20 Juli

Hej!


Första dagen på jobbet efter semestern gick ganska så bra även om jag var jätte trött efter jobbet, så jag åkte hem och sov lite i soffan, allt för att inte få någon normal dygnsrytm överhuvudtaget.

Jag har precis tittat på love actually

När man har sett den helt själv så vet jag inte om man kan känna sig med ensam... ni har säkert sett den, det handlar om olika människor som blir ihop runt jul kan man säga. Jag gillar i och för sig att bli ihop men jul?

Jag har inte speciellt mycket till övers till den tyvärr.


Men jag tänkte ta upp en annan grej...

Idag är det 40 år sen första människan landade på månen.. eller är det de?


Tror ni att USA har varit på månen, det finns många argument som talar emot det.
Om de nu hade varit där, varför har det bara dokumenterats den första gången de var där?
Och hur skulle de fått flaggan att vaja på en plats där det inte finns någon luft?
Ville USA bara vara bättre än Ryssland och kom på idén att, om ryssland var först i rymden så skulle de vara först på månen?
Jag tycker detta är väldigt intressant.
Vad tror ni om detta?



Om de aldrig hade varit där hade väl det varit mycket större påtryckningar från forskarvärlden som säkerligen har velat analysera månens ytbeläggning och så vidare.
Dock är det ju inte så aktuellt att åka dit massa gånger till då det inte är värt så mycket pengar när man redan vet det mesta om månen.
Nu har man ju till och med skickat obemannade sonder med robotar som samlar in material och tar bilder på Mars, varför skulle vi då inte redan ha varit på månen? Om vi inte hade varit där än hade väl intresse funnits kvar för att undersöka månen..


Första landningen VAR fake. Det dom filma var det superhemliga Area 51 som ligger ute i öknen har kraterliknande hål i marken. Det var inte bara det klantiga med vinden i flaggorna som argumenterar emot, utan oxå 1. skuggorna i filmen är helt fel, precis som om en spotlight är riktad mot männen från motsatt riktning av "solen". 2. landningsmärkena från den jättekraftfulla motorn finns inte där alls. 3. Det finns hundratals fotavtryck på marken i filmen då dom bara studsat omkring i några minuter, hur kan det vara möjligt? 4. I bakgrunden på filmen så syns inte en enda stjärna i himlen, helt svart. Från månen så skall stjärnor definitivt synas. 5. om man spelar filmen lite snabbare så upptäcker man allt rör sig precis som i jordens gravitation. Då ser man att gubbarna hoppar framåt och inte studsar, man ser att rymdbilen kör normal snabbt och "sladdar runt" precis som den skulle göra på jorden. Man ser helt enkelt att allt är filmat på jorden men att filmen har gjorts långsammare!


Did we land on the Moon....?
Mvh Macke


Kommentarer
Postat av: Tomas

Macke, Du borde kolla på Mythbuster avsnittet där dom testar några av dom där frågorna :>

2009-07-21 @ 00:41:04
Postat av: Macke

Jo jag vet men inte alla!

2009-07-21 @ 08:43:26
URL: http://markusodin.blogg.se/
Postat av: Elin

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5517697.ab

2009-07-21 @ 19:37:01
Postat av: Macke

Jo jag har sett den, men om det nu är så att dom har varit där.. då måste flaggan och bilen vara kvar eller hur? Snälla ge mig en bild på de.. Åk upp igen och ta en bild! Så får man ju på så sett tyst på alla som tvivlar...

2009-07-21 @ 21:25:46
URL: http://markusodin.blogg.se/
Postat av: Elin

haha! vilket engagemang! tror du ryssarna skulle låtit dom hållas om det varit fake? känns som de skulle blivit riktigt avslöjade för länge sen.

2009-07-21 @ 21:56:40
Postat av: Macke

Njaa.. de är inte säkert! Kan dom inte bara åka dit igen? Jävla jenkare!

2009-07-21 @ 22:49:35
URL: http://markusodin.blogg.se/
Postat av: Alexander

Amen fy fan,

Att det fortfarande finns människor som inte tror på att det gått folk på månen... Eller att den första mån landningen var fake. Det finns timtals med material där alla dina töntiga påståenden förklaras fullständigt logiskt. Av oberoende folk ifrån alla möjliga länder som inte tjänar ett skit på att sitta och ljuga. Läs några böcker om ämnet om inte annat.

KöttFejjs!"!!

2009-07-24 @ 16:39:29
Postat av: Macke

"Alexander" Jag säger inte att det behöver vara fake men det är ju inte omöjligt. Sen när det finns såna som du som verkar bli helt hysteriska bara för man inte delar din åsikt! Var du med uppe månen kanske? Nee just de! Låt folk tycka vad dom vill det är det som kallas yttrandefrihet! ”grisansikte”

2009-07-24 @ 19:44:07
URL: http://markusodin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0