29 December

Heeeej


Jaha då var ännu en arbetsdag till ända. Kom precis hem o sitter i min så kallade lägenhet.. den har förfallit lite kan man säga. Jag måste verkligen ta tag i det helst nu men orkar man de efter man har jobbat 12 timmar?

Det är nu man skulle ha en förstående flickvän som skulle ha städat och lagat mat till mig när jag kom hem efter jobbet.

Men nu har jag ju inte det, tyvärr så de är väl bara att styra upp de här hemma. Vet inte riktigt va jag ska börja...


Jaja hur går planerna för nyår? Dom går sakta men säkert framåt det är riktigt skönt att jag är ledig på nyårsafton då kan jag ta tag i saker o ting!


Plikten kallar...


Mvh Macke   


28 December

Heeej


Nu är julen över underbart skönt att ha den bakom sig! Ett år kvar till nästa.. så om ungefär 350 dagar då börjas det igen: Jag vill ha en ponny som jag kan rida på två gånger sen tröttna på o sälja o slakta den.

Men de är skönt att det som sagt va är ett tag kvar.

Julen i år var väldigt stillsam, vi var nere i Småland kom hem på annandagen. Men de kom i alla fall lite snö och det är ju trevligt. Men jag försökte verkligen gilla julen, men de går inte.. Hoppas det ändras säg när vi får in lite barn i familjen.


Jag hade ju sagt till mig själv att jag inte skulle ut o härja på stan men karaktär som man har så stod man på Palace i baren full som en apa ändå.. de är ju så dåligt! Förfesten va dock riktigt trevlig vi lirade monopol o konsumerade en del alkohol.


Idag har det varit en väldigt lugn söndag kan man säga.. jag hör hur kudden ropar dags att.....ZzZzzZzzzzZzZZz


Mvh Macke


22 December

Heeej


Bara en dag kvar nu! Snart är julhandeln över... och jag har överlevt den känns bra. Hoppas bara att mjölkarna räcker ända fram tills på Fredag... för nu har Arla stängt i två dagar.  

I morgon drar Markus alias: mellanmjölkens konung till småland några dagar och tar sig lite välbehövlig vila.


Dags för en dusch nu!

Från mig till er alla en riktigt:

GODJUL!

Ha det så gott så hörs vi!

Mvh Markus  


21 December

Har bloggat ganska mycket nu ett tag, lika bra att fortsätta... Just nu är Böcka här vi spelar NHL09.. vi börjar 0600 i morgon båda två!

De ska bli kul!

Nu är det bara två dagar kvar på julhandeln.. så ni som inte har handlat än... er ser jag i morgon va?


Sov gott!

Mvh Markus!


20 December

Hejsan hejsan!


Hemma efter ett halvt dygn på världens bästa maxibutik, som ni kanske förstår så jobbas det en del just nu, för alla som hade så lågt IQ så dom inte dög till något annat än att stå i en butik och ösa upp varor..

Tog precis en riktigt skön och ganska så välbehövlig dusch! Sitter här med en pilsner i handen och tycker just nu i alla fall att det här med livet inte är så tokigt trotsallt.


If God had a Name, what would it be and

Would You call it to His face if You were faced

With Him in all His Glory!

What would you ask

If You had just One Question...


And Yeah, yeah

God it is Great

Yeah, yeah

God it is Good....


What if God was one of Us?

Just a slob like one of Us?

Just a Stranger on a bus,

Trying to make His way Home...


If God had a Face, what would it look like and

Would You want to See if seeing meant that

You would have to Believe in things like

Heaven and in Jesus and the Saints

And all the Prophets and...


And Yeah, yeah

God it is Great

Yeah, yeah

God it is Good....


What if God was one of Us?

Just a slob like one of Us?

Just a Stranger on a bus,

Trying to make His way Home...


Tryin' to make his way Home

Back up to Heaven all alone...

Nobody callin' on the phone

'Cept for the Pope maybe in Rome...


And Yeah, yeah

God it is Great

Yeah, yeah

God it is Good....


What if God was one of Us?

Just a slob like one of Us?

Just a Stranger on a bus...

Trying to make His way Home...

Like a holy rolling stone...

Back up to Heaven all alone...

Just trying to make his way home...

Nobody calling on the phone...



Tänk om gud va en av oss?

Bara en slurk som en av oss?

Bara en främling på en buss?

Som försökte ta sig hem..

  

Mvh Markus


19 December

Tjaaaa


Jobbar du något då Macke?

Idag mellan halv 8 - till 20,00 sen åkte jag hem och käkade en kebabrulle och efter det gjorde jag ordern till i Måndag!

Skönt att man kan släppa jobbet! Haha!

I morgon börjar jag och Patte klockan 0600 det ska bli riktigt roligt!


Mvh Macke


18 December

Tjaaaaa


Idag har jag som jag sa igår... jobbat! Idag va de kul på jobbet! Böcka o jag styrde upp saker o ting inne i mjölk kylen. Efter jobbet så drog jag hem till Mega Böck han fyllde nämligen år idag! I morgon ska jag jobba igen blir väl 12, 13 timmar något i den stilen. Trevligt!


Sen på kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. kanske ta en pizza och festa till det med ensamheten.


Julstämning?

Nee det tror jag inte, de är som vanligt jag gillar inte julen, sjukt överskattad. När jag blir president över världen ska jag lägga ner julen. Jag vill ändå tycka om julen, de är ju mysigt med glögg och grejer men det är ju allt de andra som förstör.. julklappar, baka, stressen och alla ska vara sådär överdrivet glada, om man blir överkörd av ett tåg och uppkäkad av tio isbjörnar så skulle det inte göra något, det är ju jul trotsallt.

Mvh Markus


17 December

Hallå ja


Det har varit lite dålig uppdatering på bloggen, jag ber om ursäkt för de. Men jag har jobbat riktigt mycket nu. Och det kommer bara bli värre. För de är ju som kanske bekant jul på gång.

Men nästan alla julklappar är klara och det är ju skönt. Förra året så försökte jag undanbe mig men det gick sådär.

Men som vanligt är jag inte sprudlande glad över att det är jul eftersom det är barnens högtid och jag är yngst i våran familj...... fest!


I Måndags var jag på Hockey med Lill Böck, Sebbe och Patte. Vi var och så LHC-Luleå och den slutade 3-6 en helt okej match.

Idag har jag varit en sväng på maxi sen va jag på stan efter det på jägarkurs. Nu ska jag snart sova och i morgon är det för ovanligheten skull kneg som gäller.


Jag har redan gjort de men nu kommer de bli lite värre... jag pratar om mitt osociala beteende men det är ju inte direkt lätt att jobba 12 timmar om dagen och sen hålla på o vara social på kvällarna.. det kan bli någon tvspels kväll med Böcka på sin höjd.


Hoppas alla har överseende med detta så ses vi nästa år!


Mvh Markus Odin   


Man ropar efter mig från som så väl höger som från vänster, jag dömer dig! jag tjänar! Och fördelar mina tjänster! Jag tar inte någon ställning i stora galenskapen! Jag kommer när ni kallar och slipar era vapen!


14 December

Heeej


Helgen har varit helt underbar! Sjukt roligt har jag haft. I frdags så slutade jag jobbet klockan 18,00 sen kom min kära lumpa polare August Skånbeck på besök, vi tog några öl och snackade lite sen skulle han på "dejt" så då byttes sällskapet ut mot Sebbe och Sillen. Vi käkade pizza och kollade på den nya Batman filmen.


Lördagsmorgonen vaknade jag upp och va inte bakis de är ju så himla skönt jag åkte till maxi och lämnade in spel och köpte några öl och en whisky på bolaget.

Mina kära föräldrar kom också hem från syd Afrika så Anneli hämtade på flygplatsen så vi åkte ut till Svärtinge och fikade lite.


Efter det så var det dags att hälla upp, jag och Boman satt här hemma och kollade på fotbollen. Sen blev klockan 19 och då var det hög tid att bege sig till Anton för där var det fest. Och jag hade sanslöst roligt det var en riktigt rolig fest.

Efter det så drog jag till Palace där väntade dem andra gossarna, och skapligt mottagande jag fick kändes som att vi hade varit ifrån varann i typ ett halv år. Men det var ju bara några timmar sen vi sist sågs haha!


Alla blev mer eller mindre överförfriskade om man säger så. Men det var en helt sjukt rolig kväll jag var på ett strålande humör denna helgen kommer jag leva på länge känner jag.

Jag vaknade upp jämte Erik i sängen... alltid lika härligt! Det första han kläcker ut sig var:

  

Erik: Macke?

Macke: Ja?

Erik: Fick inte du.....inatt?

Macke: Haha nee jag har ju sovit jämte dig hela natten!

Erik: Ja?   

  

Ute på soffan hittade även Boman. Vi lirade lite tvspel sen bar det av till äggskallebyn (finspång) där Boman skulle köpa några vidriga ormar.

Jag kom precis hem från Mor o Far efter en riktigt god middag.. Hemlagad mat är ju riktigt gott.


Tack för en kanon helg!

Jag Älskar er!


Mvh Macke


10 December

Heeej


Min blogg har fyllt ett år nu! Så då får man väl säga grattis! De är ju nu de roliga börjar.. för nu kan man gå tillbaka och kolla va man gjorde förra året vid den här tiden!


Igår så va en del av gossarna här och vi kollade på fotboll och käkade taco´s riktigt gott!!!


Erik blir som vanligt alltid bra på bild!


Boman o Böcka gjorde den största insatsen för att maten skulle bli klar...


Skönt att Chelsea lyckades vinna till slut och nu är vi vidare till åttondelsfinal!

Var har Markus Odin Johansson styrt med idag då?

Jo jag började dagen med att hämta Böcka 10,00 o köra honom till maxi. Sen var jag där en stund "på min lediga dag" fixade lite med jul varor o grejer. Sen åkte jag och gjorde en prisundersökning på bög City Gross.

Efter det blev de lunch med Kenta, Böcka, Lunkan, Sebbe och Sillen. Efter käket så styrde jag o Kenta upp lite julklappar, så nu har jag köpt min första och den är till Anneli! Få se om dom andra Mupparna i familjen får nått man måste ju vara snäll har jag hört...


Ikväll blir de innebandyträning och sen sängen börjar ju jobba 0600 i morgon!


Mvh Macke    


4 December

Go kväll!


Jag ser att det finns delade meningar om mitt musikval här på bloggen, ska vi göra så att vi sköter oss själva och skiter i andra? Haha Eller va säger du Kråk?

Ne skämt o sido, här kommer en annan låt så får vi se va ni tycker om den!



Det är så logiskt, alla fattar utom du

du har inte en aning, du har inte en aning, aning

Att jag tänker på dig precis just nu



Jag fattar ingenting

Jag e fylld av begär, varje dag det tär

Helt förblindad av mig själv och min egen karriär

Jag dricker för mycket, men det förnekar jag

Om du frågar mig om sanningen så tvekar jag


Brukar skylla på trycket men jag krökar för mycket

Försöker mörka mitt sätt men det blir ofta fel

Du kanske känner igen mitt problem

Det är då jag hatar mig själv, för jag e patetisk


Det är så logiskt, alla fattar utom du

Du har inte en aning, du har inte en aning, aning



Jag kommer springa in i väggen o ba ramla itu

Innan jag fattar va som hänt, vilka broar jag bränt


Jag vet knappt va som e bra med mig

Varför du kämpar på o ba vill va med mig

För jag träffar min familj för lite o när jag ser dom så jobbar jag konstant o ägnar knappast tid med dom

Jag tänker mest på pengar o mina framsteg

Men sanningen bakom ridån är nåt jag ibland ser

Det är då jag hatar mig själv, för jag e patetisk

De är som o leva i hell, fan vad jag e dekis


Det är så logiskt, alla fattar utom du

Du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu


För jag ser allt svart på vitt, alltid missnöjd med nåt

Grubblar över saker som jag nog aldrig förstått


Jag tycker synd om mig själv när jag jobbar för hårt

Lovar o inte håller, det som driver mig finns där

Jag gillar dom som delar mitt synsätt o flyger i min sfärd

Kanske tappat det helt, spelat för många spel

Målat in mig i ett hörn, fått en törn

Det är då jag hatar mig själv, å kommer på det

För jag har ingen jävla aning om vafan jag håller på med*

  

Den sista meningen stämmer in till 100% på mig kan man säga.

Annars idag har jag mest jobbat slutade nyss ska käka en macka och sen slagga hade jag tänkt.

I morgon väntar 12 nya timmar på världens bästa maxibutik.


Just de idag ringde mina kära föräldrar, dem sa att dem hade det jättebra, dem hade sett Elefanter och Giraffer och grejer sen va det mellan 30 och 35 grader varmt. Och dem hade privatpool där dem bodde. Men inget går upp mot den svenska vintern, undra om det ens har varit ljust idag?  

  

Mvh eran alldeles egna Markus Odin Johansson

  


2 December

Heeej


Musik maestro!


My life is brilliant


My love is pure.

I saw an angel.

Of that I'm sure.

She smiled at me on the subway.

She was with another man.

But I won't lose no sleep on that,

'Cause I've got a plan.


You're beautiful. You're beautiful.

You're beautiful, it's true.

I saw your face in a crowded place,

And I don't know what to do,

'Cause Ill never be with you.


Yeah, she caught my eye,

As I walked on by.

She could see from my face that I was,

fucking high,

And I don't think that I'll see her again,

But we shared a moment that will last till the end.


But it's time to face the truth

I will never be with you.

  

Jag kom nyss hem från Maxi, ska snart åka och hämta Böcka, för vi ska för ovanlighetens skull spela lite tvspel här hemma hos mig.

I morgon är jag ledig! Riktigt skönt ska de bli!

Ska städa och sen blir de la en fika på stan.


Skulle vilja passa på o tacka min kära mor o far också att dem har ringt o sagt att dom är framme i Sydafrika. Ni kanske inte vet de men ni har ju en son på ungefär 22 höstar?

Ja ja så är det att vara det minst älskvärda barnet i familjen.

  

Mvh Markus "bortglömd" Johansson


1 December

Tjaaa


Ny Månad!

Skapligt va tiden går om 31 dagar är det nytt år också. Helt sjukt! De här året har gått i ett rasade tempo skulle jag vilja säga.

Hade ju inga direkta mål med året men de ska jag ha nu!


•·        Spara ihop 30 000 kr

•·        Köpa en tavla till vardagsrummet

•·        Vara i England minst en gång

•·        Inte bli Farsa

•·        Och ta 80 kg i bänk


Idag har jag jobbat efter jobbet drog jag hem o sov. valde att sova istället för att vara på Yoga, till envis persons stora förtjusning eller inte. Har faktiskt dåligt samvete för de! Förlåt! Förlåt!

I morgon blir de kneg igen, och på kvällen så har jag bokat en tvspels kväll med Böcka.


Nu ska jag kolla på Bög Liverpool mot West Ham!


See you!


Mvh Macke


RSS 2.0