9 December

Hej!


Söndagar är alltid söndagar man vet vad man får liksom. Idag har det inte hänt så mycket, mer än att jag var på Vita hästen, dem vann sin 18:e raka seger nytt klubbrekord och grejer!


Chelsea vann mot Sunderland


En trist tillställning i trist engelskt vinderväder, pissregn och snålblåst. Chelseas spelare ser inte ut att vara speciellt intresserade av att bjuda sin hemmapublik på något läckert spel. Frank Lampard gör en usel insats där han sprider och tappar bollar om vartannat, det är typiskt för matchen. Laget gör det man ska, inte mer och vi väntar spänt på att få höra vad tränare Avram Grant säger på presskonferensen. I mina ögon var detta en Mourinho-match all over, taktiskt, sterilt, stabilt.

Annars kan jag konstatera att vår offensiv som vanligt blir lidande utan Drogba, Shevchenko gör så gott han kan, vilket trots målet inte är tillräckligt. Det blir minst sagt spännande att ser hur laget lyckas mot Arsenal borta nästa söndag.


Arsenal inkasserade sin första ligaförlust för säsongen (hahaha)

  

Ett mycket blekt Arsenal förlorade helt rättvist mot ett för dagen mycket bättre Middlesbrough. Hemmalaget var starkare, hungrigare, mer löpvilligt och t o m mer fantasifullt. Arsenals anfallsspel var obefintligt. Den ende som försökte göra någonting kreativt var Rosicky, men han var på tok för ensam. Backlinjen såg darrig ut och centrala mittfältet saknade både fart, kraft och finess.


Vi få se hur det går på söndag!

We love you Chelsea! We do!


Men veckans värsting måste ändå vara den här:

http://www.youtube.com/watch?v=yMCA9aog-xs


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0