fan hur går det till? Vem var domare?   

  

Citat av Hurra: Den är INTE grov men den är smal

  

Mvh Macke


18 Maj

Heej

Torsdagen tillbringade jag på maxi, jag slutade 22,00 och sen hade jag en otrolig tur så jag fick börja 05,30 på Fredagen, med andra ord var det bara hem och vända...

Så på Fredagskvällen så var jag ganska sliten, men delar ur ligan var hemma hos Zebastien Berg och kollade på Sverige - Kanada, de var trevligt värre men Sverige fick stryk tyvärr, men efter det somnade jag som ett skjutet vårtsvin!


Lördagen vaknade jag runt 9, klev upp runt 10 sen blev det faktiskt en golf runda med Liciari för att vara första runda för i år så får man väl vara nöjd men det finns en hel del att jobba med fortfarande.

På kvällen så blev det gill hemma hos Mor o Far och sen kom Skånebeck och Apan och hämtade, och så blev det fest hemma hos mig

  

(Lill Böck, Stor Böck, Sebbe, Sillen, Apan, Polly, Empan, Benta, Sara, Maria och Anna)     

  

De var otroligt trevligt, men av någon anledning kom jag aldrig ut, det var helt enkelt för roligt här hemma så det var lika bra att stanna hemma, för man säger ju nästan alltid att det är roligast på förfesten.


Men när man skulle sova så var det ljust ute så det blev totalt en halv timme sömn, men va gör det? För trevligt va de!

Nu sitter jag i soffan, och är för trött för att ta mig in i sovrummet så jag får väl sova i soffan!


Skulle vilja tacka ALLA som var hemma hos mig igår kväll och Söndagen, helt otroligt roligt, om livet fortsätter med så här många skratt jag då tror jag att jag blir ungefär 158 år gammal!


Mvh Markus    Så fort jag hör ordet regning sommar då osäkrar jag min revolver!


14 Maj

Jag har varit på "konferens" nere i Kalmar i två dagar, kom hem igår kväll. Efter en brak måltid på McDonald's så ringde Hurra och frågade om jag va sugen på att spela minigolf, och jag hade inte träffat ligan på ett tag så de tackar man inte nej till!

Men minigolfen va stängd så de fick en promenad istället vilket Hurra va riktigt kritisk till i en början!

image147
Haha det stannade några o tog kort, på alla aporna i parken!

Utvecklingstörd?

JOPPSEN?!?!?!

Nere i Småland var det trevligt även om jag kanske blev lite för full på kvällen, men så är livet. Men jag var inte värst jag tror Pelle och Örjan vann. Haha


Jag måste väl också kommentera att Manchester vann ligan, och Chelsea kom bara två tyvärr men jag hoppas och tror att vi vinner den 21 Maj (Onsdag) i CL - finalen.


13 Maj

1. Vad tror du att alla andra tycker om mig?
2. Vad gjorde jag bra första gången vi sågs?
3. Dricker jag alkohol?
4. Röker jag?
5. Skulle du stå ut att bo med mig i två år?
6. Skriv en mening där mitt namn är med i?
7. Tycker du att jag har bra musiksmak?
8. Har vi samma humor?
9. Skulle du våga dela säng med mig?
10. Vad är jag bra på?
11. Vilket yrke skulle passa mig?
12. Min sämsta egenskap?
13. Är jag självisk?
14. Hur luktar jag?
15. Har jag gjort något bra för dig?
16. Vilket/vilka uttryck använder jag ofta?

Mvh Markus!

Ps. Skriver i morgon! Lovar! Os.

11 Maj

Heeej i helgen har jag jobbat, så de har inte hänt sådär mycket.. Har varit ute hos mor o far och badat lite! I fredags var jag på Trädgårn, riktigt trevligt, tror jag kommer hänga där en del i sommar faktiskt!

Men nu är det dags att sova!
Kolla i den här! haha!
Skils!

http://www.icamaxinorrkoping.se/butik.aspx?butiksid=mejeri

Mvh Markus

5 Maj

Heej

Jag har inte skrivit på ett tag jag ber 1000 gånger om ursäkt för det!

Ja det har hänt lite grejer sen senast om man säger så, I Onsdags var det ju valborg eller nej det var ju på Torsdagen, men man krökar ju dagen innan..

Nästan hela ligan var hos Madde, det var jätteroligt och jag måste tacka för att jag fick se Chelsea - Liverpool. Det var det bästa på hela kvällen tror jag!

Hoppas jag inte skrämde någon bara man kan ju säga så här mycket, att jag går in för det här med fotboll, Det är inte viktigare än livet det är mycket viktigare än så!


Men som tur va så vann ju mitt älskade Chelsea matchen helt klart rättvist, och det var ju en bra anledning till att kröka bort ytligare några hjärnceller för Markus Odin Johansson. Sagt och gjort! Som vanligt när jag får bestämma musiken så slutar alla dansa, kan beror på att det jag lyssnar på va inne för typ 2 år sen och bakåt i tiden.. Men men.


Men när jag inte fick välja musik valde jag att gå in i sov rummet och försöka brottas lite med Lill Böck och det gick faktiskt bra, men sen kom Stor Böck och slängde omkull mig, Benta hoppade på honom och jag riktade in mig på Hurra. Även Hassel och Zeb kom in i sovrummet och det blev en härlig brottningsmatch!

Resultatet av det hela blev att Jag låg under Hurra och vek mig av smärta efter han hade knutit ihop mina ben och armar, Hassel blödde näsblod och Lill Böck var centimeter från att slå i skallen i bordet i världens fart.

Haha ja så kan det gå!


Efter det var det dags att gå, och jag kan säga så här mycket att städa den lägenheten var nog inte speciellt stimulerande.

Jag valde att gå ut i min Chelseatröja och jag kan säga så här mycket att det finns en hel del Liverpool fans i stan, men dem va trevliga så det va helt lugnt.

Använder jag uttrycket: jag kan säga så här mycket för ofta?

Jag, Hurra, Hassel, Elin, Erika och Stor Böck valde att stå på scenen och dans HELA kvällen det måste varit riktigt ögon godis när sex mindre nyktra människor hoppar omkring som oljeskadade sällar på en scen någonstans i Norrköping!

Kvällen avslutades som vanligt på Max!


Jag, Hurra och Elin vaknade upp bredvid varandra.

Vakna upp med en illa luktade, lätt dreglandes Erik Hurtig jämte sig de är något alla borde få uppleva innan dem dör, - Ja de, de tror jag!


Jag har fått återberättat för mig att jag har snackat värmländska hela vägen hem i taxin och sagt att jag heter Roland! Haha


Det bästa med att vakna upp den första 1:e Maj och jobba på Maxi de är att då är det Inventering.. riktigt taggade på de när det känns om något sitter med en hammare inne i skallen och försöker ta sig ut, men det är bara att gilla läget..

Ungefär vid klockan 14:00 tog jag mig ner till Maxi, skulle även vilja tacka Lill Böck, Elin, Yohanna och Franka för att dem var så snälla och hjälpte till att räkna alla mjölkarna.


På Fredag blev det ganska lugnt, vi spelade poker här hemma hos mig, Hassel vann första och jag vann andra och Kenta "Bärs" Frank valde att putta ner alla pokermarker på golvet det sista han gjorde, tack ska du ha! Haha


På Lördagsmorgonen skulle jag åka och skjuta med min kär Far, och det var faktiskt riktigt roligt, vi sköt på röliga mål osv. Testade även att skjuta lerduvor jag träffade 2 ST på ungefär 30 skott, haha!

Efter det åkte vi ner till Maxi och handlade!

Det var en riktigt trevlig Far och son dag, mer sånt för då håller jag mig någorlunda nykter.

Tror jag ska börja jobba mer helger och umgås med mina föräldrar, för jag börjar faktiskt bli lite orolig för mina alkoholvanor.


På Lördagskvällen så var det meningen att vi skulle festa hos Hurra men det var ingen som var sugen så jag ringde min kära vän August Skånbeck!

Han och hans polare skulle festa i Nyköping och de tycket jag lät som en riktigt bra idé!

Så jag satte mig i bilen och körde först upp till Katrineholm, väl framme så tag jag några öl, sen när vi ska åka till Nyköping så kommer jag på att jag har min plånbok kvar i Norrköping med körkort och allt i så de var bara att åka tillbaka till Norrköping!

Vi kastade oss in i bilen Apan som han kallas körde och det kan jag säga att jag har aldrig åkt bil så fort.. Men det var jävligt snällt av dem att köra tillbaka och hämta plånboken, Tackar Tackar


Väl framme i Nyköping så festade vi hos Augusts syster, sen drog vi ut på krogen, men de var inte värt för krogen stängde klockan 0200!

Men vi styrde i alla fall upp så att vi kunde ta och tillbaka till Katrineholm, hann även med ett besök på McDonald's riktigt värt!

Jag och Skånbeck somnade på soffan hemma hos Apan och när jag vaknade så visste jag inte riktigt vart jag var haha!

Söndagen blev det ett besök på smultronstället och lite grillning på Himpafältet. Skills!


Ps. Jag måste också säga att jag tycker att Sofi och Yohanna ska bli sams igen, inget i världen är värre än att förlora en riktigt bra vän, jag vet inte allt som har hänt men va jag har hört så är det inget som INTE går att lösa, men jag tycker faktiskt att bollen ligger hos dig Yohanna Ds.


RSS 2.0