28 September

Ahhhhhhhhhhhhh fy fan! Dum, dummare DOMARE! Fy fan, man behöver inte ha högt iq för att döma CL det är jävligt tydligt! Det räcker i stort sätt med att man lever, det är ända kravet! Lever du? -ja? Bra, va detta för form (håller fram en boll) -Hmm fyrkantig? -Nja nära nog den är rund men det duger! Välkommen in o döm i världens största fotbollsturnering för klubblag!

NÄSTAN lika dum i huvudet som han på bilden....
Mvh Macke (lite bitter) Odin

27 September

Hej svejs!

Nu sitter jag på ett Scandic Hotell i Bollnäs av alla ställen på jorden, men det är faktiskt jätte fint här uppe, var ute o sprang en vid varpen det är en sjö av ett slag skulle jag tro. I morgon ska jag till Söderhamn och sen ska jag vara här i Bollnäs så det blir en natt till på Scandic Bollnäs… så om du har vägarna förbi så säg gärna till. I morgon ska jag nog leta upp en frisör också jag måste nämligen klippa mig, börjar få en svamp på huvuden…

Ska jag berätta va jag gjorde i helgen?

Helgen var nästan helt alkoholfri det var skönt, fredagen tillbringades hemma hos Maries äldre bror och hans flickvän där vi fick tre rätters och jag fick en lite förtidig födelsedagspresent, eftersom dom två inte kan komma på min och fars 25+60 års fest. Maten va hur god som helst och det var med tunga steg jag och Marie fick springa till bussen som förövrigt var helt full av ryssar, sen byte vi till spårvagn ihop om det skulle bli bättre men då var det massa skrikande barnungar (14år) på spårvagnen och det var ett jävlah liv på ren svenska.



Lördagen var lite av en städdag…

Jag rensade i lådor och garderober och källarförråd, fy fan va grejer man har helt i onödan, man kan lätt slänga eller sälja utan att överdriva 40% av det man äger för man använder det fan aldrig. Det var också premiär för vårat innebandy lag, vi vann med 3-0 men det berodde till stor del av att dom vi skulle möta aldrig dök upp.

Lördagskvällen avslutades med lite kortspel hemma och Erik och Tesan tillsammans med Boman, sen åkte jag och hämtade Maggan som slutade 21:45 på maxi.

Söndagen tog jag det väldigt lugnt var på IFK-Häcken men det är ingen match som jag kommer gå närmare in på eftersom man bara blir förbannad. Dom lyckades inte ens vinna trots att min kära far fyllde 60 och allt..



Nu ska jag kolla på Idol tänkte jag…

Mvh Macke    


18 September

HERREGUD?

Helt otroligt!!! Vilken fotbollsmatch jag och mina kära vänner precis har sett, Man United – Chelsea 3-1. Två ”offside” mål och en helt otrolig miss från Torres, en missad straff av Wayne, det är en av dom roligaste förlust matcherna jag någonsin har sett. Men vi hade en otrolig offensiv hela matchen skapade många chanser och jag lovar att vi kommer vinna när flickorna från Manchester kommer till engelska huvudstad.

Det var roligt att se att Torres så pigg och alert och han kommer sakta men jävligt säkert tillbaka!!!

Helgen i övrigt har varit riktigt trevlig, i fredags var det spelkväll här hemma med Licari, Boman och Benny och igår så var gossarna på Hugo och svängde dom lurviga. En kanon kväll igår va det men idag är man lite små sliten ska jag i ärlighetens namn säga!

I morgon ska jag till Helsingborg och hämta min Volvo V60 det ska bli mysigt! Snart dags att sova ska se på lite fotboll till för en sak måste är viktigt:



VI VINNER TILLSAMMANS OCH VI FÖRLORAR TILLSAMMANS!

Mvh Macke


14 September

Hej!

Nu är man hemma igen, har varit uppe i Karlstad i ett par dagar och jobbat. Idag har det varit innebandy igen, riktigt skönt att röra på sig lite såhär på Onsdagskvällen…

I morgon ska jag upp till Nyköpings hållet.. alltid lika spännande!

Kvällen avslutas här i soffan kollar lite på CL underbart med höst, för nu börjar fotbollen, hockeyn och allt igen! Helt underbart!!!

På söndag är det Man United – Chelsea  ska bli jävligt spännande och se den, jag hoppas att Torres gör mål mitt tips är 1-1!

 

Mvh Macke


11 September

Hej!

Igår va jag o Boman på Vasa! Sjukt oväntat, vi satt här och kollade på fotboll tillsammans som så många gånger förr… När Boman kom så hade han på sig en skjorta, så redan där så tänkte jag att jaha då blir det mer än att sitta här o kolla på fotboll så det gick inte lång stund innan Boman hade en Whiskey i en handen och en öl i andra.  Själv tog jag en pilsner och en konjak, eftermiddagen blev kväll, jag svängde ihop en kycklinggryta som min kära flickvän har lät mig receptet på sen drog vi på en spelkväll hos några av Bomans polare…

Efter det blev de som sagt Vasa… jag hade jätte roligt men Boman hade inte så kul, vi spelade lite Black Jack men Bo kände sig lite off så han drog hem tidigare, jag vinglade omkring lite på Vasa helt själv sen kom jag på den briljanta iden att dra till Hugo så de gjorde jag!!! Där träffande jag Håkansson, Benth och Hurra det blev ett riktigt ös så vid två tiden var man precis sådär lagom packad så då satte jag mig i en taxi och åkte hem!

Vaknade upp med lätt huvudvärk och ganska så törstig men Ingen större fara, idag ska grabbarna åka ut till Rakad med smörgåstårta och grejer han vet inte om något men det känns som att det är ganska ofarligt att skriva det här eftersom min blogg har varit inaktiv i några månader…

Efter smörgåstårtan ute hos Rakad ska jag till Karlstad och träffa min underbara flickvän, det är mer än en vecka vi sågs så det ska bli sjukt mysigt!!!

Idag är det också 10 år sen två plan flög in i två torn i USA och 3000 människor dog men jag tyckte inte att det är så stor grej hundratusentals människor dör i svält varje år… men när två plan krockar med hus då blir hela världen förändrad och alla börjar hata islam och muslimerna… det är inget jag kan ändra på med mitt lilla blogg inlägg men kan vi inte bara hata mindre och älska mer?

Har full respekt för dom som dog! RIP! Det är en dag vi aldrig glömmer!
Mvh Macke


7 September

Till minne av Stefan Liv!

För mig så är du den största hockey målvakten i svensk hockeyhistoria! Visst det finns dom som är bättre rent hockey mässigt det säger jag inget om men du var en så otroligt skön människa och så himla omedvetet rolig!!!

Kommer aldrig glömma dig!

RIP!


5 September

Det var ett tagsen jag skrev här...

Det kanske är dags att ta tag i det igen. Just nu sitter jag på ett Scandic Hotel i Gävle.

Har precis kollat idol och jag kan säga att jag är för första gången på väldigt länge imponerad på mycket länge.

Idol har stått väldigt högt på min skitlista det har varit så orimligt låg nivå och så fruktansvärt patetiskt dåligt så man många gånger velat slänga ut bruken man har i vardags rummet… MEN och det är ett stort MEN i år så är det sjukt underhållande, det var längesen man blev så glad av ett tv program. Härligt!!!

Även om Alexander Bar eller va han heter är lite hård, men en del kan inte sjunga och då måste dom få reda på det men man behöver inte vara elak, men dom har höjt nivån ganska så rejält och man börjar få hop för mänskligheten igen, sen att det är 400 reklam pauser kan man ju inte göra något åt tyvärr men man kan ju inte få allt här i livet.

I morgon ska Maxi Gävle och Maxi Sandviken och några butiker till få sig ett besök av Markus Odin Johansson!

Hoppas att jag kan blogga lite oftare nu, för det är ju faktiskt riktigt roligt!

Mvh Macke


RSS 2.0