25 Mars

Heeej

Lite stressad, kom nyss hem efter 11 timmar på Maxi! Ska åka till min syrra nu hon fyller faktiskt år i dag! Grattis! Grattis! Hon ska få ett kylskåp av mamma och pappa, och av mig får hon en gäddfil och en liter mjölk så hon har något att ha i kylen! haha! Men mamma sa något om att jag skulle betala lite på kylskåpet.. jag som hade hoppats på att det skulle räcka med en mjölk.. men men!

Om man tittar ut idag så tror man fan att det inte är sant asså!!!!
Så här såg min bil ut idag när jag skulle åka hem!
image100
Skills! Bilden tagen: 25 Mars - 2008 17:06

24 Mars

Heeej

Efter festen i Lördags så satt jag och Lill Böck och funderade på vad vi skulle göra.. Hassel kom hit och han var sugen på att kröka så han ville få in oss på det spåret också.. och vi är ju inte så svår övertalade när det gäller att kröka så att säga!

Men mycket hängde på hur det skulle gå mellan Chelsea - Arsenal och när Arseanl tog ledningen med 0-1 var jag jävligt orolig, men Chelsea tog sig i kragen och lyckades vända!
image99
Mycket tack vare denna killen!!!

Men eftersom Chelsea vann så blev jag fest sugen så vi klev på!
Hurra och Hassel skulle till Otten det va något Klubb Auqa eller va fan det va? Dem spelar bara dunka dunka så det va inget för Lill Böck och mig.. men framåt små timmarna så blev jag och Böcka hungriga så Empan körde mig till Max så vi kunde hämta hem mat.. Och när vi kommer tillbaka så sitter Lill Böck på golvet inne på toan.. och jag frågar var han gör där?! - Han svarar citat: Asså du ser ju hur dem beter sig ute i vardagsrummet! Grejen va bara det att han var helt själv i hela lägenheten! Hahaha!

Men när vi hade käkat upp maten så gick vi och la oss!

Men roligast måste vara Hurras sms till Fia!

Han ringer först och yrar..
Efter det får han ett SMS där det står:

Erik va fan håller du på med? Du är dum i huvudet! Är du hög?
Erik svarar: Nej jag är inte hög, säg inte att jag är det för du vet så lite! Jag äter eggnudlar i fågelbo!

Hahaha undra va hon trodde efter det?!
Vilken lirare!

Mvh Markus

23 Mars

Heeej

Igår så gick man på kröken riktigt ordentligt, det började man att jag och Elin åkte till systembolaget och köpte lite dricka, sen drog vi in på maxi, jag lämnade in stryktipset efter det drog jag hem till Hurra och kollade hur det var med han och Hassel.. dem va slitna men dem bangar ju inte på att dricka i 3-4 dagar i rad om det är så.

Vi blev tvungna att åka till systemet igen eftersom Hurra och Hassel hade lite ont om dricka. När jag kom hem så la mig på soffan och sen gick jag och duschade, sen började fotbollen på tv och då knäppte jag första ölen, och det måste jag säga att öl det är en gudadryck.
image91

Så här såg det ut från början, en lugn lördagskväll men fotboll och öl!!!


Hurra och Lill Böck ramlade in lite innan sex, så vi åkte och hämtade pizza..

Allt eftersom kväll led så vinglade det in lite vilsna själar som mest så var vi 20 pers här hemma... Skills
image92
Stor Böck, Madde, Hurra, Elin
image93
Lill Böck hade lite uppvisning!
image94

Det konsumerades igen alkohol på festen alla höll sig till mjölk....  
image95

6 meter hög blev den när vi va klara!
image96

Framåt små timmarna satte hungern in, det är ju skönt att det lagas lite mat här hemma så köket kommer till användning annars hade jag tänkt hyra ut det.   
image97
Vi kom ut på krogen runt 1 tiden tror jag, men till skillnad från förra helgen så kom jag ut!
image98

Så stökigt som det var här hemma när jag kom hem det har det nog aldrig varit!


Tack alla för en riktigt trevlig kväll!

Mvh Zlatan


 


22 Mars

Heeej

Igår, så städade jag hela min lägenhet, fan så rent och fint det är, men det ska det snart bli ändring på! För ikväll då är det fest här hemma!

Igår var jag och käkade påsk middag ute i Svärtinge hos mor och far, Syrran var också där. Farsan försökte supa mig under bordet, han vill att jag skulle stanna kvar över natten och käka frukost med dem. Men som tur så har jag en snäll stora syster som körde in mig till stan, jag åkte till Hurra.

Där var Yohanna, Hassel, Elin och Hurra förstås! Dem bastade och grejer, så det var bara att byta om och hoppa in! Haha!

Men efter som det är fest idag så tog jag det ganska så lugnt, men det gjorde INTE Hurra och Hassel, dem blev radiostyrda! Erik "Hurra Hurtig blev så där härligt Erikfull som bara han kan bli... Och Hassel sprang omkring naken, men det är i och för sig inget ovanligt, lite av en tradition!

Men när Hurra och Hassel skulle ge sig ut så drog jag och Yohanna och Elin hem!

Somnade som en gris i min ren bäddade säng!


I morgon är det matchernas match kan man säga, Chelsea - Arsenal! Chelsea måste vinna för att drömmen om liga guld ska finnas kvar! Jag tror det blir 2 - 1 Joe Cole och Drogba gör målen!
                                                image90


18 Mars

Hej

Tredje dagen i rad som jag bloggar, inte mycket till liv grabben.. Haha!

Jobbat på maxi som vanligt, idag tror jag att världens finaste maxi butik låg i Norrköping, helt ärligt! Sjukt väl fyllt överallt, ska inte ta åt mig hela äran själv kanske.. eller jo vänta, det ska jag nog! Haha!

Efter jobbet blev det käk hemma hos Lill Böck han hade gjort spagetti och köttfärssås och det tackar man aldrig nej till!


Efter käket så åkte jag, Lill Böck och Yohanna till Linköping, gick på Ikea och lite så, var även inne i en djur affär där vi hittade den här sötingen!
image87
Det är en hundleksak! haha den lät sjukt härligt! HAHAHAHAHAHAHAHA!

Efter en stund anslöt även Zeb, då blev det mat på Buger King!

Det var ju meningen att det skulle bli en tacokväll men det blev en hockeykväll istället, och det är ju ingen skit!

LHC slog djurgården, så nu är dem klara för semifinal precis som Hv71 och Timrå! Värt!
image88
Yohanna och Zeb, Hockey är ju inte SÅ tråkigt som en del tror.....
image89

Hahahaha ni skulle sett LHC´s sista mål, dem skjuter från blålinjen, pucken tar på någons klubba och ändrar riktning, flyger över målvakten, som sitter på knä och in i mål! Haha! Oflax! Men det måste vara ett RIKTIGT skönt avslut på säsongen!



NU KAN DJURGÅRDEN; SKELLEFTEÅ OCH MODO TA SEMESTER      
Mvh Mackan!


17 Mars

Hej!

Idag, har jag jobbat som vanligt. Efter det åkte jag och hämtade Yohanna och Lill Böck, vi käkade lunch på stan, men jag tycker att vädret får bestämma sig nu?! Ska det vara snö i Mars? Ska vi byta plats på Påsken och Julen eller vad är det frågar om?
 

Efter käket, drog vi hem till mig tog lite kaffe och kollade på film!

Sen skulle Yohanna hämta sin lille bror efter skolan och jag och Lill Böck skulle åka och se på LHC - Djurgården. Det var den bästa matchen på bra länge.. LHC vann med 4-1!


Måste bara berätta om Lill Böck´s dröm, han drömde att Han, Jag och Hassel var på Cypern, men Lill Böck lyckades missa planet så han kom simmandes med väskan på ryggen! Haha! Kan inte jag också får drömma sjuka grejer också? Ska försöka inatt!


Mvh Markus  


16 Mars

Hej!


Det va inte igår, jag har överlevt ytligare än helg. Så det känns ju bra! I veckan har jag jobbat och i Torsdags var jag på hockey i Linköping.

Men i Fredags när jag slutade 1800, så åkte jag och köpte en pizza kom hem knäppte en öl och såg på - Så ska det låta! (kan vara ett av dem bästa programmen som går just nu) Men tyvärr så orkade jag inte se hela för efter 12 timmar på världens bästa Maxibutik så var jag ganska trött. På Lördags morgon var det dags att gå upp och åka till Svärtinge och käka frukost med min Mor och Far det var ju trots allt mammas födelsedag. Efter frukosten, åkte jag och Farsan ner till maxi och styrde upp verksamheten.

Jag kom hem lagom till fotbollen, tog två Jäger och några öl, sen kom Benta och Lill Böck, och då blev det mer Jäger och även en gin och tonic, som ni hör så klev jag på det ganska så hårt... något som skulle straffa sig lite senare på kvällen! Haha!


Efter en stund hos mig så drog vi till Madde, där var det fest! Jag hade en jävligt kostig fylla ena stunden var jag hur på och glad som helst sen var jag helt plötsligt trött. Så höll det på hela kvällen! Haha!

Lagom tills vi skulle gå ut, så får jag se Stor Böck ligga och sova i dubbelsängen, och jag var ju lite för full för mitt eget bästa så jag tänkte Perfekt! Då går jag också och lägger mig! Haha! La mig på andra sidan sängen och somnade på 0,04 sekunder.

Alla utom jag, Stor Böck och Erika gick ut, jag vaknade till efter nån halv timme då var det dags att kräkas lite.. Ja ungefär så slutade den Lördagen... är inte helt nöjd med min insats! Haha! Men jag hade jättetrevligt innan jag blev för full!
image83
Elin och Yohanna!
image84
Lill Böck och Zeb!
image85
Det här är sköna grabbar!
image86
Men vart ska jag ställa vinglaset? - Men dra ut en låda och ställ det där! Inga kostigheter!

SÖNDAG!

Blev frukost på McDonald's efter det drog jag hem till Stor Böck och såg på film efter en stund kom Lill Böck också.

På kvällen var det middag ute i Svärtinge Älg-gryta riktigt gott!

På vägen hem tittade jag in hos Hurra, han har flyttat och jag kan säga så här mycket: - Det finns fler som äter ganska dåligt, han hade nämligen lagat till Lite Makaroner och Beanässås! Haha! Vilken lirare!


Väckans värsting!

Det är min mammas dröm - Hon vaknade mitt i natten och skrattade så hon grät hon hade drömt att pappa höll på att slå ihjäl en röd katt med en tvättbjörn! Haha! De är sjukt!


Mvh Mackan!            


 


9 Mars

Heej

Helgen har bestått av kneg på Maxi Ica Stormarknad i Norrköping, det har varit fruktansvärt stimulerande! Haha! I Fredags så slutade jag 1800 efter 10 timmar på Ica Maxi så var jag ganska trött men Lill Böck kom hit ändå på lite Tvspel och en Kebabrulle sen va det bara Gonatt. Och i Lördags var det fest hemma hos Zebb och till en början så skulle jag kröka men jag hade ju jobabt i 12 timmar och sen skulle jag upp och jobba på Söndag med, så jag styrde av det.  Hoppas att jag har kvar min Mellan Böcks status! Haha!

Ikväll var jag hemma hos min kära Mor och Far och käkade middag, Gösfilé dra åt fan va gott!


Veckans värsting!


På vägen hem från Svärtinge så var jag sjukt nära på att krocka med rådjur, blev riktigt rädd asså!


6 Mars

Hej

Heej


Igår va jag sjuk, låg i soffan hela dagen nästan, förutom när jag var hemma hos Lill Böck och hämtade tillbaka mitt kära Xbox 360.

Efter det låg jag hemma och spelade NHL08 tills jag somnade.

Just det jag han med en sak till, jag råkade av misstag spilla ut ett helt glas vatten över datan, så nu sitter jag här med hårtork och grejer och försöker få den torr igen! Haha! Så kan det gå!


Det är jätte fint väder ute så jag tror jag ska ta mig en promenad innan jag börjar jobbet.


Ha det guld, så hörs vi!

Mvh Markus

  


5 Mars

Heej igen!


Nu är jag hemma, inga brutna ben men där i mot en riktig förkylning. Men att bli sjuk på semestern är ju min grej så det är bra att gilla läget.


Det började med att jag blev hämtade här hemma klockan 0500 tisdagen den 26 Februari för att åka mot Norrköping sen flyg till Köpenhamn, där efter ta flyg till Geneva och sen buss in i Frankrike till Chamonix.

Första stoppet va ju Danmark så det blev givetvis en öl och en röd pölse!
image48
Dra åt fan va gott!


Väl framme i Chamonix, så blev vi hämtade av August Skånebeck som nu har fått ett annat smeknamn nämligen Stor Svinet.

Vi slängde in grejerna i "lägenheten" på ca: 10 kvadreratmeter sen gick vi och handlade.

Det var redan eftermiddag så det var ingen mening att köpa liftkort idag, så vi tog några öl istället.
image49

Agge och Jag

Men det blev lite mer än bara några öl eftersom jag och Sebbe hade med oss en flaska Gin och en flaska Tequila.

Lägenheten hade balkong och det bodde nästan bara svenska runt oss, så allt man behövde göra va att gå ut på balkongen ropa till dem som hade fest och efter ett tag var det bara att gå dit. Vi hamnade hos några västeråsare som va på klassresa. Jag, Sebbe och Stor Svinet va helt själv med 10 tjejer i deras lägenhet, men efter typ en halv timme kom killarna från deras klass och då blev det livat, vi var inte överförtjusta av att se dem, och dem gillade inte synen av oss häller om jag säger så! Haha!

Och August har ju lite svår att vara tyst, han säger gärna vad han tycker så efter bara en lite stund så stod vi i hissen och hade 20 tokiga västeråsare utanför! Haha!

Dagen efter var ganska så tung men vi kom ut i baken i allafall! Haha!

Efter Sebbe´s 6:e spya i backen bestämde vi oss för att åka hem igen!
 

När vi kom hem styrde Stor Svinet upp lite käk, det blev Spagetti Cabonara... eller hur det stavas!
image54
Visst ser det gott ut....

Efter käket var det dags för en dusch och lite åter hämtning, för på kvällen skulle vi till Göteborgstjejerna som dem kallades, där hade Stor Svinet en liten vän som han va intresserad av Tina heter hon, men tyvärr har jag inte fått med henne på bild..


Jag vet inte hur han gör det men August har ju den där förmågan att charma vem som helst! Hahaha!

image59

Tyvärr blev det en tidig kväll för Stor Svinet så jag och en norrman var tvungna att bära hem honom. Obs: Lägg märke till bulan han har på kinden, den fick han när han ramlade av stolen och slog huvudet i bordet.

Men festen fortsatte ändå vi drog in på ett ställe som hete Southbar där det också bara var svenskar så mina språk kunskaper har tyvärr inte blivit bättre.   

image60

En del dagar var det sämre väder och när man vaknar upp och det ser ut så här då får man hitta andra sätt att roa sig på.  

image61
Som tillexempel så här!

Men på eftermiddagen kom vi ut ändå men som sagt det var lite sämre väder...

Vi fick med oss Emil ut också han var sjuk dem första dagarna så han har inte varit med på bild innan.



image67

- Jag sa ju att vi INTE skulle åka ner här!

- Men det stod ju tärningsbacke?

- För störtlopp JA!

- Det sa du aldrig att det stod!

- Du lyssnar ju aldrig på va jag säger...


På Fredan kom Nyman så då blev vi en till att dela på 10 kvm, gud va härligt.
image81
Det blev ju ganska så trångt så Stor Svinet fick sova i vårat otoligt stora kök!

Fredagskvällen blev ganska så tuff kan man säg, för att inte tala om Lördagsmorgon haha!

Agge fick för sig att han skulle raka av sig det lilla hår han hade kvar på huvudet, asså han kan ju inte ha alla hästar hemma...  


Haha ja det blev ju jättebra, allt klär en ful som han själv uttryckte sig!


På morgonen efter taggade vi till med en lite annorlunda låt: Det vackraste jag vet... men det var helt klart värt att ta sig upp för uppe på toppen va det strålande sol!

Det var så varmt så ibland undrade man om man var på skidsemester eller solsemester!

image73

image80

Det här skidåkning mina damer och herrar!!!


Sista kvällen så käkade vi kycklingvingar, på en restaurang sjukt gott va det! Agge och Emil hade käkat där tidigare och då hade en Stockholmare som heter Klabbe käkat 30 ST kycklingvingar och då var ju jag bara tvungen att käka 31 ST haha! Jag va lite grisig runt munnen men det var det lätt värt!   

image82

Det var nog allt!
Mvh Markus 

RSS 2.0