27 December

Hej

Idag slutade jag jobbet klockan 1800 efter det duschade jag sen drog jag till Stor Böck och käkade tacos fan va gott de var, riktigt väl lagat.

Sen spelade vi Buzz där regerade jag fullständigt eller vad säger ni pojkar?


Nu är det dags för Zlatan och Sova ska upp om ca: 7 timmar!


Mvh Macke


  


Kommentarer
Postat av: M.P-A.G.I

Imorgon lämnar jag Svedala för varmare bredgrader. Med mig har jag 1 st flaska solkräm, ett par röda speedos som framhäver min mandom utmärkt bra, pass, baht och tandborste. Även 1 st flaska hudlotion tynger mitt bagage, det är viktigt att återfukta, som en mycket vis herre en gång talade om för mig.

Flygresan beräknas ta en herrans massa timmar så jag har även haft intellekt nog att medtaga reslektyr och sevärda dvd.
Kassiker som Föbojäntan och Alice i underlivet ligger därför väl nerpackade sedan länge i mitt bagage.

Förra nyåret var minnesvärt av diverse skäl , det innehöll både blod, svett, tårar och spyor. Detta nyåret kommer förmodligen även det bli minnesvärt , många goda vänner delar jag det med , andra goda vänner firar på annan ort. Hur som helst det här med nyår är trots allt överskattat. Många förhoppningsfulla själa kommer vandra hemmåt i det nya året, mycket besvikna, kanske är jusst du en av dem. Jag vill därmed/härmed önska alla ett gott nytt jävla år. Jag vill även passa på att tacka alla de personer som delade det gågna året med mig och skrev ännu ett kapitel i den framgångssaga som jag själv personifierar.
Denna dagen ett liv, på återseende kamrater.

2007-12-29 @ 00:02:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0